canım kaslarını acıp 5 dk bekle önce ıslak mendille sil sonra yıka . kötü görüntü olmaz ve malesef alt zemine göre her zaman öyle oluyor bende sarıyı küllü kumral yaptım yarısı acık kumral yarısı koyu oldu . kullandıgın boyanın bi ton koyusunu alıp acık kalan yerlere röfle gibi ara ara kalan yerlere uygula canıımm bence mutlu olursunnMerhabalar saçımda renk farklılıkları var siyahı açıcıyla açtım ve küllü kumral a boyadım ama renk farklılıkları var ne yapmalıyım fikriniz varmı
a bide kaşlarım çok koyu kaldı aynı boyadan uygulasam kötü bi görüntü oluşurmu
canım sacını acman gerekiyor acık renge istedigin boyayı gayet iyi sekilde uygulayabilirsiinMerhabalar
Kendi saçım kumral iken ben 7-554 altın karamel ve palette açık karameli karıştırıp boyuyordum yaklaşık 6 aydır.
Şimdi daha açık ve küllü bir ton istiyorum mesela 7-0 koyu sarı olabilir. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
şimdiden teşekkürler sevgiler :)
canıım ben cevap alamamıssın yardımcı olmak istedim o sacı acmadan boyayla tutturamazsın actıktan sonra sarıya boyamalısın..öncelikle merhaba benim saçımı koleston altın parıltılı bal ve içine sarı tüp boya alıp boyadım çıkan sonuç eskisinden daha koyu bir ren oldu ki önceden daha açıktı. Şimdiki saç rengim bu Eki Görüntüle 1220743 ve ben Eki Görüntüle 1220753 böyle bir renk istiyorum yardımcı olursanız sevinirimmmm
canım silme işlemi yapman lazım kuaföre yaptırabilirsin yada loreal acıcıyla bu rengin 1-2 ton acıgını yakalayana kadar uygulayıp sonra boyarsan istedigin rengi elde edersinn.merhaba banada yardım lütfen saçım koyu kahve ve fotodaki bakır yapmak istiyorum. saçımda hiç boya yoktu yalnız bi kez garnier olia bakır boyadım ama çok koyu oldu. bu rengi yakalamak için saçımı açmak mı gerekir. palette7/77 boyarsam çokmu açık olur.
Eki Görüntüle 1216734 Eki Görüntüle 1216735
canım beniim bir blogger saclarına 111 uyguluyor sacları bu renk :)merahaba garnier 110 ve 111 hakkında bilgisi olan varmı hangisi daha küllüdür ?
canım benim sacımda küllü kumral bu renk evde kendim ulastım bu rengeMerhaba 2 ay once actirdim saclarimi altta kahve vardi ustune acik kullu kumral boyandi fakat boyasi akti ara ara kizilliklar var berbat oldu limon sarisi gibi biseysimdi tekrar boyamak istiyorum ama evde 2 tane bebisim var cunku :) ..tekrar koyultmakta istemiyorum bi sure bana hangi sarilari onerirsiniz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım saçın hemen hemen aynı boya varmı sacındaMerhabalar yazılarınızı okudum ve bbanada yardımcı olabileceğinizi düşündüm ve şimdiden teşekkür ederim ☺saç rengimEki Görüntüle 1298645 bu saç regimi tam olarak şöyle yapabilirmiyim Eki Görüntüle 1298646 eğer mümkünse izlemem gereken yollar neler?tekrar teşekkürler
Cok begeniyorum bu rengi cok dogal gorunuyocanım benim sacımda küllü kumral bu renk evde kendim ulastım bu renge
Eki Görüntüle 1296682
bundan önceyse hep sarı saç kullanıyordum ve oda bu renk Eki Görüntüle 1296682
tesekkürler canım. Benim acık sarıydı baya bi acıktı ama bi heves boyadım aka aka böyle oldu benimde :) bende sevdimCok begeniyorum bu rengi cok dogal gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?