Saç Rengi ve Saç Boyama sac bakimi icin yardimmm

ozgeeozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
19
3
88
36
Kizlarr saclarim ince telli uzun ama kopuk kopuk. Kirik yok ama kopma var. Ne yapcagimi sasirdim artik. Lutfen yardimci olun bana.

kuruma vardır, durulanmayan krem yada kuru saçlara özel şampuan-krem kullanabilirsin kopma gecene kadar ve/ ve ya nemlendirici maske- bakım yagı kullanabilirsin

kuruma vardır, durulanmayan krem yada kuru saçlara özel şampuan-krem kullanabilirsin kopma gecene kadar ve/ ve ya nemlendirici maske- bakım yagı kullanabilirsin
Glisin sampuani kremi ve sac maskesini kullaniyorum. kullanmama ragmen bu sekilde.

Açıkçası ben glissten hiç memnun değilim boyasız saçımda bile koparak dökülmeye sebep olmuştu sarı paketli olanıydı yanlış hatrlamıyorsam, o yüzden başka bir şampuan deneyebilirsin

Kizlarr saclarim ince telli uzun ama kopuk kopuk. Kirik yok ama kopma var. Ne yapcagimi sasirdim artik. Lutfen yardimci olun bana.
gliserini deneyebilirsin.. dustan sonra saçın nemliyken küçük bi miktar boy ve uclara sür tıpkı saç serumu gibi

Kizlar ben gliss kullaniyodum. Bi tavsiye uzerine syoss aldim sacim zaten kotuydu iyce kotu oldu.. Dun body shoptan railforest coconot hair oil aldim bu urunu cok ovduler ve glissin sari serisini tekrar aldim bi deneyecegim. Bakalim sonuclari yazarim.. Bide sacim yipranmadan dolayi cok dolastigi icin dalin kolay tara kullaniyorum ben seviyorum umarim sizde seversiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…