Saçlarınızda beyazlar çok belli oluyorsa boyatın bence daha çok beyaz çıkarıyo mu bilmiyorum zaten saçı boyatmak falan 25 tl o kadarda pahalı değil.Ayrıyeten zaten kutuları satılıyor 15 tl falan .
Canim valla bizim burda dip boya 60 TL, ben koleston marka boya kullaniyorum ve saclarimi yumusacik yapiyor. 5.50 TL
Saçlarınızda beyazlar çok belli oluyorsa boyatın bence daha çok beyaz çıkarıyo mu bilmiyorum zaten saçı boyatmak falan 25 tl o kadarda pahalı değil.Ayrıyeten zaten kutuları satılıyor 15 tl falan .
Evet, tecrübeniz sabit, beyazlatiyor arkadaslar. Yani öyle anormal degilse bile, kısmen beyazlattigini söylemeliyim. Beyazların çok degilse bekle bence. Ya da kına filan yaptir derim.
Kuaforler kabul etmiyor ama yasayan biri olarak cevap vereyim. Kesinlikle beyazi arttiriyor.
Ben 10 gunde bir boyamak zorundayim mesela. Artik kuafore gitmiyorum ayda 3 kez boya parasi vermem.
Kendim boyuyorum cok da guzel oluyor. Balyaj bile atiyorum saclarima.
Sizlere tavsiyem sizi yasli gosterecek kadar cok degilse sakin ola dokunmayin. Cig gibi cogaliyor beyazlar.
evet boya saça renk veren pigmentleri öldürüyormuş
normalinden daha çabuk beyazlamaya başlıyormuş saçlar
Canim valla bizim burda dip boya 60 TL, ben koleston marka boya kullaniyorum ve saclarimi yumusacik yapiyor. 5.50 TL
evet yaa kuaförler karşı çıkıyor ama benim beyazlarım arttı çok belirgin şekilde
canım 10 gün kısa bir zaman değil mio kadar erken mi çıkıyor dipler..ben ayda bir boyamaya üşeniyorumda..eğer 10 günde akıyorsa nine gibi dolaşırım sanırım birde acana uzun yıllar boyayınca mı beyazlıyor?
Bende bugn gittim sordum kuaföretüm saçı 25e boyuyolarmış
slm hanımlar benim merak ettiğim bişey var ve bende boya kullananlara sormak istedim..saçlar boyandıkça beyazlıyor deniliyor...sizcede doğrumu..ben 25 yaşındayım ve saçımda oldukça beyaz var..boyamaya cesaret edemiyorum açıkçası çünkü boyarsam her zaman boyamak zorunda kalıcam..üşengeç olduğumuda düşünürsek benim için oldukça zor..birde bunun maddi kısmı var ki şuan çalışmıyorum.. sizde bu durum oldumu? boyarsam dahada beyazlar mı? heray bu sıkıntıları çekmek mi yoksa beyaz saçlamı dolaşmak daha mantıklı? bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?