Saç baş giristik.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Çok kotuyum demek istemiyorum aslında çünkü değmez.
4 kisi yaşıyoruz kızlar ben annem teyzem ve anneannem.
Teyzem genel olarak tum sülale de fesat laf sokucu huzur kaçıran bir tipdir.
Bu aksam işten geldi mır mır bir seyler söyledi anlamadik ne diyosun deyince "siz anlamasanizda olur bilmem ne" diye söylendi. Neyse. Genel olarak dağınık bir tip montunu çıkardı salonun ortasına bıraktı ıslak ıslak. Oraya koyma koltugu islatiyosun sandelyeye asta kurusun bari dedim. Vay efendim demez olaydim. Sanane koltuk benim koltuk kalk gir s....r git baska yere otur kalk koltugumdan diye soylenmeye başladı. Bende cevap verince eşyalarını cikartip üzerime atti bende geri yere atinca iyice kudurmaya başladı. O..... vs diye soylenmeye başladı. Bende sana geri iade ediyorum deyince senden ala o..... olamaz dedi ve ben sarteller atinca sinir krizine girip avazim ciktigi kadar bagirmaya başladım. O da tabi ustume direkt atladi. Baya itistik kakistik zor ayirdilar. Telefonumu duvara firlatti cam gitti tabi. Boynum kocaman bir yarik icinde. Benim eski telefonumu kullaniyor o suan. Ver onu felann dedim malina sahip ciksaydin dedi. Sürekli kavgaya cagirir bir hali var. Hic bisey olmamis gibi sonra gittim salonda oturdum cay ictim tv izledim. Aglayip zirlayip onun eline koz vermek istemiyorum.
Bu zaten ilk olayimiz da degil ve bennartik cidden bir daha konusmak istemiyorum onla ama ayni evin icinde nasil olacak bilemiyorum.
Sadece icimi döküp paylasmak istedim. Canım çok sıkıldı bu gece bir paket sigarayı bitirdim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ne güzel.Bir aradasınız.Dört kadın çok eğlenceli olabilir.Birbirinize her türlü destek olabilirsiniz

Keşke böyle çatışmalarınız olmasa.Ne denir?Sanırım annenizle ayrı eve çıkma şansınız yok.

Aynı evin içine çok zor işiniz.

Teyzeniz kaç yaşında? Çocuk gibiymiş
saç baş girişmek ne ya sorunları var galiba
Normal insanın verceği tepkiler değil bunlar.

Ne biçim teyze bu ya. Cirkef. Bana göndersene sen onu,sinirimi birinden almam lazım,benzetip yollarim
Konuşmayın bence bir daha,insan yeğenine o lafları nasıl eder. Kavga etmeniz,bu duruma düşmeniz iyi olmamış ama belliki çıldırtmış artik sizi

teyze kaç yaşında ?
bir monttan olay bu kadar büyümez daha öncesi var belli ki..
siz annenizle onların evine mi taşındınız ?

Maalesef. 20 senedir birlikteyiz. Aslinda eglenceli evet ama iste bazen böyle oluyor. Zamanında annem daha radikal kararlar alabilseydi keske diyorum bazen ama KADER sanırım

21 yaşındayım ben. Mesleğim var ama ayri ev olayı bu saatten sonra cok zor. Çünkü 20 seneden beri böyle bir durum.
Ama sizin açınızdan zor olmayacak mı? Neticede küçük değilsiniz ve bence oldukça da olgun bir insansınız. "benim" diye kurduğu imalı cümleler sizi çok mutsuz edecek o evde...

teyze kaç yaşında ?
bir monttan olay bu kadar büyümez daha öncesi var belli ki..
siz annenizle onların evine mi taşındınız ?
45 yasinda.
20 senedir ayni evde yaşıyoruz zaten. Annem 20 senedir ayri.
Konu monttan basladi ve sadece emin olun ki mont. Genelde ters cevap verme ustasidir.

kaç yasınadsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…