- 29 Ağustos 2007
- 885
- 8
- 296
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
canım koyu renge boyamana ragmen saçlarında kıtır kıtır sesler geliyorsa acilen saç bakım maskelerine bakman gerekli. kadınlar kulubunde de yazıyor zaten. saçın ya nemsız kalmıştır yada proteınsız. saçına yumurta maskesi yap bence çok faydasını göreceksin. sonuçta nemsız kalması için saçını açık renklere boyamamışşın.
doğal saç rengin neydı peki?
HALLA HALLAA ya 2 tane cvp yazdım görünmuyo görunuyosada kusurabakmazsanız tekrar yazcağım arkadaşlar. şimdi benim saçıma ben platin balyaj yaptırdım ama 4ay soldu ve saçım resmen kahveye döndü koyulaştı koyu bi sarı oldu diplerde çıkınca hadi dip balyaj felan yaptrsam ustu sarı altı kahve olcak oda berabt olur. bende kahve tonuna boyamayı düşünuyorum. loreal olursa iyi olur. önerdiğiniz bi ton varmı? açık renkler ışıltı gibi dursunda diğer yerler kahve olsun diyorum aman oda koyu bi renk olmasında şeyy bide geri sarıya dönerım ben 2ay sonra dönüşü olan bi renk olursa
külüü sarılara boyarsam ne renk çıkar ortaya acaba ?? çok tşk ler cevap için bu arada 4 ayda değil 1 ay sonra felan koyulaştı tabi yavaş yavaş oluyo bu.
canım koyu renge boyamana ragmen saçlarında kıtır kıtır sesler geliyorsa acilen saç bakım maskelerine bakman gerekli. kadınlar kulubunde de yazıyor zaten. saçın ya nemsız kalmıştır yada proteınsız. saçına yumurta maskesi yap bence çok faydasını göreceksin. sonuçta nemsız kalması için saçını açık renklere boyamamışşın.
doğal saç rengin neydı peki?
Evet haklısın canım bende nemsiz kaldığını hissediyorum dediğini yapıcam umarım işe yarar kendi saçım kumral bugün baktımda özlemişim kendi doğal saçımı :1rolleyes: beyazlar olmasa kendi haline bırakırdım. Evet açık renklerede boyamadım 2-3 senedir ama bikere saçlar yıpranmış oldu sarı röfleden sonra toparlayamadım.o yüzden cansızlar canım saçlarım senağlama
resmi koyamadım bende avatara koydum :) inşallah bakabılırsın ordan çok tşk ederım ...
sarıya dönebileceğim bi kahve yada karamel artık ona ne denıyosa ondan ıstıyorum
kızlar bu renk ne sizce?kuaföre nasıl anlatayım..
resmi götürsemde olur ama bi aksilik çıkarsa yani nasıl anlatayım bu rengi
daha önce sarı istiyodum ama vazgeçtim çünkü bu renge bayıldımm :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?