• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç baş giristik.

45 yasinda.
20 senedir ayni evde yaşıyoruz zaten. Annem 20 senedir ayri.
Konu monttan basladi ve sadece emin olun ki mont. Genelde ters cevap verme ustasidir.

e yaşlarınızda yakın değil..
yok öncesi var derken daha öncelerden birikmişler var demek istedim.. monttan patlamış gibi geldi.. tabi bunu teyzenin normal bir insan olduğunu düşünerek yazıyorum..
birlikte yaşamayada yeni başlamamışsınız ki düzeni bozulsun rahatsız olsun..

mesleğin var madem anneni de al ayrı eve çık

Ama sizin açınızdan zor olmayacak mı? Neticede küçük değilsiniz ve bence oldukça da olgun bir insansınız. "benim" diye kurduğu imalı cümleler sizi çok mutsuz edecek o evde...
Etti zaten. Bazen ait olmadigimi hissediyorum bu eve. Çünkü hep benim ve kendisi evlenmedi. Bunuda bana atiyor çünkü annem beni alıp baba evine döndüğünde bana bakmak zorunda kalmis ki annem çalıştı hemde dedem sayesinde buyuduysem buyumusumdur.

e yaşlarınızda yakın değil..
yok öncesi var derken daha öncelerden birikmişler var demek istedim.. monttan patlamış gibi geldi.. tabi bunu teyzenin normal bir insan olduğunu düşünerek yazıyorum..
birlikte yaşamayada yeni başlamamışsınız ki düzeni bozulsun rahatsız olsun..
Öncesi şöyledir anca her gece sacma sapan konuşup cevap vermisimdir ki benim cevap vermem den hoslanmaz dilim cok uzunmus.

sanırım teyzen orda kalmanızdan rahatsız, ufak bi olay çok büyümüş

ev ev üstüne olmaz diye bundan diyorlar işte

Ne biçim teyze bu ya. Cirkef. Bana göndersene sen onu,sinirimi birinden almam lazım,benzetip yollarim:KK49:
Konuşmayın bence bir daha,insan yeğenine o lafları nasıl eder. Kavga etmeniz,bu duruma düşmeniz iyi olmamış ama belliki çıldırtmış artik sizi:bicak:
Sevgilim oldu diye orospu oldum

sanırım teyzen orda kalmanızdan rahatsız, ufak bi olay çok büyümüş

ev ev üstüne olmaz diye bundan diyorlar işte
Canim 20 senedir ayni evdeyiz yeni bir sey degil ki bu oturdugumuz ev alinirken annemde calistigi zamanda taksidlerini ödemiş. Yani sadece onun evi degil..

Öncesi şöyledir anca her gece sacma sapan konuşup cevap vermisimdir ki benim cevap vermem den hoslanmaz dilim cok uzunmus.

işte biriktirmiş patlamış çirkin bir şekilde..
fazla kafanıza takmayın sonuçta şartları değiştirmeniz mümkün değilse yapacak birşey yok..

bak canım

aynısından bende de var. ablam.

aynı laflar aynı küfürler.

küçükken ne diyosun ya diyip az öteliyordum hani dürtme gibi.

onu bile "ühüüüü bana vurdu böhüüüee" diye duygu sömürüsü yapardı. hala o ufak ittirişleri "beni dövdün" diye anlatır böyle de tiyatrocu olur bunlar.

ama ağzında aynı laflar aynı küfürler, aynı iğrençlikler.

dozunu çok arttırdı ama ben ona uymadım.

şu anda da hala aynı. bir kavga edildiğinde bana teyzen gibi küfrediyor, bense ağzımı asla bozmuyorum çünkü ona benzemek istemiyorum.

dalga geçiyorum, gülüyorum, şakaya vuruyorum.

ve asla dokunmuyorum parmağımın ucuyla bile. kendime bunu asla yakıştırmıyorum.

neden dersen, bir dokunursun, başına bir şey gelir bunun hem vicdani hem hukuki sorumluluğu var.

