Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slm arkadaslarrrr foruma yenı uye oldum cok gusel bı sıte olmus sayenızdee:) bnm cok acıl yardımınıza ıhtıycacım var yardım edersenız cok ama cok sevınırm benım saclarımın kendı rengı orta kumral cok tatlı bı renkı ama hytmn hatasını yaptm sacımı hınt kınasıyla sıyah yptım daha sonra acmak ısteyınce oreal kullandı kuaform cnk acılmadı baska sekılde acarkende ton farkları oldu tabıkı ustler sapsarı altlar kırmısı pembe arası oldugu ıcın ypatıgım renktede ton farkları oldu sacım ılk acıldıgında fındık kabuguna boyanmıstı sonra ben acık kumral yptım hep bı kez cok acık kumral denedım ıstedıgım tonu elde edemedm bıraz kızılmsı sarı oldu kı kızıldan nefrt ederm suan saclarım koleston kıskırtıcı kahve rengınde fena bı renk deil ama bn sarı ıstıyorum fakat rofle yptrmktan korkuyorum cnk cok yıprandı sacım ACABA KOLESTONUN SARI RENGINE BOYASAM SACLRM KUTUDAKI RENK GBI OLURMU SIZCE BILGINIZ VARSA DENEYEN ARKASDASLAR VARSA YARDIMCI OLUN LUTFEN KOLESTON SARI KUTUDAKI RENK COK GUSEL DURUYO ACABA YAPSAM KIZILIMSI KOTU BI RENK OLURMU AYRICA ROFLE SERISI ILE ILGILI BILGI VEREBILIRMISINZ NASIL YAPILYO DENEYENLER VARSA NASIL OLDU TURUNCU OLUR DIYE KORKUYORUM NE YAPMALIYIM AYRICA SACLRM COK YIPRANDI BAKIM KREMLERI KULLANIYORUM AMA BILDIGINZ BASKA BAKIMLAR VARSA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM COK ACIL SIMIDIDEN COKKKK TESEKKURLERRR=))

canım,

bu kumral bakır rengine benziyor.
palette vya igorada bu renkleri bulabilirsin.
benim saçım bu renk,ben palette 5-7 kumral bakır kullanıyorum.

kendi saçının resmini koyabilirmisin canım ona göre saçımı bu renk yapabilirim normalde bakır zaten ama bu daha çok hoşuma gitti

kendi saçının resmini koyabilirmisin canım ona göre saçımı bu renk yapabilirim normalde bakır zaten ama bu daha çok hoşuma gitti

becerebilsem koyarım ama nerde bende o yetenek!!!!!!!!!!!!
tatlım benim saçlarım şu anda kumral tonunun içine hafif bakır katılmış gibi.daha doğrusu kızıl bakır gibi.
benim de aklım dore bakırda kalmıştı.nasıl durur diye merak ettim.ama sonra kumral bakırda karar kıldım.
şimdi bir de igora bakır yoğunlaştırıcı aldım.içine az bir şey katıyorum daha bakırımsı oluyor tatlım.a.s.

Saç rengi değiştirmek çok güzel birşey aslında ama ben kıyamıyorum saçıma. İki sene boyadım kendi rengime döndüm şimdi altlarda açıklar var boyadan kalma güneşten açılmış gibi duruyor. Burda birüsü işlem yapmış olanları okudukça nasıl kıyıyorsunuz sorusu geliyor aklıam hep. Benim saçım çok ince telli ve seyrek belki de ondan böyle düşünüyorumdur, sonuçta kalın telli ve gür saçlar bu tip işlemlere daha dayanıklı oluyor. Herkese sağlıklı parlak saçlı günler dilerim a.s.

aslında iki tane boya var aklımda biri bu palette kumral bakır birde loreal preference nin 7.43 açık kumral bakır diamonds serisinden hangisini tercih etsem :S

cnmm cok tesekkur ederm oreale cesaret edemıyorum yawas yawsa acarm tonu herhlde daha ıı olur tkrr saol

aslında iki tane boya var aklımda biri bu palette kumral bakır birde loreal preference nin 7.43 açık kumral bakır diamonds serisinden hangisini tercih etsem :S

tatlım,

açıkçası ben dediğin renk loreal ile boyadım önce.bir arkadaşım tavsiye etmişti.çok iğrenç ve acaip bir renk oldu.
dipleri ve uçları farklı renk oldu ki benim saçım tek renk ve açık bakır sarı rengindeydi. ve de çok çabuk alıp gitti.
sonra bildiğimden şaşmayayım dedim ve palette aldım.ilk boyamada renk oturdu ve tuttu. ben paletteyi tavsiye ederim.

cnmm cok tesekkur ederm oreale cesaret edemıyorum yawas yawsa acarm tonu herhlde daha ıı olur tkrr saol

tatlım ,
ne demek,birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz.
bir de saçını daha açık renge boyarken önce uçlarına en son diplerine sür ve başına bir poşet geçirip biraz ısı ver. saç rengi daha iyi tutar.

tamam canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..

palette boya inanılmaz güzel saçlarım koyu renk ama istediğim rengi uyguluyorum ve çok güzel tutuyor hem hesaplı hemde saçı yakmıyor
açık kumralı boyarım sürekli çok memmunum şimdi kahve köpüğünü deneyeceğim tereddüt yok çünkü sonuç yine güzel olacakyerimseniben

aynı açma işlemi başından geçen biri olarak kesinlikle kendin açma derim. ben açık kumraldım tuttum siyah yaptım dipten açık renk çıktı yaşlı gibi oldum. sonra tuttum boyalarla kendim açmaya çalıoştım saçım renk paleti oldu. saçın dengesiz şekilde açılıyor ve sonrasında yaptığın boya da tam tutmuyor. ne olurrr diyorum kendin yapma ben çokkk pişman oldum. benim çok canım yandı rezil oldum hatta saçım berbat döküldü. iyi bi kuaföre git ve deki bitkisel açıcıyla açın de ve sonra saçını kendinkine benzer bi renkte boyasınlar. ben öyle yaptım açma işleminden dirhem zarar görmedim. sakın ucuza gelcek diye oreal deneme. ay şimdi seni nasıl ikna etsem diye çırpınsasım geldi çünkü ben günlerce şapkayla gezdim. bide açtırmadan sonra bi bioxcin al. bakj o zaman eski orjinal saçın gibi sağlıklı oluyor. ne olurrrrrrrrrrrrrr kendin açmaklava:

kızlar bu ıkı resımdekı saç renkleri ney acaba? onumuzdekı hafta rofle dusnuyorum tamda ıstedıgım renkler yardımcı olurmusnuz renklerın rengını bılen yada kullanan varmı ıkısıde cok hosuma gıttı rofle sanırım bunlar dıymıCADIARZU

brn_a bu saçlar röfle ama tonlar aynı diil benim gördüğüm kadarıyla. Birisinin (sağdaki) tonu daha açık. Bence koyu olan yani soldaki daha güzel :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…