Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bana cevap yok mu kızlar :çok üzgünüm:

slm 16eslem benim saçlarım kızıl çokta kullanışlı oluyo koleston markasını kullanıyorum ve saçlarımda hiç bir şekilde yıpranma yok. sanada öneririm beyazlarını kapatman için kapatıcılar var ilk onlardan kullan istersen. bide kuaföre gidince saçlar çok yıpranıyor kimyasal maddelerden olsa gerek baya karıştırıyorlar bişeylerle. ben evde boyuyorum ve süper sende istersen evde dene beyazların çıktıkça boyarsın kuaföre o kadar para dayanmaz evde boyamanında bi zararı yok hatta yıpranma konusunda yararı var. sana yardımım dokunduysa ne mutlu bana. yardım etmeye çalışırım

osge 1 teşekkür ediyorum yanıtladıgın için.saçımın röflesi yeşile dönük sarı oldu.ama senin resmindeki sarı gibi istiyorum ben o rengi begeniyorum.olurmu o renkte hemen boyanabilirmi.teşekkürler

Saçlarım sarıya yakın bir tonda
Ama ben kumrala boyatmak istiyorum

Bu rengide çok beğendim nasıl yapabilirim..
Kuaföre boyatmak istemiyorum , yardımcı olursanız sevinirim..

Saçlarım sarıya yakın bir tonda
Ama ben kumrala boyatmak istiyorum

Bu rengide çok beğendim nasıl yapabilirim..
Kuaföre boyatmak istemiyorum , yardımcı olursanız sevinirim..

canım kendi saç rengin rofleyle açılmış bır sarı mı? eğer oyleyse ıstedıgın bu ton ekstra küllü kumral oluyor ve sen kulluye boyadıgında rofleyle sarartılmış saçını saçın yeşilimsi olur. kendi saçın hakkında bıraz daha bılgı verırsen daha ıyı olur

arkdaşlar benim saç rengim şuanda resmdeki . önceden kızıl tonlarıydı üzerine koyu kahve boyadım ve şuan bu halde bende saçımı açmak istiyorum hiç bişeklde turunculuk kızıllık istemiyorum beğendiğim saç rengi bu tarz nolur biri bana yol göstersn ne yapmam gerekio??

Küllü kumralı denedim hiç beğenmedim..
Saçlarımdaki sarı tonuda tek renk yani röfle yok..
Resim koyum diyecem ama sen geç giriyorsun siteye ve ben buyük ihtimalle bu akşam boyamış olurum..

kızlarrrr star tv deki esra erolun saç rengini biliyomusunuzzz? çok begendim ama bilemiorumm rengin adını yardımcı olabilirmisinizz?

osge 01 teşekkürler.senin saç rengini begendim öle boyanırmı hemen.röflem hafif yeşilimsi bir sarı.aralara atılırsa senin saç rengin gibi hoş olurmu sence.yanmaz dimi eminsin. yanmasını hiç istemem de.yaşım 23 kumralım.yakışır dimi.

osge 01 teşekkürler.senin saç rengini begendim öle boyanırmı hemen.röflem hafif yeşilimsi bir sarı.aralara atılırsa senin saç rengin gibi hoş olurmu sence.yanmaz dimi eminsin. yanmasını hiç istemem de.yaşım 23 kumralım.yakışır dimi.

Küllü kumralı denedim hiç beğenmedim..
Saçlarımdaki sarı tonuda tek renk yani röfle yok..
Resim koyum diyecem ama sen geç giriyorsun siteye ve ben buyük ihtimalle bu akşam boyamış olurum..

göstermış oldugun saç rengi dogal bır saç ve ekstra küllü kumral. daha aşagısını boyarsan saçın dore olur kullu kullansanda. ve kullandııgn boya markasına göre de değişiyor kullu kumrallar

yeşilimsi derken? o küllü kumarıl konusu :D:
ya küllü renkler kullanınca sarıda yeşillik oluyomuş ama o yeşilliğin üstüne cila atarsa ve aralara platin rengi balyaj attırrısan bence duzelır ınsallah

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu saç renklerini hangi boyayla yapabilirim? saçımı 3 aydır boyamıyorum saç rengim sonbahar kızılı fakat akmış bi şekilde turuncumsu gözüküyor)

Son düzenleme:

canım annem palettenin yoğun açıcı sarısını kullandı saçları turuncu oldu,çok sarı yapmak istersen evde olmuyor maalesef kuaförde yapmanı öneririm.

kızlar aranızda 6.3 ultra açıcı dore kahve kullanan varmı? benim saçlarım kumral ama bu ton hoşuma gitti kullanan ve memnun kalan varmı acaba ona göre cesaret edip boyatıcam ????yerimseniben

2gün önce ultra açıcı dore kahveyi aldm saçlarım kahve kızıldı koyu bi renkti belki biraz açar diye düşündüm. lutunun üzerinde bal rengi falan yazıyordu boyadım ve inanamadm çok iyi sonuç verdi koyu kızıl kahveden şu an saçlarm çok tatlı bir bal rengi tavsiye ederm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…