- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #4.581
bende seninle aynı dertten muzdariptim canım konu açtım saçla ilili ne kadar topik varsa derdimi anlattım ama yok kimse yardımcı olmuyorbanada yardım edin yaaa.. saçım cok turunculastı :S kurtulmam lazım. tatlı bi sarı istiyorum ama bildiğin turuncu olduu((
bende seninle aynı dertten muzdariptim canım konu açtım saçla ilili ne kadar topik varsa derdimi anlattım ama yok kimse yardımcı olmuyorbende 2 gün önce kuaföre gidip saçlarımı boyadım koyu kumrala turunculuğunu alsın die de küllülük kattıki rengi kırsın renk kırıldı ve çok güzel oldu şimdi saçlarımdan çok memnunum birdaha asla boyatmayacam doğal haline gelsin istiyorum...sende sarı istiyorsun nasıl olur bilmiyorum ama küllü renkler turunculuğu alıyo dedi kuaförüm sende açık küllü kumral deneyebilirsin
Eki Görüntüle 375072 su an saçımın rengi bu. napsam netsem bilemedimm. küllü mango yardımına itiyacımm varrrr( dısarı cıkmak istemiyorum saçım yüzünden offf
saol canım yaa. napcam bilmiyorum. sarı istiyorum koyu saç rengi beni esmer gbi gösteriyo. arada almış bi ten rengim var. bikaç gün daha beklicem olmazsa küllü sarı falan alıp boyucam . yada kuaföremi gitsemm yaaa :sss
Küllü sarı değil de küllü kumral al boya koleston ben boyuorum bal köpüğüyle sarı arası bir şey her gören soruyor saç rengimi :)
saol canım yaa. napcam bilmiyorum. sarı istiyorum koyu saç rengi beni esmer gbi gösteriyo. arada almış bi ten rengim var. bikaç gün daha beklicem olmazsa küllü sarı falan alıp boyucam . yada kuaföremi gitsemm yaaa :sss
küllü sarı turunculuğu almaz gibi canım ya.. ama küllü kumral iyi kapattı benim turunculukları hatta yoklar artıkbenim tenim buğday rengi o yüzden koyu renklerde yakışıyo hatta açıklardan daha güzel.. bence bildiğin bi kuaför varsa orda boyat canım çünkü evde boyanan küllü renkler yeşil renk yapabiliyo saçta işini şansa bırakma derim ben canım ama yinede karar senin tabi
haklısın.. son care kuaföre gitmek canım çokk korkuyorum yancak diye kuaförde
merhabalar saçlarımı 2 gün önce kahveye boyadım siyah oldu malum kolestonküllü kahve istiyorum ama boya da yeni üzerine boyasam olur mu acaba zaten esmerim siyah beni çok sert gösterdi. beklemem mi gerekiyo acaba bi süre saçım zarar görmesin diye bilemedim. lütfen yardımcı olun bu şekilde de beklemek istemiyorum aslında.
saçlarını açmayacakları için yanmaz canım merak etme kuaför açılması lazım dese bile sakın olaki açtırma benim saçımda da turunculuk çok yoğundu ama yine de açtırma olmadan koyu küllü kumral yaptı.. ama sen bana koyu renkler yakışmıyo diyosun o yüzden açık küllü kumral dene derim ben canım inşallah saçların bi zarar görmeden kurtulursun tatlım
kızlar merhaba
size bir soru benim ten rengim hafif koyu buğday gözlerim açık kahve saçlarımda şuanda kumral ve ben röfle yaptırmak istiyorumm ama çok kararsızımm bana yakışırmı bilemedimm ..yani daha önceden yaptırmıştım iki kere kuaförler beceremedi bi tanesi turuncu sarı gibi yaptı ,ötekide yeşilimsi bi renk yapmıştı ..aslında düzgün bi sarı yapsalar yakışacak gibiydii ..şimdi kaliteli bi kuaföre gidip yaptırmak istiyorum gidenler asla pişman olmazsın dediler ama yazdıklarımdanda anlıcağınız gibi çoooooook kararsızımm sizce röflle yakışırmı ?? ne renk bi sarı attırmalıyım eğer yakışır dersenizz ama acill cevap verirseniz sevinirim çünkü bu hafta gidip yaptırmak istiyorumm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?