- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
arkadaşlar resimdeki saç rengini hangi boyayla yakalayabilirim yardım edermisiniz.
canım,
bu kumral bakır rengine benziyor.
palette vya igorada bu renkleri bulabilirsin.
benim saçım bu renk,ben palette 5-7 kumral bakır kullanıyorum.
http://www.telechargement-mp3-gratuit.com/wp-content/hilary_duff.jpg
ıstedıgım bu tonlar bunlaır nası elde edeblırmmm
kendi saçının resmini koyabilirmisin canım ona göre saçımı bu renk yapabilirim normalde bakır zaten ama bu daha çok hoşuma gitti
becerebilsem koyarım ama nerde bende o yetenek!!!!!!!!!!!!
tatlım benim saçlarım şu anda kumral tonunun içine hafif bakır katılmış gibi.daha doğrusu kızıl bakır gibi.
benim de aklım dore bakırda kalmıştı.nasıl durur diye merak ettim.ama sonra kumral bakırda karar kıldım.
şimdi bir de igora bakır yoğunlaştırıcı aldım.içine az bir şey katıyorum daha bakırımsı oluyor tatlım.a.s.
tatlım,
boyanın üzerine açık renk boya tutmaz.
kahve tonu boya varmış saçında ,bunun üzerine sarı tutmaz.
ya bekleyeceksin kesilip uzyacak,ya da saçın orealle açılacak.
ya da her boyamada saçındaki rengin bir açık tonunu boyayacaksın.yavaş yavaş açılacak.
aslında iki tane boya var aklımda biri bu palette kumral bakır birde loreal preference nin 7.43 açık kumral bakır diamonds serisinden hangisini tercih etsem :S
cnmm cok tesekkur ederm oreale cesaret edemıyorum yawas yawsa acarm tonu herhlde daha ıı olur tkrr saol
tatlım,
açıkçası ben dediğin renk loreal ile boyadım önce.bir arkadaşım tavsiye etmişti.çok iğrenç ve acaip bir renk oldu.
dipleri ve uçları farklı renk oldu ki benim saçım tek renk ve açık bakır sarı rengindeydi. ve de çok çabuk alıp gitti.
sonra bildiğimden şaşmayayım dedim ve palette aldım.ilk boyamada renk oturdu ve tuttu. ben paletteyi tavsiye ederim.
tamam canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..
palette in normal tüp boyaları yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?