D degisikcivciv Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 25 30 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi degisikcivciv #1 Nevaton 10.1 küllü boyasını aldım nevacolor 0.11 yogun maviisinden nohut kadar koyup turunculunu almak istiyorum ancak önceki saçımdan kalan turunculuk larda var sizce onlarda açılır mı kullanan varmı bu boyayı nasıl olur bilgisi olan
Nevaton 10.1 küllü boyasını aldım nevacolor 0.11 yogun maviisinden nohut kadar koyup turunculunu almak istiyorum ancak önceki saçımdan kalan turunculuk larda var sizce onlarda açılır mı kullanan varmı bu boyayı nasıl olur bilgisi olan
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.818 Emoji Skoru 10.158 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi degisikcivciv #2 açıçı olmadan açılmaz saçınızı yakarsınız açıçı koyarsanızda küllü yada yeşile dönebilir bazı yerleri özellikle açık olanlar
açıçı olmadan açılmaz saçınızı yakarsınız açıçı koyarsanızda küllü yada yeşile dönebilir bazı yerleri özellikle açık olanlar
Birrbulutolsam Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 3.461 Emoji Skoru 8.862 Puanlar 158 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi degisikcivciv #3 Yapmayın yıl 2024 hala evde saçını açvı olmadan sarıya döndürebilceğüni düşünün insanlar beni çok üzüyor olmuyor o saç evde sarıya dönmüyor
Yapmayın yıl 2024 hala evde saçını açvı olmadan sarıya döndürebilceğüni düşünün insanlar beni çok üzüyor olmuyor o saç evde sarıya dönmüyor