Saç baş giristik.

Evlenseymis .. Daha gecen gün birini tanistirmak istediler yok kel yok şöyle böyle. Isine gelince ben evlenmicem dunyayi gezicem isine gelince herkes evlendi senin yuzunden evlenemedim.

ben olsam gitmem çünkü bu sefer mevzu daha çirkinleşir. henüz evin yok ve aileni de düşün.

ama bir daha da sana dokunmasına izin verme ve sen de asla onla fiziki kavgaya girme.

ve madem sana zarar verdi bunu koz olarak kullan. sen beni dövdün vs derim. suratına bile bakma evde. laf söylerse dinleme, bakma.

konuşursa duyma.

o şimdi sen evde oturuyosun o çalışıyor diye bileniyordur. bu türler hep aynı. tek prenses o olmalı evde ona göre.

o evden çıkman şart. annen çalışıyor mu?

sevgilin olmasını da kıskanıyordur, hayatın başında olmanı gençliğini de kıskanıyordur.

inan bana bu model aynı. çok iyi biliyorum.

herşeyini anlatma, gizle ondan, hakkında bilgi edinemesin yoksa seni laflarıyla daha çok yaralar.

Of inanin nerden tutsam elimde kaliyor.. Annemin piskolojik sorunlari var ilaclarla ayakta ve bu ilaclar yuzunden pasif mi desem saf mi desem anlatamıyorum .. Keske sartlar imkanlar daha degisik olsaydi. Ben annemi aldim gittim diyelim. Anneannemi bu kadınla tek birakamam. Çünkü bana bir tek böyle degil. Anneannemede annemede ileri geri konusup can sıkıyor ama onlar duymamazliktan gormemezlikten geliyor fakat ben basaramiyorum bunu yapamiyorum..

Kovsanıza teyzeni evden yav. Kadına bak ay valla okudukça böyle şeyler nasıl cinlerim tepeme çıkıyor nasıl bilemezsiniz.

Evlenseymis .. Daha gecen gün birini tanistirmak istediler yok kel yok şöyle böyle. Isine gelince ben evlenmicem dunyayi gezicem isine gelince herkes evlendi senin yuzunden evlenemedim.
İyi de beğenmek zorunda değil ki?
Bu yaşta bunu buldum kaçırmayayım mı diyecek?
Psikolojik destek alsa keşke.
Umarım gönlüne göre birini bulur herkes huzura kavuşur.

ahahaha aynı bahane bile aynı ya. gülesim geldi. bendeki de aynı lafı ediyordu bendeki tür de sevgilisiyle ben tanışınca ayrıldığını düşünüyordu. o lafından sonra hiçbir sevgilisiyle tanışmadım hiçbir şey de değişmedi.

bırak insanlar kendi hayatlarının sorumluluğunu alamıyorsa ailesi ne yapsın.

Annem suan çalışmıyor. Çalışmak icin sağlığı verimli degil..

Annem suan çalışmıyor. Çalışmak icin sağlığı verimli degil..

o zaman bence başka bi ev bulup anne ve ananenizi yavaş yavaş yanınıza taşıyın çaktırmadan.

hani 1-2 gün kalırken tamamen yerleşsinler öteki evden maddi desteği de çeksinler teyzen de ne halt ederse etsin.

Bu ne yas teyze anne yarisidr ya yasida varmis baya ne dyim rabbim yardimcin olsun hidayet versn

İyi de beğenmek zorunda değil ki?
Bu yaşta bunu buldum kaçırmayayım mı diyecek?
Psikolojik destek alsa keşke.
Umarım gönlüne göre birini bulur herkes huzura kavuşur.
Kendi bilecegi iş begensin begenmesin fakat gelipte ben senin yuzunden evlenemedim demesi cirkin. Fırsatlarını degerlendirebilirdi en azindan. Ondan 20 küsur kucuk olmama ragmen hep destek oldum ilk görüşte hemen olumsuz davranma bir bak tani 2 3 kere görüş diye. Hep amaann dedi. Bende kimi zaman alltan alici oldum fakat bu gece cok kirildim

Bu evin kralicesi benim icim anneannemdir. Onu ezmesine katlanamasdigim için cevap verdiğim içinde hep yaralanan ben oldum.

Konuşsun dursun o zaman.
Dikkate almamak, kulak tıkamak en iyisi.
Bu onu daha fazla sinirlendirir.

Kovsanıza teyzeni evden yav. Kadına bak ay valla okudukça böyle şeyler nasıl cinlerim tepeme çıkıyor nasıl bilemezsiniz.
Ben bi an basip gidecektim. Sonra anneannemle annemi yer bitirir bu diye kendime geldim. Herkese karşı ayni yani sirf benlikte degil

teyzen öyle düşünmüyor belli ki sorun burdan çıkıyor... ben böyle teyzeleri anlamıyorum benim genç kız bi yiğenim olsa ne severdim
Mesela kendisi suan calisiyor fakat hani ev ile ilgili bir sorumlulugu yok. Maasini direkt kendi istedigi gibi harcar biriktirir. Dicem ki evin kahrini o çekiyor dolabi dolduruyor ama o da yok yani yük oldugum bir durum yok. Suan çalışmıyorum ama çalıştığım dönem biriktirdiğim parami harciyorum mesela. Nerden tutsam elimde kalıyor. Sanki onun sirtinda bir kamburmusuz gibi davraniyor.

Evin tapusuna anneniz ortak mı? Evin geçimini teyzeniz sağlıyorsa belki ondan bu kadar afra tafra yapıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…