- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
45 yaşında..Teyzeniz kaç yaşında? Çocuk gibiymiş
saç baş girişmek ne ya sorunları var galiba
Normal insanın verceği tepkiler değil bunlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 yaşında..Teyzeniz kaç yaşında? Çocuk gibiymiş
saç baş girişmek ne ya sorunları var galiba
Normal insanın verceği tepkiler değil bunlar.
45 yasinda.
20 senedir ayni evde yaşıyoruz zaten. Annem 20 senedir ayri.
Konu monttan basladi ve sadece emin olun ki mont. Genelde ters cevap verme ustasidir.
Etti zaten. Bazen ait olmadigimi hissediyorum bu eve. Çünkü hep benim ve kendisi evlenmedi. Bunuda bana atiyor çünkü annem beni alıp baba evine döndüğünde bana bakmak zorunda kalmis ki annem çalıştı hemde dedem sayesinde buyuduysem buyumusumdur.Ama sizin açınızdan zor olmayacak mı? Neticede küçük değilsiniz ve bence oldukça da olgun bir insansınız. "benim" diye kurduğu imalı cümleler sizi çok mutsuz edecek o evde...
Öncesi şöyledir anca her gece sacma sapan konuşup cevap vermisimdir ki benim cevap vermem den hoslanmaz dilim cok uzunmus.e yaşlarınızda yakın değil..
yok öncesi var derken daha öncelerden birikmişler var demek istedim.. monttan patlamış gibi geldi.. tabi bunu teyzenin normal bir insan olduğunu düşünerek yazıyorum..
birlikte yaşamayada yeni başlamamışsınız ki düzeni bozulsun rahatsız olsun..
21 yasindayim universiteden yeni mezunum. Biraz is tecrubem var ama suan is arayisindayim. Zaten evde oturdugum icinde surekli laf sokmalar felan.Anneniz ve siz çalışıyorsanız ayrı eve çıkmanız daha sağlıklı olur. Kaç yaşındasınız?
Sevgilim oldu diye orospu oldumNe biçim teyze bu ya. Cirkef. Bana göndersene sen onu,sinirimi birinden almam lazım,benzetip yollarim
Konuşmayın bence bir daha,insan yeğenine o lafları nasıl eder. Kavga etmeniz,bu duruma düşmeniz iyi olmamış ama belliki çıldırtmış artik sizi![]()
Canim 20 senedir ayni evdeyiz yeni bir sey degil ki bu oturdugumuz ev alinirken annemde calistigi zamanda taksidlerini ödemiş. Yani sadece onun evi degil..sanırım teyzen orda kalmanızdan rahatsız, ufak bi olay çok büyümüş
ev ev üstüne olmaz diye bundan diyorlar işte
Öncesi şöyledir anca her gece sacma sapan konuşup cevap vermisimdir ki benim cevap vermem den hoslanmaz dilim cok uzunmus.
Sormayin.. Rezil olduk elaleme aksam aksam.Seviye yerlerde. Küfür kiyamet.
Zihin yapısına bakSevgilim oldu diye orospu oldum
Canim 20 senedir ayni evdeyiz yeni bir sey degil ki bu oturdugumuz ev alinirken annemde calistigi zamanda taksidlerini ödemiş. Yani sadece onun evi degil..
Ne biçim teyze bu ya. Cirkef. Bana göndersene sen onu,sinirimi birinden almam lazım,benzetip yollarim
Konuşmayın bence bir daha,insan yeğenine o lafları nasıl eder. Kavga etmeniz,bu duruma düşmeniz iyi olmamış ama belliki çıldırtmış artik sizi![]()
Yarin karakola mi gitsem diye düşündüm isler büyüsün diye. Sonra aman annesnnem üzülür eder hic bulasma dedim kendi kendime. Ama ben bu mevzuyu buyutucem. Herkes ya x cok huysuz şöyle böyle deyip karsilarini alıp konusmuyolar buda ortaligi bos bulup kime dişlerime gecirsem diye düşünüyor.bak canım
aynısından bende de var. ablam.
aynı laflar aynı küfürler.
küçükken ne diyosun ya diyip az öteliyordum hani dürtme gibi.
onu bile "ühüüüü bana vurdu böhüüüee" diye duygu sömürüsü yapardı. hala o ufak ittirişleri "beni dövdün" diye anlatır böyle de tiyatrocu olur bunlar.
ama ağzında aynı laflar aynı küfürler, aynı iğrençlikler.
dozunu çok arttırdı ama ben ona uymadım.
şu anda da hala aynı. bir kavga edildiğinde bana teyzen gibi küfrediyor, bense ağzımı asla bozmuyorum çünkü ona benzemek istemiyorum.
dalga geçiyorum, gülüyorum, şakaya vuruyorum.
ve asla dokunmuyorum parmağımın ucuyla bile. kendime bunu asla yakıştırmıyorum.
neden dersen, bir dokunursun, başına bir şey gelir bunun hem vicdani hem hukuki sorumluluğu var.
şu an sen gidip boynun için darp raporu alsan teyzen belki hapse bile girer. dalga geçmiyorum.
hem de sana zarar vermesine izin verme.
bırak ne yaparsa yapsın eve. sen kendi hayatına bak. işine bak çık git o evden. genç kızsın bu kadar kadınla yaşanmaz aynı evde.
Olabilir.. Or*spu yada s.git deseydim hakaret kufur oldugu belli olmayacak miydi ne fark ediyor ki..Hakaretleri bu kadar açık yazmanız hoş olmamış