Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç botoksu ile düzleştirme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
584
Merhaba arkadaşlar dün kuaförüme saçlarımın çok yıprandığını ve de döküldüğünü söyledim o da bana saç botoksunu önerdi. hem parlatıyormuş hem onarıyormuş hem de 3 gün düzleştirme yapıldığında saçlar 1 yıl düz kalıyormuş. brezilya fönüne benzer birşey ama onun kadar kokusu yokmuş ve de saçları yıpratmıyormuş. gel gelelim 400 tl istedi bende sizlere sorayım dedim yaptıran var mı varsa memnun kaldı mı? sonuçta bayağı pahalı bir işlem eğer değiyorsa yaptırmak istiyorum her sabah uğraşmaktan bıktım.

işin içinde düzleştirici varsa bence brezilya fönüdür o .. ben bundan 4 yıl önce yaptırdım brezilya fönü ve saçlarımı çok kuruttu hiç memnun kalmadım ayrıcaa kansorojen madde içerdiğini yaptırdıktan sonra öğrendim bencee saçların için doğal bakımlar seç canımm

Canım eğer saçlar düz kalıyorsa bu saç botoxu değil brezilya fönüdür. Evet güzel bakım yapar ve değebilir ama doğru kişi uygularsa. Bu bahsettiğin kuaför bana işinin ehli gibi gelmedi çünkü saç botoxu ile brezilya fönü arasındaki farkı bilmiyor.

X