Saç boyama

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
572
157
18
31
Kızlar 11. Hafta bitmek üzere liseden beri saçlarımda Beyazlar var ön kısımlarda şimdi yıllardır boyadığım için 10 haftadır böyle bırakmak Bayağı kötü hissettirdi boyasam hemen 10 dakika tutup yıkasam Sizce sorun olur mu

İlk 3 aydan sonra doktorlar boyayın diyor , organ gelişimi bitince.

Ben 4. Ayın sonunda boyamıştım. O da organik bi boyaydı içinde amonyak yoktu. Sonra tekrar boyamadım.

Bekleyebilirsen bir iki hafta bekle. Bir de tavsiyem , saç maskaraları var Trendyolda satılıyor , dışarı çıkarken onları beyazlara sürünce çok iyi kapatıyor. Onlarla da idare edebilirsin :)

Doktorumun onayıyla 4.ayın sonunda organik boya ile boyamıştım.

Merhaba canım bende birşey sormak istiyorum işte hamileyken saç kesmek uğursuzluk getiriyor Muş diyorlar doğrumu. Ve saç bakım yağı ile bakım yapsam Hindistan cevizi yağı ile birşey olurmu 10+1 deyiz suan

Benim doktorum başından beri boyayabilirsin diyor da bende 20. Den sonra boyamayı düşünüyorum marka olarak ne önerirsiniz peki ? Organikte veya amonyaksız da. Ben amonyaksız yazan bir iki tanesinin içine baktım oksidan var organikte de var mı hiç bilmiyorum tecrübeniz varsa paylaşır mısınız ?

Merhaba canım bende birşey sormak istiyorum işte hamileyken saç kesmek uğursuzluk getiriyor Muş diyorlar doğrumu. Ve saç bakım yağı ile bakım yapsam Hindistan cevizi yağı ile birşey olurmu 10+1 deyiz suan
Hindistan cevizi yağını doktorum çatlak için vücuduna sürebilirsin dedi saça hiçbir zararı olmaz diye düşünüyorum. Saç kesme olaylarına inanmıyorum açıkçası ortaya sormamışsın cevap verdim ama doktorumun bilgisini söyleyeyim dedim

Çok memnun oldum çok teşekkür ederim cevabın için dediğin gibi vücuda süre biliyorsan saça da bir yan etkisi olmaz aynı vücut sonuçta teşekkürler

Kuzum ben onun hurafe olduğuna inanıyorum ya :)
Saçım uzundu küt kestim 1 hafta önce, erken doğum riskim var yatıyorum sürekli. Saçımı kurutmak duşta yıkamak uzun sürüyordu. Çok ayakta kalmak istemediğim için kesme kararı aldım. Bakımdan bi şey olmaz ama yine de organ gelişimi ilk 3 ay , çok fazla kimyasala maruz kalmazsan o kadar güzel olur bu dönemde :) eğer doğal Hindistan cevizi yağıysa sorun olmaz bence de , kimyasal olmasın da

Anladım canım dediğin gibi saç uzun ve ben uzun saç hastasıyım ve o kadar bu alttiki beni yordu resmen saçlarıma sinirleniyorum

Anladım canım dediğin gibi saç uzun ve ben uzun saç hastasıyım ve o kadar bu alttiki beni yordu resmen saçlarıma sinirleniyorum
Saç bakımı hele ki uzunken zor ya evet çok güzel duruyor ama zaman alıyor :) enerjin varsa ilgilen , yoksa da biraz kısaltabilirsin istersen nolcak sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…