Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Bende sacima balyaj attirdim acik bal gbi bi ton ama ben begenmedm uzerine loreal 6.1 koyu kullu kumral ve koleston 5.1 acik kullu kahveyi karıştırarak boyadim aslnda cok guzel bi ton oldu ama kolestonun boyasi biraz kizillik verdi syossun 6.1 koyu kullu kumrali hosuma gitti onla boyasam hafif kizillik gidermi?

merhaba bende aranızda yeni sayılırım,sorunum saaçlarımın rengini acıp acık kumrala boyamakla iğrenc bir renk aldı ve tekrar kumral artı küllü kumralla boyayınca yeşil lendi saçlarım.kozmetik magaza arkadaşımız kuaförmüş bana koleston perfect 7/75 verdi güvenmek zorunda kaldım çünkü başka carem yoktu ama hızlı bir şekilde boyayıp 25 dakka bekle dedi.kendine güvenip cesaret edemiyorum şimdilik merakım bu tam olarak ne renk oluyor arkadaşlar rengi cok mu koyu

bu kendi saçım akaju kahve yapmıştım ama aktı şimdi

bu da istediğim renk palette açıcıyla ulaşabilir miyim acaba?

bu kendi saçım akaju kahve yapmıştım ama aktı şimdi
Eki Görüntüle 1146501

bu da istediğim renk palette açıcıyla ulaşabilir miyim acaba?
Eki Görüntüle 1146502

palette acıcı ile sacımı acıp acık kumrala boyadım sonuc cok kötü oldu deneme acık kavun içi oldu küllü kumral ve kumralla karıştırdım yeşil oldu arkadaşım

bu arada kızlar bana hiç yardımcı olmuyorsunuz yardım istedim ama sizden

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim saçım röfle dip boyam geldi ve uçlarda çok açık sarı platin koyulaştırmak istiyorum bana boya önerir misiniz dorelikten ve yeşillenmesinden korkuyorum

merhabalar banada yardımcı olursanız çok memnun olurum .şuanki saç rengimi siteye ekliorm ve elde etmek istediğim rengide ekliorm ben keskin bi siyah olsun istemiorm koyu kestane boyayanlar hep siyah oldu yazmışlar o yüzden o renk boyamadımtuba büyüküstünün bu rengini istiyorum napabilirm ?

koyu kestane olduğunu düşünüyorum bu rengin. koyu kestane bir süre sonra akıyor zaten böyle bir hal alıyor. 1 aya buna döner bence.... koyu kestane boyadım daha önce oradan biliyorum genelde bu konularda bilgisiz olsam da..

kızlar ben de yıllardır siyah boyuyorum ancak bu yaz biraz açmak istiyorum saç rengimi. en son 2-3 ay önce boyadım siyaha. bu rengi nasıl elde edebilirim?? illa kuaföre mi gitmem lazım bilen biri yazabilirmi..??

Eki Görüntüle 1164284

kızlar ben de yıllardır siyah boyuyorum ancak bu yaz biraz açmak istiyorum saç rengimi. en son 2-3 ay önce boyadım siyaha. bu rengi nasıl elde edebilirim?? illa kuaföre mi gitmem lazım bilen biri yazabilirmi..??

Eki Görüntüle 1164284 [/QUOTE]

cevabınız için teşekkür ederim hangi markanın koyu kestanesini kullanıodunuz acaba ?:44::44:

Mrb bnmde sorum olcak sıze sacımı hairplus acıcıyla actım fazla acılmadı sacım ama dıplerım cok acıldı ustune nevacolorun kapuçino boyasını surdum dıplerım yıne acık oldu sonra gıttım pallettenın altın karamelıne boyadım renk guzel oldu ama dıplerım yıne acık karamel gıbı oldu ne yapmam lazımmm

Benimde saç renkleri hakkında sorum var ya bende lorealin p67 renkli saç boyası var ama şuan çok kırmızı geliyor bu renk bana neyle karıştırırsam bakır gibi olur ki.Bendeki saç boyasınıda diğer istediğime yakın rengide ekliyorum.

Kizlar lutfen yardim edin. Sacim ombre onler ve kullagimdan assagisi sari ustler cok cok acik kahve sari gibi. Saridan ziyade kahve - simdi sormak istedigim soru ben kutu boya alip sacini cok cok acik kullu sariya boyamak istiyorum. Heryeri kullu sari olsun istiyorum. Olurmu ? Kahve kisimlari acilmaz sacinda bir ton acilir diyolar boya boyayi acmazmis bir arkadasim oyle soyledi dogrumu ? Bir cok insan kutu boyayla neler yapiyo lutfen biri bana yardim etsin

merhaba..benim de çok acil bir dururumum var şuan evden dışarı çıkamıyorum yeni boyattığım saçlarım nedeniyle..bilgi verirseniz sevinirim..
saçlarımda hiç boya yoktu ve gölge yaptırmak için gittiğim kuaför ombrede ikna etti beni.. Sonuç hüsran..dipler tamamen
kendi rengimken diğer yerler resmen turuncuya dönüşte.. sadece 5 gün önce boyattım henüz saçımı ama bir an önce bu renkten kurtulmak ve diplerimle uçlarım arasında bukadar bariz fark olmasın istiyorum..nasıl bir yol izlemem gerekiyor? saçlarımın ilk ve son halini koyuyorum..

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 297
  • $.....webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 468
  • $....webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 314
  • $..webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 303
  • $a..webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 263
  • $Adsýz.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 328
Yaa benim saçım orjinal siyah yani kendi doğal saç rengim çok merak ettiğim için çevremdekilerin söylemesine güvenerek bi hafta önce palette nin altın parıltılı toffe rengini aldım evde kendi başıma boyadim kutuda 30 dk beklettikten sonra yıkayın yazıyor onuda yaptım yani anlayacağınız kullanma talimatina eksiksiz bir şekilde uydum ama sonuç ne oldu biliyor musunuz saçımin orjinalligi hiç bozulmadı hala kendi doğal saç rengim siyah olarak kaldı yani kutuda ki renk tutmadi saçımda bana bu konuda yardımci olursanız sevinirim

Merhabaa:) ben saçımı balköpüğü rengine boyatmıştım 2 yıl kadar önce. sonra eski haline dönmek istedim bikaç defa koyu kestane ve en sonda siyaha boyattım bir kez. yinede tüm boyalar aktı hafif turuncumsu bi renk kaldı ama kahveye yakın bi saç rengim var şuan. en az 6 7 aydırda saç boyatmadım. şimdi fotoğraftaki renge boyatmak istiyorum yalnız evde kendim boyama işini beceremiyorum kuaförde boyatsam bu sonucu alabilirmiyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…