Sabrımın Suyu Bardak Hizasında !

Canım o evi bosaltinca adresi yazda ben geleyim. Bakıcıya para verecegime bi kere nakliyeye veririm :D

Bir de şunun ayrımını yap, eğer annen samimi olup mesafe koyamiyorsa sen bunun sorumluluğunu üstlenme.

Mesela ne diyor da sizi yüz göz ediyor?

Bu arada yazdıklarımı, yüz yüze konuşmanı tavsiye ederim. Mesajla falan yazma.
Daha ciddi olur.
Peki yüz yüze konuşayım ozamn..
Yani bu sencede yüz göz oluş değilmi bana günlerce trip yapıyor çocuğunu bakmadım diye

Peki yüz yüze konuşayım ozamn..
Yani bu sencede yüz göz oluş değilmi bana günlerce trip yapıyor çocuğunu bakmadım diye

Karakter meselesi desek daha doğru.
Bazı insan türleri (!) ota b.ka trip yapınca kendini haklı, sevimli ya da yaptığının doğru olduğunu sanarak devam ettiriyor.

Sen benim dediklerimi ayni şekilde söyle.
Bu insanlara yumuşak davrandıkça tepene çıkmasına müsaade etmiş olursun.

Biraz sen de müsade etmişsin :) yumuşaksın galiba insanlara karşı.

Otur konuş onunla anlayacaktır anlamıyorsa anlayacağı dilden konuşursun olur biter hem niye yok diyemiyorsun insanlara yok diyemedigin kişi sana neler diyor

Karakter meselesi desek daha doğru.
Bazı insan türleri (!) ota b.ka trip yapınca kendini haklı, sevimli ya da yaptığının doğru olduğunu sanarak devam ettiriyor.

Sen benim dediklerimi ayni şekilde söyle.
Bu insanlara yumuşak davrandıkça tepene çıkmasına müsaade etmiş olursun.

Biraz sen de müsade etmişsin :) yumuşaksın galiba insanlara karşı.
Evet oldukça itinayla tepeme çıkarıyorum :)

Ama konuşcak ortamımız yok mesaj atmam gerek yani baş başa kakacağımız bi vakit yok genelde benim yanımda birileri oluyor yazmak istiyorum şuan deli gibi

Bir daha arar çocuğu bırakmak isterse hayır dersin,boşuna kendini üzme,bu insanlar böyledir,islerine yaradiğin kadar değer verirler sana.sanki çocuğa bakmak en asli görevin:işsiz:

Evet oldukça itinayla tepeme çıkarıyorum :)

Ama konuşcak ortamımız yok mesaj atmam gerek yani baş başa kakacağımız bi vakit yok genelde benim yanımda birileri oluyor yazmak istiyorum şuan deli gibi

Bilmiyorum ben bu tarz şeyleri yüz yüze konuşmak gerektigini düşünüyorum.
Sen bilirsin mesajda o ciddiligi korursan neden olmasın

Şunları yazdım her dakka elinde telefonu olan kadın hala cevap yazmadı umarım bi hadsizlik yapı annemi aramaz.. FrKafka FrKafka

-Her istediğinde çocuğa göz kulak oluyorum, bakıyorum ama ben bakıcı değilim !
Evet çocuğunu seviyorum, zor durumda kaldığın zaman bakarım fakat sürekli bana bırakıyorsun.
Bir kere bakmadım diye gidip benim dedikodumu yapıyorsan zaten bakmamakla en doğru kararı vermişim... Benim de kendime göre islerim oluyor. Aniden dışarı çıkmam gerekse çocuk ortada kalacak vs diye çıkamıyorum.
Bakmayada bilirim bu benim seçimim anlıyormusun ! Bir yere gidicem dedim gitmedim bu olaymı oldu şimdi ben bakmaya mecbur değilim !

Merhabalar şuan sinirden ve bağırmaktan sesim kısıldı artık..
Gene kiracı vakası artık bütün bdv benim kiracımı biliyor senede kaç kere konu açıyorum..Çocuğuna ilgisizliği,Salak kocası,kendi derken artık yoruldum zaten babamla konuştuk okullar kapanınca taşınmalarını söyledik:bicak:
Gelelim şimdiki olaya..Olaysız bi günümüz kalmadı bu kiracı yüzünden artık çok çok sinirliyim...

Normalde kavga eden bağıran çağıran biri asla değilim bi insana küsersem,kızarsam susarım tek kelime etmem ! Ve şuana kadar kaç bin kez bu kiracıyla konuşmadım her seferinde sineye çektim sustum ama bu sefer gidip bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum (bu arada anneme bağırdım,kendi kendime bağırdım bu yüzden sesim kısıldı:işsiz:)

Şimdiki meselemiz kiracımızın çocuğu..çocuğu çook severim oda beni çok sever öperim sarılım bakarım,yediririm içiririm..
Sorun şu ki kiracımız çocuğu hep bana bırakmak istiyor ama heeeep:KK34:
Düz ayak 5 dk lık kuafore bile bana bırakmak istiyor yahu ben yokken napıyordunda şimdi çocukla bir yere gidemiyorsun..
Bakın...
Geçen haftalarda haftada tam 3 gün çocuk bendeydi bir gün çarşıya,diğer 2 günde pazara gitti neyse baktım geçen aradı doktora gidicekmiş randevu almaya çocuğa bakarmısın dedi bende bir yere gidicem yalanını uydurdum yok diyemem asla insanlara..Neyse bu duymuş ve arkadaşına işte çocuğa bakmadılar falan demiş kadınla bugün kavga ettiler(dedikodu kazanı bunlar yeminle yoruldum :cry:) arkadaşıda hem çocuğuma bakmadılar diyorsun hemde onlarla oturuyorsun demiş kadın haklı aslında :KK51:
Ya zaruri şeyler olur bakarım amenna severim çok çocukları ama herşeyin bir dozu var ben senin kızkardeşin değilim akraban hiç değilim ya mecburmuyum çocuğuna her zaman bakmaya:kızgın:
Mecburmuyum ya !
Sen kim oluyorsunda benim dedikodu mu yapıyorsun ya kimsin ya :KK34:

Ben şimdi napayım bana akıl verin zira şuan sinirden mantıklı düşünemiyorum :KK62:
hic muhatap olma baban kontrat bitince cikarsin onlari

Back
X