- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
güzelim ya sana ne kadar tşk etsem az çok yardımcı oldun açıklamaların için minnettarım.
son sorum şuydu elimdeki 8.1 küllü koyu sarıyla, yeni alacağım 9.1 küllü sarıyı karıştırsam nasıl bi sonuç çıkar bunu sormak istemiştim.
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım okadar güzel bilgi alışverişi oluyorki bende artık kayıtsız kalmak istemedim kaydımı oldum :)
Sizlerden Yardım istiyorum ben 8-9 ay önce kolestonun koyu kahvesini boyadım saçıma önceden karameldi çünkü onu kapatmak için ama boyadığımda simsiyah gibi oldu ve bundan nasıl kurtulabilirim Kuaförde oriel kullanıyorlar gözüm korktu açıkçası paletteyle ilgili yorumlar vardı deneyip memnun kalanlar varmı acaba açabilirmi . Birde açtığında turumcu olursa kızıllık olmayan bir kumralı nasıl elde edebilirim hangi boyada doğal kumralı tutturabilirim acaba. Bu arada buğday tenliyim mavi gözlüyüm sarıyı kendime yakıştıramammıştım kızılıda öyle ancak açma işleminden sonra turuncunun üstüne hangi kumralı boyarsam kızıllık kalmaz. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ilginize..
canım sende bır koleston kurbanısın demek:) 9 ay once boyanan saçın hala sıyah mı peki? sonuçta saçını sıyaha boyamamışşın sıyaha boyasaydın mecburen açıcılarla açmak zorunda kalırdın. ama sana tavsıyem eğer saçın siyah değilse tabı şuanda da KOLESTON 12.1 ÇOK AÇIK KULLU SARISI ndan 2 kutu alıp o koyu yerlerını boyaman canım. ıyıce boayayı yedır.saçlı kısmını poşete geçir ve 20 dk kadar ısı ver. boya saçında toplam 50 dk kadar kalsın. tabı arada kalın dışlı bır tarakla tara kı eşit mıktarda açılsın.
bu işlemle saçın tahmınımce açılır gözle görulur derecede. ardından çıkan sonuç seni tatmın etmezse 3 hafta sonra aynı ışlemi yıne yap. ama bu 3 hafta ııçınde saçına bakım yağlarıyla destekle. o zamanda bıkaç ton açılır saç rengin. ve ardından doğal bır kumral istiyorsan piyasadakı tum kumralları denemiş bırı olarak LOREAL EXELENCE 7.1 KULLU KUMRALINI tavsıye edıyorum. bıkaç boyamayla oldukça ıyı bır sonuç çıkar.
kısacası saçın suanda sıyah değilde kahverengimsiyse dediğim işlemle açabılrsın saçını. sakın oreale yada palettenın açıcılarıyla ılgılenme
Canım Çok Teşekkürler vaktini ayırıp uzun uzun anlatmışsın Çok şanslıyım gerçekten :teselli:
Şimdi benim saç rengim kolestonun 3.0 ı idi. Onuda çikolatakahveyi kapatabilmek adına kullanmıştım. Saçlarım uzun sayılır. Ama öyle birşeyki 8 ay geçmesine rağmen hiç akma olmadı tek tük arada kızıllıklar farkettim çikolatadan kalan...bu süre zarfında beyazlarım olduğundan yine kolestonun koyu kahvesini değilde normal kahvesini kullandım renk ayrımı olmasın saçımı açana kadar düşüncesiyle yine boyadım bikaç sefer dipleri ama sadece.Senin dediğin gibi kahve rengi olsalar keşke ama pek akmadığından saçlar hala çok koyu siyah gibi duruyor. Bende ümitlenmiştim orielle açanların olduğunu duyunca tek çarem o olduğunu düşünmüştüm. Bir ara açıcıya benzer palettelerin boyalarından kullanmayı istemiştim ama uyarıldım boya bpyayı açmaz verdiğin paraya yazık olur denmişti mantıklıda gelmişti çünkü koyuydu saçım parayı çöpe atmamak için bende denemedim.
Bian önce kurtulmak istiyorum şimdiki aklım olsa bu renkten dönmenin bukadar zor olduğunu bilseydim kullanmazdım farklı yöntemler denerdim. Ama insan tecrübe ediyo tabi. Sana gerçekten gönülden teşekkürler canım kendi derdinmiş gibi ilgilendin.Küllü renkler kızıllığı alıyor biraz değilmi yeşilimsi göstermesindende korkuyorum açıkçası açma işleminde turunculaşır demişlerdi onu kapatmak zor olmalı gerçekten.
Canım sana ne desem azdır inan Kendi sorunuymuş gibi ilgilenen birisine daha rastlamadım Teşekkür ederim...
