- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.421
canım öncelikle ben kesinlikle zorunlu olmadıgı surece ıkı farklı markanın bırıbırıyle karıştırılmasından yana değilim. ultra açıcı kahvelerin tek farkı peroksiti yuzde 7.5luk olması. o yuzden senin elindeki boyalarla elde edecegin renk tahmınen ultraaçıcı kahvenın kapagının uzerındekı renk gibi olucaktır. senin saç renginede baglı ama
canımmm cok tesekkur ederım ıkı farklı marka oldugu ıcın mı pek taraftar degılsın yoksa aynı marka olsa bıle ıkı ayrı boyayı karıstırmak mı ıyı degıl ? kapaktakı renk guzel bı renk bıraz koyu olsa da kı cok cabuk acılıo sacımın rengı ınsallah ıstedıgım sonucu verır tesekkurlera.s.
canım o çok bılmış kozmetıkçı kız sana neden çok açık kullu yerıne çok açık sarı vermış. kesin yoktur sende bılmıyorsun dıye kakalamıştır boyayı sana.
saçını ıyıce dınlendir canım. yanı 2 3 hafta kadar. sonrada eğer saçın saglamsa pek yıpranmamışşa yanı sana tavsıyem koleston 12.1 renginden 2 kutu al saçının koyu kısımlarını boya dıplerinide en son boya. saçında o kahverengimsilik gider sende saçını 1 hafta dınlendir ardından loreal 7.1 ile boya . zamanla bıkaç boyamadan sonra turunculuk ıyıce azalcaktır
canım kendi rengini görür gibi oluyorum dediğine göre tek sorun oldugundan bıraz daha koyu ve kızılımsı parlaması sanırım. ben senin yerınde olsaydım loreal 8.1 exelence krem boyasını yuzde 9 luk peroksitle kullan. 2 hafta sonrada loreal 7.1 loreal exelence boyayı normal içinden çıkan peroksitiyle karıştırıp uygularsan sanırım mevcut koyuluğu ve kızıllığı azalır. resmini görsem daha ıyı aslında saçının
Çok teşekkürler canım, denize gidip gelcem bakalım sonuç nasıl olacak. Biliyorsun tuzlu su ve güneşin çok etkisi var. Nedense boya olayından garip bir şekilde ürküyorum, geçen boyamada saçlarımın parlaklığı epey azaldı. Büyük ihtimalle boyayla ilgisi yoktur, ama ne olduysa oldu, insanların saçına ne oldu çok sağlıksız görünüyor diyeceği kadar kötü oldu. Dijital kamera bulursam koyarım saçımın resmini inşallah.
küllü mango bu saç rengi ne bu yakışır mı bana_????
canım krepe neydı unuttum ınan. ve oyle açık sarılar hakkında pek bılgım yok canım. ama bılgısı olanlar yardım eder mutlaka bu konuda
Küllüm Mangooom,buralardamısın...Ya param loreale yetmiyo,koleston tüpler ucuz,ondan alsam bir tane 8,bir tane 7 olmamı:))))))))))
Koleston renkleri koyu çıkıyo ya ondan didim,birini 7 birini 8 alayım diye... Birde kumral ton iyice turunculaştırmaz dimi:)
Turunculaşturabildiklerimizdenmisiniz turunculaştıramadıklarımızdanmı:)))))))))))))))))))))
Hadi bunu söyle bakalım:))
Ay bugün çok geyik havamda gördüm kendimi yaw:))))
Selam eder,büyüklerin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öperim,sadede geleyim
koleston koyu ya ondan karıştırsammı didim:)
merhaba arkadaşlar dünde sormuştum ama sanırım msj ımı farketmediniz:)
saç rengim koyu kestane ve beyaz tenliyim ilk defa geçen sene saçımı kızıla boyadım ama hangi marka olduğunu dahi hatırlamıyorum şimdilerde uçlarda bakır rengimsi bi ton olarak duruyo yakında düğünüm var ve ben tekrar kızıl tonlarında boyamayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka ve renk var mı ?
boyamadan önceki resmimi de ekliyorum aslında biraz eski bir resim ve saçlarım baya uzadı fikir verirseniz çok sevinirim
Kızlaaar bende sıkıldım artık saç rengimden ve bi değişiklik istiyorum.Daha önceleri kuaförde sacıma röfle ve boya yaptırdım ama maaliyeti biraz pahalı olunca artık kendim boyamak istiyorum.Bu arada saçımda hiç boya kalıntısı falan yok.
Şimdiiiii saç rengim koyu kestane.İstediğim renk küllü kumral.
Ne yapmam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?