- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.741
bana cevap yok mu kızlar :çok üzgünüm:Merhaba kızlar saçımda sarı röfle var hangi boyalar kullanıldı bimiyorum ama röfle saçımı çok döktü aslında doğum sonrası ilk 6 ay saç döküleleri olurmuş ikisi üst üste gelince baya yıprandı saçlarım yaptıralı 2 yada 3 ay geçti şimdi başka renge boyatmak istiyorum birde saçlarım da çok beyaz var yaşım 24 ama genetik bizde kızılı seviyorum fakat beyazlardan dolayı kullanamıyorum önerinizi bekliyorum
Saçlarım sarıya yakın bir tonda
Ama ben kumrala boyatmak istiyorum
Bu rengide çok beğendim nasıl yapabilirim..
Kuaföre boyatmak istemiyorum , yardımcı olursanız sevinirim..
canım kendi saç rengin rofleyle açılmış bır sarı mı? eğer oyleyse ıstedıgın bu ton ekstra küllü kumral oluyor ve sen kulluye boyadıgında rofleyle sarartılmış saçını saçın yeşilimsi olur. kendi saçın hakkında bıraz daha bılgı verırsen daha ıyı olur
Küllü kumralı denedim hiç beğenmedim..
Saçlarımdaki sarı tonuda tek renk yani röfle yok..
Resim koyum diyecem ama sen geç giriyorsun siteye ve ben buyük ihtimalle bu akşam boyamış olurum..
slm arkadaşlar ben yeniyim siteyi bayadır takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim. benimde bi derdim var saçlarımla daha doğrusu dert değilde bi değişiklik istiyorum ben esmerim simsiyah kaşlarım var saçım normalde kahve ama en son altın sarısı boyadım karamel gibi açık kahve tonlarında bişey oldu aradan bayada bi zaman geçti nerdeyse 1 sene olcak. şuan palettenin yoğun açıcı boyasını aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum çok sarı olurmu yada bana yakışırmı ne olur yardım edin arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?