Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

sakıncası yoksa görmek isteriz birde markası neydi acaba

arkadaşlar acilen yardımınıza ıhtıyacım var kuaforumun tavsıyesı uzerıne loreal castıng gloss u kullandım ve cok memnun kaldım bu konuda cok basarılı bır boya ancak acık kumral alıcagıma kumral almısım sızden rıcam bana acık kumral ve acık kullu kumralın resımlerını koyabılırmısınız yada nerden bulabılırım su anda katalogdan balamıyorum cunku cook tesekkurler sımdıden

tem adı Loreal Recital Preference 6.3 - Ultra Açıcı / Dore Kahve resmi en kısa zamanda paylaşıcam ..

ya kızlaR ben esmeRm koyulaştırmak istiyorm saçımı sizce nasl oluR ve hangi rengi deniym

siyahmı koyu kahveMi

bnde esmerm ve denemediim saç rengi kalmadı siyah çok itici geldi bana siyah esmerde tek bir modeli kaldırıyor uzun düz ve kahküllü onun haricinde ben esmere her zman kahveyi yaşırtırmşmdır bence koyu kahveyi dene ..

tşkler cnm ama bişy riCa edecm tam olark nasl bi kahve olsn resm olaRk göSterirmisn a.s.

ben 3,4 hafta kadar önce sacımı dore kahveyle kendim boyadım..boyamadan önce sacım kızıl kahve karışımı gibiydi,boyadıktan sonra bal rengine döndü..ışıkta çok kötü duruyo ama bu yüzden simdi baska renge boyucam sacımı..sacınız cok koyu renk değilse dore kahveyi önermiyorum sahsen..a.s.

Son düzenleme:
Yok bu benim saçlarım zaten kuaför boyadı açma yaptıktan sonra bu renk boyadı ama 15 günde dipler çıkıyor ve ben çok sık seyahat ediyorum kendim boyamak zorundayım gıcık rengini de söylemiyor ( altları da zaten koyu bir saç değildi bu rengin biraz daha koyusuydu. Piyasadaki boyalarda bu rengin aynını bulamadım ne yapabilrim??

kızlar saçımı kahveye boyadıktan sonra zamanla kızılımsı bi renk aldı bunun geçmesini istiyorum saçım kahverengi ama güneşte kızılımsı parlıyo sinir oluyorum..hangi renklerle veya hangi boyalarla tam güzel bi kahverengi elde edebilirim.dore kahve sanırım kızılımsı yapıyo saçı :1no2:

kuaforun saçını açmadan bu renge çevirmesi gerekliydi. olan olmuş ama market boyalarıyla bulamazsın. ve oyle bıkaç renk karıştırırsanda yapay turuncu bı renk çıkar ortaya pişman olursun. bulundugun yerde tıerra marka satan kozmetıkçi bulabılırsen 8.44 le boya yuzde 9 luk peroksitiyle diplerini.
sarıya cevırmenıçın 1 ay kadar dınlendirmen lazım. zaten açma işlemi görmuş saçın. sonradanda kullulerle saçını koyulaştırıp akmasını beklemen gerek yıne yıpranmasın ıstıyorsan tabı. 2 3 ayını alır

KÜLLÜMANGO birde sana sorayım tecrübelisin galiba.herkes sana soruyor bana da yardımcı olurmusun daha kimseye sormayacagım:)benim ilk saç boyatmam 1.5 ay önce saçımı röfle yaptırdıım begenmedim yeşilimsi sarı gibi duruyor..şimdi platin röfle istiyorum aralara .kuaförüm 5 ay geçmesi gerekir bunun üstüne boya yapılmaz yıpranır saçın dedi.YANAR MI.başka yere sordum bişey olmaz boyanır dedi.sizce hangisi dogru söylüyor.hiç bilgim yok bu konuda.eger boyanabiliyorsa boyatacagım en kısa zamanda 5 ay bekleyemem.teşekkür ediyorum.en kısa zamanda yanıtlarsan sevinirim.

canım teşekkürler önce:) yanar dıyen dıyen ve sana beklemen gerek dıyen kuaforun çok doğru soylemiş. onu alnından öpmek istiyorum:)hala boyle dogru yonlendiren kuaforlerde varmış demek ki. yanmaz dıyen kuaforde işguzar para amac güttügü için yanmaz bışey olmaz demiş.
saçındakı yeşilimsilik yıkadıkça azalır . ama şuandakı saçından daha açık bır renk ıstıyorsan mutlaka bekletmelisin saçını. 5 ay değil belki ama sık sık bakım yaparak 3 ay kadar bekletmen faydalı olucaktır.

arkdaşlar bende saç rengi konusunda kararsız kalanlardanım 2 yıdır saçlarım kızıl kolestonun kızıllarını kullanıyordum en son kızıl büyü yaptım 3 aydır boyamadım ve saçımın bu rengi bile güzel oldu bakır tonlarında:) fakat şimdi saçımı açık kızl bakır tonlarına boyatmak istiyorum tenim beyaz açık kahve gözlerim normalde kumralım ve ne ton bakır yaptıracağıma karar veremedim kristen dunst un sitenizdeki fotosuna baktım beğendim fakat bana sağlam öneriler gerekli arkdaşlar yardımınızı bekliyorum ve saçımın rengini açtırmadan yapmak istiyorum bu hafta boyatmam lazım yani acilll!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…