Saç Bakım Ürünleri sac bakiminizi nasil yapiyorsunuz?

YazarGeceriim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
5
0
6
35
İstanbul
Merhabalar, forumda ilk konum. Saclar tum bayanlarin ortak yani. Ben saclarima o kadar bagliyimki onlarla konusuyorum bile. Bakim olarak bi ara kimyasaldan uzak durdum zeytinyagli sabun ile yikiyordum hala yikiyorum ama tek basina degil. Sampuansa kullaniyoruma, icine zeytinyagi bal sarimsak falan koyuyorum.

Ayni zamanda sacima turplu su yapiyorum 2 kere yaptim ama yumusacik yapti saclarimi. Saclarim kalcLarima geliyor amadl dalgali oldugu icin biraz daha yukarida duruyor. Ben dalgali haliyle kalcalarima getirmeye calisiyorum.

Siz neler yapiyorsunuz bayanlar?

Canım ne güzel kalçaya geliyormuş saçların :nazar: ama bakımlı olması anlamına gelmiyor tabiki belde ya da kalçada olması... benim de sutyen hizamda saçlarm dalgalı çoğu zaman maşa yaparak kullanıyorum doğal seviyorum ama gene de boyu bana yetiyor (: bakımını nasılmı yapıyorum birkaç ayda saçları uçlarından aldırarak uzatmak en iyisi... bi ar argan yağlı serum kullanıyodm ama ağırlaştırıyordu saçlarımı...

uçlarından alındıkça emin ol çok daha sağlıklı uzuyorlar ve bakımlı duruyorlar. Zaten uzunmuş saçlarn birazck da alınırsa eski boyundan çok daha iyi şeklde uzayacaktır. :34:

Son düzenleme:
Canım ne güzel kalçaya geliyormuş saçların :nazar: ama bakımlı olması anlamına gelmiyor tabiki belde ya da kalçada olması... benim de sutyen hizamda saçlarm dalgalı çoğu zaman maşa yaparak kullanıyorum doğal seviyorum ama gene de boyu bana yetiyor (: bakımını nasılmı yapıyorum birkaç ayda saçları uçlarından aldırarak uzatmak en iyisi... bi ar argan yağlı serum kullanıyodm ama ağırlaştırıyordu saçlarımı...

uçlarından alındıkça emin ol çok daha sağlıklı uzuyorlar ve bakımlı duruyorlar. Zaten uzunmuş saçlarn birazck da alınırsa eski boyundan çok daha iyi şeklde uzayacaktır. :34:

Canim uzun oldugu bakimli oldugu anlamina gelmiyor tabiki :) o kadar bakim yapmasam ne uzun nede saglikli saclarim olurdu. Ben kirik aldirmayi kuaforlerin yalani olarak dusunuyorum. Cok kirik yok zaten bende, masallah 1 2 tane onlarda sorun yaratmiyor. Argan yagini bende duydum canim ama hala almak nasip olmadi.

Back
X