Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım,
hangi tonlarda kızıl yapmak istiyorsun,koyu mu açık mı ne ?
bunları yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz sanırım :)))

tatlım aslında koyuda istemiyorum çok açıkta o yüzden tam olarak bilmiyorum bende ve kararsız kaldım iyice sizce ten rengime hanigisi daha iyi gider ?

tatlım aslında koyuda istemiyorum çok açıkta o yüzden tam olarak bilmiyorum bende ve kararsız kaldım iyice sizce ten rengime hanigisi daha iyi gider ?

canım,
tenin benim gibi beyaz.bu yüzden her tonu gider.orta bir kızıl istiyorsan palettede 6-889 şarap kızılı var.ben bir ara kullanmıştım,çok güzel duruyordu.daha da az akıyor diğer boyalara göre.
ama ilk 2 ay 3 hafta ara ile boyaman lazım ki renk otursun ve daha az aksın.
bir de palette sonbahar kızılı var,o daha açık ve daha canlı.
ikisi de sana yakışır bence.
istersen bir katalog renklerine bak canım parfümeriden.a.s.

canım benim çok sağol a.s.
az önce hangi rengi istediğimi sormuştunya bende netten bakayım dedim ve
senin dediğin renkleri not almışım :)
bende sonbahar kızılı ve şarap kızılı arasında bi seçim yaparım artık .
birde tatlım palette hakkında şikayetler okumuştum sence marka olarak onumu tercih edeyim
boyama hakkında da verdiğin bilgiler için çok teşekkürler dediğin gibi yaparım artık

Son düzenleme:

inşallah canım istediğin gibi olur.
ilk kez boyayacağın için önce uçlardan başla ve diplere en sor sür olur mu canım.böyle yaparsan saçının her yeri aynı renk olur.çünkü dipler daha çabuk tutuyor.başına bir bone veya poşet geçirip biraz fön makinesi ile ısı da verebilirsin.daha iyi tutar boyanın rengi canım.
baoyayınca haber verirsin artık canım.bekliyorum :)))

canım,
ben yaklaşık 4 yıldır palette kullanıyorum.
ve çok memnunum.
en pahalısından en ucuzuna kadar bütün markaları denedim ve en memnun kaldığım palette oldu ki benim saçlarım ince telli ve hassasdır ve saç derim de alerjiktir.
ben çok memnunum.
inşallah sen de memnun kalırsın.
a.s.

oksidasyon ne oluyor fisfisfis.Boyadan ayrımı alınıyor ?
Pek bilgim yok bu konularda..
küllümango arkadaşım hadi bi el at da yapayım değişikliği

alex cimm çok sağol canımyaaŞeniz
verdiğin bütün bilgileri not aldım tatlım boyar boyamaz yanınızdayım:)
palette almaya karar verdim canım eylülün 15 i gibi boyarım diyodum ama önümüzdeki hafta boyamaya karar verdim 3 hafta sonra da bir kat daha boyarımyerimseniben
a.s.a.s.

canım benim.
inşallah istediğin gibi olur da sen de memnun kalırsın.
şimdiden güle güle kullan canım.
a.s.

oksidasyon ne oluyor fisfisfis.Boyadan ayrımı alınıyor ?
Pek bilgim yok bu konularda..
küllümango arkadaşım hadi bi el at da yapayım değişikliği

canım,
oksidasyon losyonu olur bütün boyalarda hani böyle ayrıca küçük bir şişede olur ya işte o.
boyaya onu katarak boyarsın.kutu boyaların içinden çıkar.
büyük ihtimal kutu boya 7-1 içinde 6 lık vardır,saçın daha koyu olur .
9 luk daha açıcı özelliğe sahiptir.
ben annemin saçlarını palette 7-1 ile boyuyorum,açık olmasın diye kutunun içindeki 6lık olanı kullanıyoruz.
sen saçlarım koyu renk dediğin için cen 9 luk dedim canım.

canım anladığım kadari ile bu oksidasyon boya kutusunda çıkıyor.Ben şimdi 7-1 lik kutu alırsam içinden 6lık çıkar diyorsun.O halde bu oksidasyonu ayrımı alacam ?

canım anladığım kadari ile bu oksidasyon boya kutusunda çıkıyor.Ben şimdi 7-1 lik kutu alırsam içinden 6lık çıkar diyorsun.O halde bu oksidasyonu ayrımı alacam ?

evet canım.kolestonun oksidasyon losyonları var 75 kuruş gibi de bir fiyatı var.
saçın uzunsa canım 2 kutu al ve önce uçlardan boyamaya başla canım,diplere en son sür.dipler her zaman daha çabuk tutar.istersen başına bir poşet geçirip biraz da ısı verirsen daha iyi olur.ben marka olarak paletteyi seviyorum ve memnunum.ama yine de sen bilirsin canım.koleston çok kötü,lorealde de renkler daha koyu çıkıyor.

Arkadaşlar şu morlu ve viyoleli koyu renklerden kullanan varmı aranızda ?
o renklerin zamanla akıp turuncuya dönüştüğünü söyleyenler var doğru mu ?
çok mu akıp bozuluyor yoksa dayanıklı mı bu renkler ? yani kızıl gibi uğraştırıyor mu ?

özellikle bu boyayı merak ediyorum....palettenin sonbahar kızılı çok dayanıklı mesela..başkalrı da öyle diyor..
peki bu boya için yorumunuz var mı ? dayanıyor mu ?

Son düzenleme:
Küllüm mangom saçım çok koyulaştı ya 8 ile 7 yi karıştırdım,buna rağmen koyulaştı,boşa gitti açma işlemi ühüüüüü

bende yukardaki acık kumral gibi istiyorum saclarımı ne yapmam lazım ? sacımın ucları acık ustleri koyu kumral bu renk elde edebilirmiyim palettin kini alsam

arkadaşlar bende böyle açık kumral istiyordum ama bugün gittim içinde bakırda olan koyu kumral boyattım şimdide dönmek istiyorum yine açık kumrala, sizce en yakın ne zaman gidip açtırabilirim, aslında hemen değiştirmek istiyorum çok mutsuz oldum ama saçlarımın elimde kalmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…