Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Doğru bi kuaföre gidersen alırsın. Bu saç genelde doğal saç rengine kırma işlemi yaparak oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saçımın rengi şu an bu röfleli

Bu rengi nasıl elde edebilirim? Bu rengin adı nedir ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba benm saçım siyahtı çok kızıl istiyorum diye sadece aralarına kızıl attırdım snra o akınca çikolata kahve yapıyım dedm ama oda siyah oldu ben saç rengimi açmak istiyorm karamel gibi yada açık kahve tonlarında istiyorum esmer olduğum için güzl olmaz diyorlar ama ben koyu renkten çok sıkıldım ve saç rengimi açmak istiyorum ne yapmam lazım kendim esmerim ama ten rengim çok koyu değil... ilk boyadığım palettenin sonbahar kızılı idi ikinci boyam yine palette çikolata kahve yardımcı olurmusunuz lütfen. Çok teşekkür ederim şimdiden :)

Herkese Merhabalar sac rengim bu ve ben açık sari istiyorum oneriniz var midir? Boya boyayı acmaz diye ve bu kizillik gecmez diye cok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406770706334.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 218

Mrb .. benim sac diplerim bakır tonlarında en son 8.34 e boyamistim üzerine sarı balyaj attırdım ve hic sevmedim..
Tekrar bakıra dönmek istiyorum ..bu saçıma 8.34 boyasam sarilar nasil olur kii

benim saç rengim koyu kahverengi siyaha kaçıyor 6.88 ile kırmızı tonları nasıl elde edebilirim yardımcı olurmusunuz lütfennnnn

merhaba yeni üyeyim dogru yeremi yazıorum bilmiorum ama bi sorum olucaktı.Saçlarım normal siyaha yakın kahve tonlarındaydı. palettenin bitter mochasına boyadım cok kızım oldu ve bogdu beni, üstüne kapatasın die palette kahve boyadım o da cok siyah oldu özellikler saclarımın önü simsiyah. doğal saç rengime yakın bişey istiyorum ne yapmalıyım tekrar boyamalıyım yoksa sacların acılmasını mı beklemeliyim? nasıl açılacak onuda bilmiorum ama :8 şimdien teşekkürler arkadaşlar

Merhaba Thalia490

sac boyalariyla ilgili baya bilgin var gördügüm kadariyla banada yardimci olursan cok sevinirim..

röfle olan saclarimin diplerini en iyi dip boyasi küllü renk diye okudugum icin 9.1 e boyamistim hafif yesil olmustu ama bir yikamayla gecmis gibiydi..ama ben saclarimin röfleleri artik cok solgunlastigi icin biraz koyulastiriyim can gelsin dedim... ve sac boyalarinin noktadan sonra ki numaralari 0 in dogal bir renk oldugunu bildigim icin loreal excellence 7.0 ile 8.0 i karistirirsam en fazla orta kumral falan olurum diye düsünerekten karistirip boyadim..

ama saclarim malesef daha cok istedigimden koyu ve haki yesilimsi oldu hemde soguk bir renk oldu beni sert gösterdi: ( ben bugday tenliyim...simdi bende netten buldugum bir kürü uyguladim sacimda bekletiyorum ( domates salcasi ve domates suyu karistirdim ) sonuc ne olur bilmiyorum...

sari saclara bayiliyorum yaklasik 13 senedirde hep sari kullaniyorum...diplerini cogu zaman kendim yapiyordum.. hep 9.3 ile boyuyordum ve iyi oluyordu..dogal olsun diye bu kez yukarda belirttigim renklere boyadim..boyayi sürüp biraz zaman gectikten sora bakiyorum sac rengim hos gözüküyor ama daha sonra koyulasmaya basliyor saclarim bunuda anlamiyorum..acaba cok mu bekletiyorum yada istedigim renge yakin olunca aninda yikamam mi gerekir ?

istiyorumki artik saclarim kirilmadan ve yipranmadan kendi rengini biraz kirayim..hafif koyu sariya yada orta sariya falan cevireyim...

bir yorumunda okudum sanirim 4 kez üst üste acicimi oluyor bilmiyorum 110 numara ile falan boyuyomussun...bende böyle yapsam olurmu ki acaba?
istedigim gibi kuaföre gitmeden ve hic yanlis yapmadan saclarimi nasil istedigim gibi yapabilirm..artik dogal bi sekilde uzasinlar istiyorum..ana sac rengim koyu kahve bu arada..

suan elimde yine loreal excellence 8.34 var.. onu bi renkle karistirip mesela 9.3 ile karistirip boyasam istedigim rengi elde edebilirmiyim ?

