- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
teşekkür ederim =))
ben de orealle açtırmak istemiyorum çünkü çok yıpranır diye duydum.. kuaföre bi soriym artık, kızıl tutarsa böyle yaptırırm =) açtırmam ama, baya korktum çünkü
canım sen kuafore sor yınede ama çoğu kuafor işi olduğundan daha zorlu anlatıyor kı sen beceremıcem deyıp kuaofrun yolunu tutman için. o yuzden bırden çok kuafore sor veya kuaofr olmayan ama bu işten iyi anlayan bırısıne sor. tıcarı kaygısı omayan bu konuda bırsıne yanı.
köpük kullan hatta parlatıcı etkili köpüklerden kullanmanı öneririm. saça diğerlerinden dah aaz zarar verıyor. hatta uv koruyucu olmasına dikkat. guneştenbır nebze de korur
canım loreal recital jel bazlı olduğu için saçın rengini açmak için bıraz daha fazla ısı vermen gerek. o yuzden saçı en az yıpratan eğer açık ton ıstenıyorsa dediğim boyayı alın. ve bı hafta sonrada eğer renk oturduğunda bıle hala ıstenılenden farklıysa cıla atın. gerçekten çok memnun kalırsınız
buda daha once çoğu kez yaptığım bır işlem çünkü koyu kahverengi saça
saçlar koyu kahve değilde tuba büyüküstün ün renginde işte benim doğal rengim gibi kuzeniminde şim loreal excellence creme nin en açık tonunu alıp boyucaz eger memnun kalmazsak loreal preference 7 .1 ile 1 hafta sonra cila atıcaz doğru mu anlamışım =) birde bişi sorucam küllü kumral boyandıktan sonra üzerine bakır tonları sürülürse nolur bilgilendirebilirmisin?
slm küllümango...sana bişiy sorcam karamel rengi bi saçı kumral yapmak için ne yapmam lazım???? 1yıldır karamel çoook sıkıldım artık..bide saça en az zarar veren boya hangisi..(ben hep kolestonla boyuyodum)şimdiden tşkler...
tşkler küllümango zaten 3 aydır boyamıyorum saçlarımı iyice aktı artık bi tuhaf olduyarın alıcam 7.1 tşkler...
canım tavsıyem palettenın yogun renk acıcısı..benım sacım koyu sıyaha yakındı kahve dıye boyayıp sıyah olanlardan.yogun renk acıcıyı kullandım sacımda fazla bekletmedım ama 20 dk falan rengı anca kahveye dönduu tavsıye ederım ama yınede sen bılırsın
canım evet ama arkadaşın turuncumsu bır sonuç istemiyorsa loreal exelence krem boyanın 03 serisini alın. tahmınımce onuda begenır. ama mutlaka saçını boyadıktan sonra 4 5 gun kadar beklesin.çünkü saçın gözenekleri o zaman kapanıyor ve gerçek sonuç o zaman ortaya çıkıyor. begenmesede loreal recitalın 7.1 ıyle cıla atar gibi boyarsınız saçı. saçına ne zarar gelir nede başka bırşey.
ama boyarken dıplerin fazla açılıp uçların koyu kalmamasına dıkkat edın. sonuçta rengini açıyorsunuz saçın.ve ilk boyandığında bu ne boyle berbat deyıpte uzulmesin:) dediğim gibi 5 gun kadar beklemeli. canım ben yarın gece yolcuyum bır hafta olmucam buralarda. oyu zden anlamadığın bırşey olursa yarına akşama kadar cevaplama sansım var:)
evet Canım Işte Ben De Ferhundenin Rengini Yakaladım. Aynısı Oldu.
Ama Bu Resimdeki Renk Daha Farklı. Birde Benim Boyadığım Renk ışığa Göre Bayağı Bir Farklılık Gösteriyor. Bu Resimdeki Halide Alıyor Bazen. Birde Bu Resimde Direk ıslak Gibi Parlıyor (jöle Falan Vardır Belki) O Yüzden De Renk Farklı Gelebilir:) Daha Pembemsi Morumsu Bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?