- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.721
mangocum sonunda sacımı boyadım dedigin gibi excelence alıp önce dipleri boyayıp fön tuttum acık kestane boyamıstım ama siyaha yakın oldu anlamadım neden. cok koyulastı sacım
slm arkadaşlar.loreal exellencenin 7 numara kumral rengi var.çikolata kahvenin (baya aktı hafif karamelimsi)üstüne yaparsam kutudaki rengi elde edebilir miyim??çok güzel bi rengi var.. bence loreal kolestondan daha kaliteli.annemin saçlarını lorealle boyadım gerçekten daha hoş durdu daha doğal oldu....bide lorealin karamel renginin numarasını bilen varmı? küllümango ve bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
ya banada kimse bişe demıo( son kez sorcam artık (
kızlar şöyle tam bronz kahve rengi kaç numara oluyor?
SELAM KIZLARRRRR
BENİM TEN RENGİM BEYAZ GÖZLERİM ELA BANA RÖFLE YAKIŞIRMI?
ŞİMDİ KOYU RENK BOYATMAK İSTİYORUMMM
AMA KAŞ RENGİM SİYAH OLUR MU?
TUBA BÜYÜKÜSTÜNÜ ANDIRIYORUM
ÇOK KARARSIZIM UZUN ZAMANDAN BERİ:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar ben yeniyim siteyi bayadır takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim. benimde bi derdim var saçlarımla daha doğrusu dert değilde bi değişiklik istiyorum ben esmerim simsiyah kaşlarım var saçım normalde kahve ama en son altın sarısı boyadım karamel gibi açık kahve tonlarında bişey oldu aradan bayada bi zaman geçti nerdeyse 1 sene olcak. şuan palettenin yoğun açıcı boyasını aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum çok sarı olurmu yada bana yakışırmı ne olur yardım edin arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum...[/QUOTE
NEOLUR BİRİ CVP VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?