Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açma serüvenim başlasınnnn :)

officialkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
122
0
73
Kızlar herşey bu resmi gördükten sonra başladı ve karar aldım bu rengi yapıcam belki resimdeki koyu yerler birkaç ton açığı olabilir ama böyle olmalı :KK68:

Saçlarım nevacolor Aşk alevine boyalıydı 6 ay kullandım . tabi bu biraz akmış hali

Sonra nevacolor 6.52ye boyadım bir ay olmuştuki dönme kararı aldım bu bir aylık akmış saçlarım

Şimdi yavaş yavaş başlıyorummmm yaptıkça tek tek paylaşıcam kızlar

İlk önce palette deluxe me1 röfle setini aldım saçlarımın uçlarından başlıyarak çok diplere gelmicek şekilde yedirdim. bu arada röfle gibi kullanıcak olanlar alırken dikkat etsinler kutuya bakın benim bonemlde siyah saç buldum ve içindeki cımbız yoktu bna bunlar lazım olmucağı için geri götürmedim. şuan saçlarım kuruma aşamasında birazdan resmini eklicem kızlar :KK15:

Eklentiler

• 10643322_628053420625342_1970751679_n.webp
    10643322_628053420625342_1970751679_n.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 1.585
  • 10622338_628053247292026_1156761534_n.webp
    10622338_628053247292026_1156761534_n.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 2.251
Son düzenleme:
Çok güzel bir saçmış fotoğraftaki, benim bir arakdaşım bu tonlarda bu şekil bir saç kullanıyor. Çok hoş duruyor. Bekliyoruz bakalım yeni fotoğraflarını :)

Kızlar kuaförlerden neler çekti neler o kadar çok yanıp kısacık kestirdimki saçlarımı :cry:. Şimdi saçı çok yormadan yavaş yavaş yapıcam bakım için malzemelerde aldım planlamamıda boyadan sonra yazıcm kızlar :KK54:

evet kızlar saçlarımı boyadım benim gibi uygulayack olan varsa kaptaki ilk renkten korkmasın biraz durunca normal beyazımsı bir boya oluyor .
tabi bu modeli isteyen biri olarak saçları uzatmak lazım.
beni uygulayacağım bakım kürleri bunlar:
haftada 3 kere bepanthen ampul ve yılan yağını saçıma sürüp 3 saat bekleticem.
haftada 1 kere maya maskesi
bugün elidorun argan yağını ve dove sıvı saç kremini aldım aksatmıcam
doveun içinede lavanta kürü eklicem forumda görmüştüm tek olarak suyunla uygulayıp saçları uzayan arkadaşlarımız var benim saçlarım işlemden geçtiği için sıvı kremimim içine eklicem :KK24:

Biraz daha gitti kizillik ama turunculuk var. Gerci açıcı bile kullanmadim saca adam akıllı 20 dk tuttum kuaforlee açıcı üstüne açıcı vuruyor. E bir defa da boyadm bu isleme gore normal gibi. Yarın gün ışığında resmini koycam saçlarımın. Biraz daha turunculuk gitsin de sonra kumrala boyucam resimdekinin koyu kısımları gibi olması için hangi ton lazım onu bilmiyorum

en baştan küllü kumrala boyayıp uçları açsaydınız daha kısa bir işlem olmaz mıydı? tersten gitmişsiniz sanki...

en baştan küllü kumrala boyayıp uçları açsaydınız daha kısa bir işlem olmaz mıydı? tersten gitmişsiniz sanki...

Canım ben uzun bir dönem kızıl kullandım güneşe çıktığımda saçlarım kırmızı parlıyordu resmen ki resimlerimde var. Eğer direk vursaydim küllü kumral hem renk koyu olacaktı hemde kızıllık turunculuğa bırakırdı oda belki. Şimdi saçımın kızıllığı gitti sarıya dönük bir turuncu oldu artık küllü kumral boyucam hep.

Back
X