Çok güzel bilgiler aldım senden canım . Küllü boya hakkında..koleston hakkında....
Canım söyle açayım ben sana birkereliğine mahsus tamamını boyadım siyah oldu resmen şaşırdım bidahakine sadece boyayı diplere boyadım oda beyazlarım gözükmesin diye renk ayrımı olmasın diye.Sonra baktım çok koyu oluyor iyice kapandı saç bi ton açığını yani kahvesini bu sefer diplere uyguladım yani her ay boyadığımı düşünürsek beyazlardan dolayı 8-9 kere dipleri boyadım ama saçın diğer kısmını boyamadım aslında bugün farkettimde ara ara sanki rengi kırılmış altından kızıllık çıkmış zaten rengide soluk siyah gibi capcanlıda değil belkide dediğin gibi tutabilir. Bi ümit benimkide okadar isterimki tutmasını ama yer yer kızıllıkların görüldüğü boyanın aktığını hissettiğim yerler sadece açılırsada onada üzülürüm tabi. Bide kaşlarımda koyu o yüzden siyah abartı durmadı bende ama ben daha çok doğallıktan yana olduğumdan alışamadım nedense . Bana çokta fazla açılması önemli değil sadece kumral yapabileceğim kadar açılsın okadar boya tutsun yeter öyle açık renklerde gözüm yok sarı zaten gitmez bana şöyle koyu küllü kumralda olabilir anladığım kadarıyla küllü boyayı seviyorsun bende denemek isterim gerçekten çünkü kızıllığıda kendime yakıştıramam belki o kızıllığı kırarda istediğim doğal bir renk ortaya çıkar. Canım eğer sana zahmet olmazsa elindede resim var ise bana küllü kumral ile koyu küllü kumralın nasıl durduğunu göstermek için ayırt edebilmek için ekleyebilirmisin...
Teşekkür ederim canım senide uğraştırdım Gecenin bu saati eksik olma...
İkiside çok güzel duruyor ama küllü kumral bana gidermi onu bilemiyorum Fotografı görmeden tabi insan yorumda yapamıyor keşke bu kadar kararsız olmasam açık renkelr yakışmaz diyorum hep kuaförümün saçıma yaptığı çok kötü renki bir balyajdan sonra beni çok yaşlı göstereceğini düşünüyorum kötü deneyimler hep iz bırakır...
canım ah şu kuaforlerın hataları olmasa. kendileri paralarını almasını bılıyorlar tabı. eğer sen mavı gözlüysen sana açık renklerde rahatlıkla gider. çağla sikel bile ne kaadar koyu tenli ama bak açık renk saçları nasılda guzel taşıyor. tahmınımce kuaforun san kötu bır sarı tonuyla kötu bır uygulama yapmış buda seni açık renk saçtan soğutmuş. zaten yakışşada suandaki saç renginin açılması zor canım orealsız.
kullu kumral rengi ten rengine ve kaş rengine göre yakıp yakışmayacağı değişir. ama buyuk olasılık koyu kullu kumralı kullanabılrsın. senin kararsızda olsan suanda yapacağın tek sey saçındaki koyuluğu yok etmeye calışmak.
Evet canım haklısın şuanda yapmam gereken en önemli olay saçımı açmak gerisi senin söylediiklerini yardımlarını kulağıma küpe yapmak :1rolleyes:
Aynen dediğin gibi oldu rengi tutturamadı bende bana yakışmadığını düşündüm oysaki gözlerim sarı saçı kaldırabilirdi ten rengimde öyle dediğin gibi ama artık bundan sonrası biraz zor belki daha sıcak tonlarla kademe kademe geçişle alışabilirim sarı renge.
İnsanın bir konuda fikir danışması tecrübelerden faydalanması çok yararlı oluyor umarım bende birilerine faydalı olabilirim zamn içerisinde...
Yıpratır diye korkuyorum ondanda canım zaten ince telli ama sert bi saça sahibim uçlarını elime aldığımda kıtır kıtır sesler çıkıyor iyice nemsiz kalıp kuruyup kopmalarından korkuyorum. bir kaç kere denemeli aslında ama 8 ay geçti üstünden nasıl bir inatçı boyaymış şaşırıyorum doğrusu yer yer aktığını gözlemlesemde saçların tamamına bakıldığında yine koyu renk yine koyu renk fisfisfis Bi kurtulsam içime kaç aydır dert ettim bide yaz gelince çok koyu saç çekilmiyor insan gömülüyor içinde. Zaten eğer fazla yıpratmadan saçımı döndürebilirsem kırabilirsem rengi birdaha kendi boya literatürümden kaldırıcam bu rengi :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?