Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım boya boyayı açmaz zaten dün boyamışsın en az 1 ay bekle muhtemelen kendi saçında koyuydu ilk boyamada renk de koyu oldu dün boyadığında da zaten zeminin koyuydu ve boya vardı bence açma saçını çünkü zaten boya üstüne boya oldu açarsan epey yıpranabilir bekle güneşten filan da açılır boya akabilir ama çok da açılmaz sanırım bekle cnm yani şimdilik ve morailin bozma başka ne dertler var canım bu ne ki a.s

kirke o 3 küsuratı dorelik anlamında değil farklı bir küllülük anlamında sanırım palette de renkler bir numara yüksek mesela altın sarısı 9 küsürse normalde palette de 10 küsür o yuzden rakama takılma katalog rengine bak canım iyi şanslara.s

palette 5.7 kumrl bakırr nasıl olurr aacabaa :S

canım 5.7 koyu kaçabilir sana yani istediğin renk olmaz onun koyusu olur senin rengin de zaten 5 6 civarı sadece bakır yansıma olur kutudaki renk gibi olmaz katalog renklerine bakın onlar da 1 ton açık oluyor o yuzden açık renk istiyorsanız bir ton açığını alın mesela o rengi beğendiğsen 1 ton açığını 6.7 yi almak gibi
senin saçın zaten açığa yakın alman papatyası konusuna bakarsan canım fikir edinebilirsin hoşçakala.s

tesekkur ederım tatlımm

Öle ama alışmak zor geliyor..hem de 1 ayy,aynaya bile bakmadım bugun. gerçi beyaz tenliyim koyu renk de güzel oldu dediler çevremdekiler ama ben istediğim rengi bulamamamın hayal kırıklığını yaşıyorum sanırım.Çok teşekkür ederim dert etmemeye başladım bile

merhaba herkese
loreal hakkında bir başlık aradım ama bulamadım. acaba aranızda hiç loreal akaju kahve saç boyasından kullanan var mı? saçım karamel onun üstüne uygulamayı düşünüyorum. üstündeki rengi de çok beğendim. ama internetten baktım yorumlara araştırdım biraz, birsürü şikayet var üstündeki renkle alakası olmadığını yazmışlar. loreal ürünleri böyle mi acaba?

merhaba herkese
loreal hakkında bir başlık aradım ama bulamadım. acaba aranızda hiç loreal akaju kahve saç boyasından kullanan var mı? saçım karamel onun üstüne uygulamayı düşünüyorum. üstündeki rengi de çok beğendim. ama internetten baktım yorumlara araştırdım biraz, birsürü şikayet var üstündeki renkle alakası olmadığını yazmışlar. loreal ürünleri böyle mi acaba?

Arkadaşlar boya ile ilgili çok alakalı değil ama...
Ben sahte sarı saç alıp saçımın alt kısmına takmak istiyorum hani sanki bi tutam sarı attırmışım gibi..Tabi saçımı kahveye boyadıktan sonra..
Ne dersiniz hoş bi görüntü olur mu??

sakın o renge aldanıp alma,ben daha dün boyadım şu an onun mağduriyetini yaşıorum.kesinlikle alakasız kızılımsı bir renk oldu üstelik ben daha öncede onu boyamıştım tekrar tutar die boyadım ama nafile..6.45 i alma ama diğer renkleri güsel mesela bakırlı olanlar onlara boyamıştım rengi tuttu

çok teşekkür ederim gerçekten. üstündeki renk de çok güzel şimdi üzüldüm, eski boyamam devam edeyim ben. bir de şeyi sorucaktım, palette karamel kullanıyorum uzun zamandır. şimdi de palette fındık kabuğu kullansam(biraz daha açık) çok fark olur mu?

ben de karamelden fındık kabuğu rengine dönmüştüm o biras daha koyu oluo ama çok fark olmas tabi paletteyi hiç kullanmadım bu işlemleri kuaför yaptı.bence sen karamel rengine devam et sonra benim gibi pişman olma

paletteyi ben kullandım 9 numarasını ve de gayet güzel tutmuştu rengi karamel ile fındık kabuğu rengi arasında pek bir fark yok arkadaşım ama sana tavsiyem açık fındık kabuğu rengini kullan loreal in renk uzmanı herzaman daha açık olan rengi tercih edin böylece daha iyi bir sonuç elde edersiniz diyor çünkü.

evet iki renk arasında kararsızsanız özellikle de saçınız açık renk değilse açık olanını tercih edin diyorlar çünkü katalogtaki örnek sentetik saçların aslı da beyaz olduğu için renkler biraz daha açık görünüyor

arkadaşım o dediğin mavi boyayı nerden temin edebilirim

arkadaşım o dediğin mavi boyayı nerden temin edebilirim

canım kozmetıkçılerın çoğunda selektive marka tup boya bulabılrsın. hatta bazı alışverış merkezlerinde bıle. selektive i bulamazsan herhangı bır markanında mavı boyası olabılrı ama en kolay bu markada bulabılrsın mavıyı. mavıyı koymasanda olur aslında.ama o zaman saçın bıraz daha kızılımsı çıkar. sen arkadaşında görmuştun ya canım. arkadaşının saç rengi neydı ve ne ıle boyamıştı ve sonuç ne olmuştu acaba? ayrıca bu selektive de 3.5 ytl kadar fiyatı.

arkadaşımın sonucu güzel olmuştu kutusundaki kadar sarı değil tabiki ama acaba o 8.1in preference ınımı kullandı sen daha güzel olur değince acabamı dedim bi göstericem kutusunu bilmiyo olabilir ben excelence aldım değince tm dedi ya , bide saçım uzun bi kutu yetmezse preference 9.1 küllü sarı alsam ikisini karıştırsam sonuç daha iyi olur mu? eğer mavi boya alabilirsem iki kutu preference 9.1 alayım diyorum diğer türlü elimdeki boyayla arkadaşımın renginde olur en kötü ihtimal off ya.
seninde başına dert oldum saol yardımların için

yanı canım arkadaşının saç tonu sana koyu geliyorsa 9.1 al. ve iki kutu alacaksın ya. bir tanede yuzde 9 luk koleston peroksit al(hanı 1 ytlye falan satılıyor ya) her kutuya yarım gelecek sekilde paylaştır bu yuzde 9 luk koleston peroksiti. birde her kutuya denk gelecek sekilde 1 fındık buyukluğunde toplam iki fındık buyukluğunde mavı boya koy. uçlardan boyamaya başla.diplerin çok açık olmasın sonra.mavı boya koymazsan umduğundan daha turuncumsu bır sonuç ortaya çıkar.
canım loreal preference onerıyorum evet ama açma gucu pek yok. o yuzden sen yıne loreal exelence krem boyanın 9.1 ını al. ayrıca lorealın yenı serısınde 9.1 preference yok. geçen gun ben bayağı aramak zorunda kalmıştım.

güzelim ya sana ne kadar tşk etsem az çok yardımcı oldun açıklamaların için minnettarım.
son sorum şuydu elimdeki 8.1 küllü koyu sarıyla, yeni alacağım 9.1 küllü sarıyı karıştırsam nasıl bi sonuç çıkar bunu sormak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…