biraz uzun oldu ama umarim cevap alabilirim yakin zamanda simdiden cok tsk ederim

Son düzenleme:
merhaba banada yardım lütfen saçım koyu kahve ve fotodaki bakır yapmak istiyorum. saçımda hiç boya yoktu yalnız bi kez garnier olia bakır boyadım ama çok koyu oldu. bu rengi yakalamak için saçımı açmak mı gerekir. palette7/77 boyarsam çokmu açık olur.

canım merhaba. Bende saçımı açmak istiyorum ama hiç bi fikrim yok nasıl yapacağım hangi marka açıcı alıcam açtıktan sonra üstüne mi istediğim rengi boyıcam? en son 3 4 ay önce koyu kahve saçımın üstüne çok açık kumral boyadım dippler açık uçlar koyu kaldı mecbur tekrar koyu kahve boyadm saçımı. şimdi iste saçlarımda ton farkı var çok fazla belli olmuyor aslında ışıkta oluyor sadece.
kendi saçım ve istediğim renk

öncelikle merhaba benim saçımı koleston altın parıltılı bal ve içine sarı tüp boya alıp boyadım çıkan sonuç eskisinden daha koyu bir ren oldu ki önceden daha açıktı. Şimdiki saç rengim bu ve ben böyle bir renk istiyorum yardımcı olursanız sevinirimmmm

merhabalar, konunuzu baştaaan sona okudum. en büyük yardıma ihtiyacı olan benim :) benim doğal saçım siyah bir kerede mavili siyahla boyadım. aylar sonra röfle setiyle evde açtım saçlarımı yarısı siyah yarısı turuncu oldu aynı gün loreal süper açıcı ile açtım hareli oldu yine ama daha açılmış oldu. aynı gün küllü kumral sürdüm olmadı, sadece kumral sürdüm olmadı ertesi gün fındık kabugu ile kumral sürdüm ve şuan hala renkler eşit değil ve kumral da değil. yaklaşık bir hafta oldu ve kafamdaki rengi yakalayana kadar boya yapıcam küllü kumral. ne yapmalıyım. birdaha nezaman açmalıyım lütfen yardım

Merhabalar
Kendi saçım kumral iken ben 7-554 altın karamel ve palette açık karameli karıştırıp boyuyordum yaklaşık 6 aydır.
Şimdi daha açık ve küllü bir ton istiyorum mesela 7-0 koyu sarı olabilir. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
şimdiden teşekkürler sevgiler :)

merhabalar,umarım cevaplayacak vaktiniz olur olmazsa da yine de teşekkürler :)
benim saçım epeydir kızıldı,sonra kuaförde açık kahveye boyattım ama kahve kızıl gibi bişey oldu.ben yine kızıl gibi olsun istedim ve garnier olia 5.25 buzlu kestane gördüm ve kızıl gibi duruyor diye aldım, ama değilmiş :)) boyayınca gördüm ki bayağı koyu bir renk..alttan biraz kızıllar sırıtıyor ama yine de koyu..şimdi bu saçın üstüne şu rengi tutturabilmem için neye boyamam lazım acaba

Merhaba ben daha önce saçımı hiç kendim boyamadım. Saçımı boyatıyor olmamın tek sebebi beyazlar. Mümkün olduğunca kendi rengime yakın renklerde kalmaya çalıştım. Ikı hafta sonra Fransa'ya gideceğim. Artık evde boyamak zorundayım. Orada Loreal kolay bulunuyor. O yuzden burada Loreal'den bir renk denemesi yapıp orada da aynı tondan devam edeyim diyorum. Hangi tonu almamı tavsiye edersiniz. Yardımına çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. Saçım şu anda böyle.

Merhabalar saçımda renk farklılıkları var siyahı açıcıyla açtım ve küllü kumral a boyadım ama renk farklılıkları var ne yapmalıyım fikriniz varmı
a bide kaşlarım çok koyu kaldı aynı boyadan uygulasam kötü bi görüntü oluşurmu

http://www.hizliresimyukle.com/image/PbEF saçlarımın rengi şuan bu. Ben açık kumral olmak istiyorum. Açıcıyı nasıl uygulamalıyım? Uyguladıktan sonra ne renge boyamalıyım
Canım ordaki fotodaki net bi renk yok kızıl ve koyu renkler var ama açıcı yı uygularsan farklı renkler olan bir saça benimki gibi renk farkları olarak açılır,açıcı dan sonra turuncuk olur saçta bunuda küllü renkler uygulayarak Kırman gerekir açık kullü kumral kullanman daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…