Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyadıkça beyazlar mı?

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
slm hanımlar benim merak ettiğim bişey var ve bende boya kullananlara sormak istedim..saçlar boyandıkça beyazlıyor deniliyor...sizcede doğrumu..ben 25 yaşındayım ve saçımda oldukça beyaz var..boyamaya cesaret edemiyorum açıkçası çünkü boyarsam her zaman boyamak zorunda kalıcam..üşengeç olduğumuda düşünürsek benim için oldukça zor..birde bunun maddi kısmı var ki şuan çalışmıyorum.. sizde bu durum oldumu? boyarsam dahada beyazlar mı? heray bu sıkıntıları çekmek mi yoksa beyaz saçlamı dolaşmak daha mantıklı? bana akıl verin lütfen

Saçlarınızda beyazlar çok belli oluyorsa boyatın bence daha çok beyaz çıkarıyo mu bilmiyorum zaten saçı boyatmak falan 25 tl o kadarda pahalı değil.Ayrıyeten zaten kutuları satılıyor 15 tl falan .

Evet, tecrübeniz sabit, beyazlatiyor arkadaslar. Yani öyle anormal degilse bile, kısmen beyazlattigini söylemeliyim. Beyazların çok degilse bekle bence. Ya da kına filan yaptir derim.

Kuaforler kabul etmiyor ama yasayan biri olarak cevap vereyim. Kesinlikle beyazi arttiriyor.

Ben 10 gunde bir boyamak zorundayim mesela. Artik kuafore gitmiyorum ayda 3 kez boya parasi vermem.

Kendim boyuyorum cok da guzel oluyor. Balyaj bile atiyorum saclarima.

Sizlere tavsiyem sizi yasli gosterecek kadar cok degilse sakin ola dokunmayin. Cig gibi cogaliyor beyazlar.

Saçlarınızda beyazlar çok belli oluyorsa boyatın bence daha çok beyaz çıkarıyo mu bilmiyorum zaten saçı boyatmak falan 25 tl o kadarda pahalı değil.Ayrıyeten zaten kutuları satılıyor 15 tl falan .

Canim valla bizim burda dip boya 60 TL, ben koleston marka boya kullaniyorum ve saclarimi yumusacik yapiyor. 5.50 TL

cvbın için tşk ederim canım..ben küçük biyerde yaşıyorum ve kuaförler çok pahalı boyuyor çok seçenek olmadığı için sanırım..saçımda çok aşırı değil çok şükür ama var biraz ve zamanla dahada çoğalıyor.. birde kaç günde çıkar ki dipler? benim saçım çok çabuk uzuyor birde..

Evet, tecrübeniz sabit, beyazlatiyor arkadaslar. Yani öyle anormal degilse bile, kısmen beyazlattigini söylemeliyim. Beyazların çok degilse bekle bence. Ya da kına filan yaptir derim.

gerçekten miii ozaman dediğin gibi biraz daha beklemeliyim galiba...30 lu yaşlarda başlayım boyamaya tabi dayanabilirsem..ama kına mantıklı geldi:) en azından kimyasal değil..

evet boya saça renk veren pigmentleri öldürüyormuş
normalinden daha çabuk beyazlamaya başlıyormuş saçlar

canım 10 gün kısa bir zaman değil mi o kadar erken mi çıkıyor dipler..ben ayda bir boyamaya üşeniyorumda..eğer 10 günde akıyorsa nine gibi dolaşırım sanırım birde acana uzun yıllar boyayınca mı beyazlıyor?

evet boya saça renk veren pigmentleri öldürüyormuş
normalinden daha çabuk beyazlamaya başlıyormuş saçlar

bende öyle duydum ama bi kaç yerde saç uzmanları beyazlatmaz demişti bende merak ettim..aslında saç boyasının saçı beyazlatması mantıklı geliyor bana..beyazladıkça boyuyoruz ki onlarda bundan para kazanıyor..

Canim valla bizim burda dip boya 60 TL, ben koleston marka boya kullaniyorum ve saclarimi yumusacik yapiyor. 5.50 TL

60 mıı bizim burdada o civarda çünkü fazla seçenek yok evde boyamak mantıklı ama kim boyayacak..üç tane abi var ablam yok annem de pek anlamaz en iyisi böyle idare etmek galiba

Cok kisa bir zaman tabi. Ancak esime oyle gorunemem

Boya akmiyor canim saclarim cok hizli uzuyor. Kuafore gittigim donemlerde o da cok sasiriyordu uzama hizina.

Benim 17 yasimda basladi beyazlamaya ama cok azdi. 20 yasinda basladim. Tabi seneler gectikce ve bu kadar boyamaya iyice beyazladi. Enteresan olan birsey var o da arkalarda yok denecek kadar azmis. Gorunen yerlerde kabak gibi maalesef.

Issiz bir adaya dusersem iste o zaman aynen babaanneme benzerim allah korusun :))

Evet, boya saçı beyazlatır.
Benim annem 60 yaşına yaklaştı ama saçında sadece 2.3 tel beyaz var.
Bugüne kadar saçını topu topuna 1 ya da 2 kez boyadı.
Oda açma işlemi olmadan, kendi saçının üstüne koyu renkler yapıldı.
Saçları hala capcanlı, parlak.

17(gerçi 18 e girdim ama olsun ) yaşındayım ve saçımı 14 yaşında boyamaya başladım çok erken biliyorum hata yapmışım... eskiden beri 1 2 tel beyaz saçım vardı ama şimdi 20 tel kesin vardır yani beyazlatıyor ve yaşım genç. Bir de bizim ailede saç erken beyazlar sanırım 25-30 yaşıma geldiğimde neredeyse tamamı beyazlayacak.

sanmıyorum bence bu ırsi bi durum.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…