şu an sen gidip boynun için darp raporu alsan teyzen belki hapse bile girer. dalga geçmiyorum.

hem de sana zarar vermesine izin verme.

bırak ne yaparsa yapsın eve. sen kendi hayatına bak. işine bak çık git o evden. genç kızsın bu kadar kadınla yaşanmaz aynı evde.

Canim 20 senedir ayni evdeyiz yeni bir sey degil ki bu oturdugumuz ev alinirken annemde calistigi zamanda taksidlerini ödemiş. Yani sadece onun evi degil..

tabii ki onun evi değil, kendi kalıyorsa tabii ki annende kalacak, taksit ödesin ödemesin yani ikisininde annesinin evi, bir evde dört kadın, aslında hepsinin ayrı ayrı yaşaması lazım, bir evde tek kraliçe oluyor çünkü, teyzen tahtı ele geçirmiş gibi

sanırım pek iletişim kurmamak dışında bir çaren yok şu durumda

Ne biçim teyze bu ya. Cirkef. Bana göndersene sen onu,sinirimi birinden almam lazım,benzetip yollarim:KK49:
Konuşmayın bence bir daha,insan yeğenine o lafları nasıl eder. Kavga etmeniz,bu duruma düşmeniz iyi olmamış ama belliki çıldırtmış artik sizi:bicak:

bende de abla var aynı yollasam olur mu :))

Belkide sana bakarak geçirdiği zamanlara üzülüyordur.
Evlenmek isteyip evlenememiştir bunun için birilerini suçluyordur.
Bu aksi tavırlarını o gibi şeylere bağlayabiliriz.
Tabiki bu sana hakaret etmesine ve vurmasını gerektirmezdi.
Yapman gereken, evin ortasına mıçsa da o yokmuş gibi davranmak, tepki vermemek.

bak canım

aynısından bende de var. ablam.

aynı laflar aynı küfürler.

küçükken ne diyosun ya diyip az öteliyordum hani dürtme gibi.

onu bile "ühüüüü bana vurdu böhüüüee" diye duygu sömürüsü yapardı. hala o ufak ittirişleri "beni dövdün" diye anlatır böyle de tiyatrocu olur bunlar.

ama ağzında aynı laflar aynı küfürler, aynı iğrençlikler.

dozunu çok arttırdı ama ben ona uymadım.

şu anda da hala aynı. bir kavga edildiğinde bana teyzen gibi küfrediyor, bense ağzımı asla bozmuyorum çünkü ona benzemek istemiyorum.

dalga geçiyorum, gülüyorum, şakaya vuruyorum.

ve asla dokunmuyorum parmağımın ucuyla bile. kendime bunu asla yakıştırmıyorum.

neden dersen, bir dokunursun, başına bir şey gelir bunun hem vicdani hem hukuki sorumluluğu var.

şu an sen gidip boynun için darp raporu alsan teyzen belki hapse bile girer. dalga geçmiyorum.

hem de sana zarar vermesine izin verme.

bırak ne yaparsa yapsın eve. sen kendi hayatına bak. işine bak çık git o evden. genç kızsın bu kadar kadınla yaşanmaz aynı evde.
Yarin karakola mi gitsem diye düşündüm isler büyüsün diye. Sonra aman annesnnem üzülür eder hic bulasma dedim kendi kendime. Ama ben bu mevzuyu buyutucem. Herkes ya x cok huysuz şöyle böyle deyip karsilarini alıp konusmuyolar buda ortaligi bos bulup kime dişlerime gecirsem diye düşünüyor.

Bu kadar ileriye varan bir tartışma yaşadıktan sonra teyzenle olan ilişkinin normale dönecegini sanmıyorum

Annen ve anneannende şahit olmuşlar madem, onlarin bir çözüm yolu bulması lazım. Hiçbir anne evladının öyle şeylere maruz kalmasına göz yummaz.
Ayrılmak en mantıklısı.

Back
X