- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ayırmaya çalışıyorlardı. Sus yapmayin etmeyin v.sAnne ve anneanneniz neredeydi ?
Annem babam ayrı. Annem zamanında boyle bir karar vermis.Neden hep birlikte kalıyorsunuz?
21 yaşındayım ben. Mesleğim var ama ayri ev olayı bu saatten sonra cok zor. Çünkü 20 seneden beri böyle bir durum.Kaç yaşındasınız? Ayrı eve çıkma şansınız yahut evleri ayırma durumunuz nedir?
Hayir. 21 - 45Teyzeyle yaslar yakin sanirim
Anneniz ve siz çalışıyorsanız ayrı eve çıkmanız daha sağlıklı olur. Kaç yaşındasınız?Annem babam ayrı. Annem zamanında boyle bir karar vermis.
Maalesef. 20 senedir birlikteyiz. Aslinda eglenceli evet ama iste bazen böyle oluyor. Zamanında annem daha radikal kararlar alabilseydi keske diyorum bazen ama KADER sanırımAslında ne güzel.Bir aradasınız.Dört kadın çok eğlenceli olabilir.Birbirinize her türlü destek olabilirsiniz
Keşke böyle çatışmalarınız olmasa.Ne denir?Sanırım annenizle ayrı eve çıkma şansınız yok.
Aynı evin içine çok zor işiniz.
Ama sizin açınızdan zor olmayacak mı? Neticede küçük değilsiniz ve bence oldukça da olgun bir insansınız. "benim" diye kurduğu imalı cümleler sizi çok mutsuz edecek o evde...21 yaşındayım ben. Mesleğim var ama ayri ev olayı bu saatten sonra cok zor. Çünkü 20 seneden beri böyle bir durum.
45 yasindaki bir kadinin yaptigina bak ben heralde yakin dedim yaslar zor ya devamli boyle bir insanla yasamakHayir. 21 - 45
45 yasinda.teyze kaç yaşında ?
bir monttan olay bu kadar büyümez daha öncesi var belli ki..
siz annenizle onların evine mi taşındınız ?
kaç yasınadsın canımÇok kotuyum demek istemiyorum aslında çünkü değmez.
4 kisi yaşıyoruz kızlar ben annem teyzem ve anneannem.
Teyzem genel olarak tum sülale de fesat laf sokucu huzur kaçıran bir tipdir.
Bu aksam işten geldi mır mır bir seyler söyledi anlamadik ne diyosun deyince "siz anlamasanizda olur bilmem ne" diye söylendi. Neyse. Genel olarak dağınık bir tip montunu çıkardı salonun ortasına bıraktı ıslak ıslak. Oraya koyma koltugu islatiyosun sandelyeye asta kurusun bari dedim. Vay efendim demez olaydim. Sanane koltuk benim koltuk kalk gir S***** G** (Defol) baska yere otur kalk koltugumdan diye soylenmeye başladı. Bende cevap verince eşyalarını cikartip üzerime atti bende geri yere atinca iyice kudurmaya başladı. Orospusun vs diye soylenmeye başladı. Bende sana geri iade ediyorum deyince senden ala orospu olamaz dedi ve ben sarteller atinca sinir krizine girip avazim ciktigi kadar bagirmaya başladım. O da tabi ustume direkt atladi. Baya itistik kakistik zor ayirdilar. Telefonumu duvara firlatti cam gitti tabi. Boynum kocaman bir yarik icinde. Benim eski telefonumu kullaniyor o suan. Ver onu felann dedim malina sahip ciksaydin dedi. Sürekli kavgaya cagirir bir hali var. Hic bisey olmamis gibi sonra gittim salonda oturdum cay ictim tv izledim. Aglayip zirlayip onun eline koz vermek istemiyorum.
Bu zaten ilk olayimiz da degil ve bennartik cidden bir daha konusmak istemiyorum onla ama ayni evin icinde nasil olacak bilemiyorum.
Sadece icimi döküp paylasmak istedim. Canım çok sıkıldı bu gece bir paket sigarayı bitirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?