Merhabaa:) ben saçımı balköpüğü rengine boyatmıştım 2 yıl kadar önce. sonra eski haline dönmek istedim bikaç defa koyu kestane ve en sonda siyaha boyattım bir kez. yinede tüm boyalar aktı hafif turuncumsu bi renk kaldı ama kahveye yakın bi saç rengim var şuan. en az 6 7 aydırda saç boyatmadım. şimdi fotoğraftaki renge boyatmak istiyorum yalnız evde kendim boyama işini beceremiyorum kuaförde boyatsam bu sonucu alabilirmiyim??
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
merhaba banada yardım lütfen saçım koyu kahve ve fotodaki bakır yapmak istiyorum. saçımda hiç boya yoktu yalnız bi kez garnier olia bakır boyadım ama çok koyu oldu. bu rengi yakalamak için saçımı açmak mı gerekir. palette7/77 boyarsam çokmu açık olur.Merhabalar;
Canım ordaki fotodaki net bi renk yok kızıl ve koyu renkler var ama açıcı yı uygularsan farklı renkler olan bir saça benimki gibi renk farkları olarak açılır,açıcı dan sonra turuncuk olur saçta bunuda küllü renkler uygulayarak Kırman gerekir açık kullü kumral kullanman daha iyi olurhttp://www.hizliresimyukle.com/image/PbEF saçlarımın rengi şuan bu. Ben açık kumral olmak istiyorum. Açıcıyı nasıl uygulamalıyım? Uyguladıktan sonra ne renge boyamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?