Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürlerİlk 3 aydan sonra doktorlar boyayın diyor , organ gelişimi bitince.
Ben 4. Ayın sonunda boyamıştım. O da organik bi boyaydı içinde amonyak yoktu. Sonra tekrar boyamadım.
Tekrar ekleme yaptım yazdıklarıma ona da bakarsınız :)Teşekkürler
Şimdi gördm teşekkür ederimTekrar ekleme yaptım yazdıklarıma ona da bakarsınız :)
Oda Kimyasal değil mi aslında bitkisel boyalar güvenli yazıyo nette ama bilemedmLoreal beyaz kapatıcı sprey kullanın ben en başından beri kullanıyorum, boyadan iyidir
Saç derime değdirmiyorum, bu mantıkla şampuan da kimyasal :) siz bilirsiniz.Oda Kimyasal değil mi aslında bitkisel boyalar güvenli yazıyo nette ama bilemedm
Doktorumun onayıyla 4.ayın sonunda organik boya ile boyamıştım.Kızlar 11. Hafta bitmek üzere liseden beri saçlarımda Beyazlar var ön kısımlarda şimdi yıllardır boyadığım için 10 haftadır böyle bırakmak Bayağı kötü hissettirdi boyasam hemen 10 dakika tutup yıkasam Sizce sorun olur mu
Merhaba canım bende birşey sormak istiyorum işte hamileyken saç kesmek uğursuzluk getiriyor Muş diyorlar doğrumu. Ve saç bakım yağı ile bakım yapsam Hindistan cevizi yağı ile birşey olurmu 10+1 deyiz suanİlk 3 aydan sonra doktorlar boyayın diyor , organ gelişimi bitince.
Ben 4. Ayın sonunda boyamıştım. O da organik bi boyaydı içinde amonyak yoktu. Sonra tekrar boyamadım.
Bekleyebilirsen bir iki hafta bekle. Bir de tavsiyem , saç maskaraları var Trendyolda satılıyor , dışarı çıkarken onları beyazlara sürünce çok iyi kapatıyor. Onlarla da idare edebilirsin :)
Hindistan cevizi yağını doktorum çatlak için vücuduna sürebilirsin dedi saça hiçbir zararı olmaz diye düşünüyorum. Saç kesme olaylarına inanmıyorum açıkçası ortaya sormamışsın cevap verdim ama doktorumun bilgisini söyleyeyim dedimMerhaba canım bende birşey sormak istiyorum işte hamileyken saç kesmek uğursuzluk getiriyor Muş diyorlar doğrumu. Ve saç bakım yağı ile bakım yapsam Hindistan cevizi yağı ile birşey olurmu 10+1 deyiz suan
Çok memnun oldum çok teşekkür ederim cevabın için dediğin gibi vücuda süre biliyorsan saça da bir yan etkisi olmaz aynı vücut sonuçta teşekkürlerHindistan cevizi yağını doktorum çatlak için vücuduna sürebilirsin dedi saça hiçbir zararı olmaz diye düşünüyorum. Saç kesme olaylarına inanmıyorum açıkçası ortaya sormamışsın cevap verdim ama doktorumun bilgisini söyleyeyim dedim![]()
Kuzum ben onun hurafe olduğuna inanıyorum ya :)Merhaba canım bende birşey sormak istiyorum işte hamileyken saç kesmek uğursuzluk getiriyor Muş diyorlar doğrumu. Ve saç bakım yağı ile bakım yapsam Hindistan cevizi yağı ile birşey olurmu 10+1 deyiz suan
Rica ederim canım ne demekÇok memnun oldum çok teşekkür ederim cevabın için dediğin gibi vücuda süre biliyorsan saça da bir yan etkisi olmaz aynı vücut sonuçta teşekkürler![]()
Anladım canım dediğin gibi saç uzun ve ben uzun saç hastasıyım ve o kadar bu alttiki beni yordu resmen saçlarıma sinirleniyorumKuzum ben onun hurafe olduğuna inanıyorum ya :)
Saçım uzundu küt kestim 1 hafta önce, erken doğum riskim var yatıyorum sürekli. Saçımı kurutmak duşta yıkamak uzun sürüyordu. Çok ayakta kalmak istemediğim için kesme kararı aldım. Bakımdan bi şey olmaz ama yine de organ gelişimi ilk 3 ay , çok fazla kimyasala maruz kalmazsan o kadar güzel olur bu dönemde :) eğer doğal Hindistan cevizi yağıysa sorun olmaz bence de , kimyasal olmasın da
Saç bakımı hele ki uzunken zor yaAnladım canım dediğin gibi saç uzun ve ben uzun saç hastasıyım ve o kadar bu alttiki beni yordu resmen saçlarıma sinirleniyorum![]()
Kısaltması dusunuyorum öyle duyunca bı dorim dedimSaç bakımı hele ki uzunken zor yaevet çok güzel duruyor ama zaman alıyor :) enerjin varsa ilgilen , yoksa da biraz kısaltabilirsin istersen nolcak sanki :)