- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.401
kzlar selam ben geldim yıne mango yok mu :))))
ilk sorum Adanada bildiğiniz kuaför var mı şööle iyi yapan?
ikinci sorum mango benn sarıya dönmeye karar verdım saçlarımda krepe olduğu için sarılar seçilmeyeblır sence nasıl yaptırmalıyım daha fazla bu kahvelerle yaşamak ıstemıyorum sıkıyo beni .... 1 ay oldu boyatalı.
Ezoycum küllüm mangom teşekkürler,mangocum turunculukta var ama saçta,banamı öyle geliyor acaba,dedim ya hem yeşil hem turuncu,acaip bişi yani:) Bukalemun gibiyim valla:))))
7 numara loreal çok koyultmaz dimi canım
Eşim ağzını bile açamaz,sarı diye tutturan o çünkü,boynu bükük oturuyor karşımda deeermişim:)))) Hem bu rengi herkes bulamaz dimi ama:))canım koyulaştırmaz. hem yeşil hem turuncu saçların demek peki eşin nasıl karşıladı bu ilginç saç rengini? yada sen memnun musun? o kadar koyu bı rrenkten sonra bu saç bıle hoşuna gidiyordur emınım. tek sorun turuncumsu ve yeşilimsi olması:)
kötü olursa fln die korkuorum ama belki boyayabilirm bi sormak istedim bi de kaşlarım koyu oda kötü olabilir nese asıl soruya geliim:) resimdeki ne renk hangi boyayla yapılabilir (saçımda boya yok)
Eşim ağzını bile açamaz,sarı diye tutturan o çünkü,boynu bükük oturuyor karşımda deeermişim:)))) Hem bu rengi herkes bulamaz dimi ama:))
Ya sokağa bile çıkmıyorum saçım yüzünden,yada kafama şapka takıyorum,cuma günüde resim sergisi açılışı var,kokteylli,bu saçla nasıl gitcem ben yaKendim resim gibi oldum valla,yeşil turuncu:)))))))))))))))))))))))))
arkadaslar ozellıkle kullu mango arkadasım,
ben genelde evde sacımı boyarım hatta ıkı farklı boyayı karıstırır boyarım sımdı de ıkı farklı markanın ıkı farklı rengını aldım bırı KÜLLÜ KUMRAL bi digeride ultra acıcı dogal kahve...
sımdı nasıl bı renk cıkacak hıc bılmıyorum ben kahve tonlarında ne cok acık ne cok koyu bı renk ıstıyorum ama nasıl bır renk cıkacagı hakkında bı fıkrı olan ve resım koyabılecek olan var mı hemen boyamayacagım bı 15 sonra falan ama cok merak edıyorum sımdıdennnnn yardımmm
Mangocum ıkı buyuk markete baktım ama loreal excellence kremın acık kullu sarı 10.1 ını bulabildim ikisinde de yarın baska yerlere de bakıcam hayatım,ibeltacım ben resımde bırascık yesıllık gordum sadece cok da bukalemun gıbı deilsin gibi geldii
Küllümangocum.Benim saçımda kahve boya vardı.Fakat hep istediğim bir renk olan küllü kumral olsun istedim ve kozmetikçi arkadaşın dediğine bakarak çok açık sarı boya,üzerine de 7.1 koleston küllü kumral (2 ad.) boyadım.Saçım biraz uzadığı için kendi saç rengim olan dipler turuncu,uçlara doğruda kestanemsi bir renk oldu.Şimdi bana bir tavsiyede bulunurmusun?Bu çok istediğim renge kavuşamıcam galiba.(Kendi saç rengim kahve,fakat beyazlarım var diye boyuyorum)senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?