- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi noclearmind
-
Hayir. 21 - 45
Evlenseymis .. Daha gecen gün birini tanistirmak istediler yok kel yok şöyle böyle. Isine gelince ben evlenmicem dunyayi gezicem isine gelince herkes evlendi senin yuzunden evlenemedim.Belkide sana bakarak geçirdiği zamanlara üzülüyordur.
Evlenmek isteyip evlenememiştir bunun için birilerini suçluyordur.
Bu aksi tavırlarını o gibi şeylere bağlayabiliriz.
Tabiki bu sana hakaret etmesine ve vurmasını gerektirmezdi.
Yapman gereken, evin ortasına mıçsa da o yokmuş gibi davranmak, tepki vermemek.
Yarin karakola mi gitsem diye düşündüm isler büyüsün diye. Sonra aman annesnnem üzülür eder hic bulasma dedim kendi kendime. Ama ben bu mevzuyu buyutucem. Herkes ya x cok huysuz şöyle böyle deyip karsilarini alıp konusmuyolar buda ortaligi bos bulup kime dişlerime gecirsem diye düşünüyor.
Of inanin nerden tutsam elimde kaliyor.. Annemin piskolojik sorunlari var ilaclarla ayakta ve bu ilaclar yuzunden pasif mi desem saf mi desem anlatamıyorum .. Keske sartlar imkanlar daha degisik olsaydi. Ben annemi aldim gittim diyelim. Anneannemi bu kadınla tek birakamam. Çünkü bana bir tek böyle degil. Anneannemede annemede ileri geri konusup can sıkıyor ama onlar duymamazliktan gormemezlikten geliyor fakat ben basaramiyorum bunu yapamiyorum..Bu kadar ileriye varan bir tartışma yaşadıktan sonra teyzenle olan ilişkinin normale dönecegini sanmıyorum
Annen ve anneannende şahit olmuşlar madem, onlarin bir çözüm yolu bulması lazım. Hiçbir anne evladının öyle şeylere maruz kalmasına göz yummaz.
Ayrılmak en mantıklısı.
İyi de beğenmek zorunda değil ki?Evlenseymis .. Daha gecen gün birini tanistirmak istediler yok kel yok şöyle böyle. Isine gelince ben evlenmicem dunyayi gezicem isine gelince herkes evlendi senin yuzunden evlenemedim.
Evlenseymis .. Daha gecen gün birini tanistirmak istediler yok kel yok şöyle böyle. Isine gelince ben evlenmicem dunyayi gezicem isine gelince herkes evlendi senin yuzunden evlenemedim.
Annem suan çalışmıyor. Çalışmak icin sağlığı verimli degil..ben olsam gitmem çünkü bu sefer mevzu daha çirkinleşir. henüz evin yok ve aileni de düşün.
ama bir daha da sana dokunmasına izin verme ve sen de asla onla fiziki kavgaya girme.
ve madem sana zarar verdi bunu koz olarak kullan. sen beni dövdün vs derim. suratına bile bakma evde. laf söylerse dinleme, bakma.
konuşursa duyma.
o şimdi sen evde oturuyosun o çalışıyor diye bileniyordur. bu türler hep aynı. tek prenses o olmalı evde ona göre.
o evden çıkman şart. annen çalışıyor mu?
sevgilin olmasını da kıskanıyordur, hayatın başında olmanı gençliğini de kıskanıyordur.
inan bana bu model aynı. çok iyi biliyorum.
herşeyini anlatma, gizle ondan, hakkında bilgi edinemesin yoksa seni laflarıyla daha çok yaralar.
Annem suan çalışmıyor. Çalışmak icin sağlığı verimli degil..
Haklısınız size göre öyle ama bn hayatımda duymadımOlabilir.. Or*spu yada s.git deseydim hakaret kufur oldugu belli olmayacak miydi ne fark ediyor ki..
Kendi bilecegi iş begensin begenmesin fakat gelipte ben senin yuzunden evlenemedim demesi cirkin. Fırsatlarını degerlendirebilirdi en azindan. Ondan 20 küsur kucuk olmama ragmen hep destek oldum ilk görüşte hemen olumsuz davranma bir bak tani 2 3 kere görüş diye. Hep amaann dedi. Bende kimi zaman alltan alici oldum fakat bu gece cok kirildimİyi de beğenmek zorunda değil ki?
Bu yaşta bunu buldum kaçırmayayım mı diyecek?
Psikolojik destek alsa keşke.
Umarım gönlüne göre birini bulur herkes huzura kavuşur.
Bu evin kralicesi benim icim anneannemdir. Onu ezmesine katlanamasdigim için cevap verdiğim içinde hep yaralanan ben oldum.tabii ki onun evi değil, kendi kalıyorsa tabii ki annende kalacak, taksit ödesin ödemesin yani ikisininde annesinin evi, bir evde dört kadın, aslında hepsinin ayrı ayrı yaşaması lazım, bir evde tek kraliçe oluyor çünkü, teyzen tahtı ele geçirmiş gibi
sanırım pek iletişim kurmamak dışında bir çaren yok şu durumda
Konuşsun dursun o zaman.Of inanin nerden tutsam elimde kaliyor.. Annemin piskolojik sorunlari var ilaclarla ayakta ve bu ilaclar yuzunden pasif mi desem saf mi desem anlatamıyorum .. Keske sartlar imkanlar daha degisik olsaydi. Ben annemi aldim gittim diyelim. Anneannemi bu kadınla tek birakamam. Çünkü bana bir tek böyle degil. Anneannemede annemede ileri geri konusup can sıkıyor ama onlar duymamazliktan gormemezlikten geliyor fakat ben basaramiyorum bunu yapamiyorum..
teyzen öyle düşünmüyor belli ki sorun burdan çıkıyor... ben böyle teyzeleri anlamıyorum benim genç kız bi yiğenim olsa ne severdimBu evin kralicesi benim icim anneannemdir. Onu ezmesine katlanamasdigim için cevap verdiğim içinde hep yaralanan ben oldum.
Ben bi an basip gidecektim. Sonra anneannemle annemi yer bitirir bu diye kendime geldim. Herkese karşı ayni yani sirf benlikte degilKovsanıza teyzeni evden yav. Kadına bak ay valla okudukça böyle şeyler nasıl cinlerim tepeme çıkıyor nasıl bilemezsiniz.
Mesela kendisi suan calisiyor fakat hani ev ile ilgili bir sorumlulugu yok. Maasini direkt kendi istedigi gibi harcar biriktirir. Dicem ki evin kahrini o çekiyor dolabi dolduruyor ama o da yok yani yük oldugum bir durum yok. Suan çalışmıyorum ama çalıştığım dönem biriktirdiğim parami harciyorum mesela. Nerden tutsam elimde kalıyor. Sanki onun sirtinda bir kamburmusuz gibi davraniyor.teyzen öyle düşünmüyor belli ki sorun burdan çıkıyor... ben böyle teyzeleri anlamıyorum benim genç kız bi yiğenim olsa ne severdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?