Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

canım kaslarını acıp 5 dk bekle önce ıslak mendille sil sonra yıka . kötü görüntü olmaz ve malesef alt zemine göre her zaman öyle oluyor bende sarıyı küllü kumral yaptım yarısı acık kumral yarısı koyu oldu . kullandıgın boyanın bi ton koyusunu alıp acık kalan yerlere röfle gibi ara ara kalan yerlere uygula canıımm bence mutlu olursunn

canım sacını acman gerekiyor acık renge istedigin boyayı gayet iyi sekilde uygulayabilirsiin

canıım ben cevap alamamıssın yardımcı olmak istedim o sacı acmadan boyayla tutturamazsın actıktan sonra sarıya boyamalısın..

canım silme işlemi yapman lazım kuaföre yaptırabilirsin yada loreal acıcıyla bu rengin 1-2 ton acıgını yakalayana kadar uygulayıp sonra boyarsan istedigin rengi elde edersinn.

canım benim sacımda küllü kumral bu renk evde kendim ulastım bu renge

bundan önceyse hep sarı saç kullanıyordum ve oda bu renk

8.1 ile 10:00 yada 11.1 karıştırırsam nasıl bir ton elde ederim?saçlarım şuan akmış durumda kumral sarımsı yansımaları var

Merhabalar yazılarınızı okudum ve bbanada yardımcı olabileceğinizi düşündüm ve şimdiden teşekkür ederim ☺saç rengim bu saç regimi tam olarak şöyle yapabilirmiyim eğer mümkünse izlemem gereken yollar neler?tekrar teşekkürler

Kızlar boyadım saçları 111 ve 110 karıştırdım sonuç uçlar kameradan öyle çıkmış tonlar eşit ne diyorsunuz? Buda öncesi

Kızlar iyi akşamlar umarım sizlerden cevap alabilirim.
Benim saçlarım şuan bakır çikolata yani koyu ton, saçlarımı kuaförde boyatıyorum 3 hafta önce kızıl çikolataya boyatmıştım çok koyu oldu en azından yumuşasın diye 1 hafta sonra gittimo rengin üstüne amonyağı yüksek sade bakır rengi boyattım bakır kahve oldu daha sıcak bir ton ama tahmin edersiniz ki oldukça koyu. Ben artık her gittiğimde saçımı sadece bakıra boyatıcam boyata boyata renk açılır dedi kuaför.
Peki boyadıkça ve renk aktıkça ekteki fotoğrafın renfine ulaşır mı saçlarım yoksa açma işlemimi yaptırmam gerek. Bide bu rengin adını bilen var mı? Sırf bakır değil sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-11-21-03-27-1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 294
Resimler bana ait biri açıldıktan sonra biri açıaçıcıdan önce önce olan koyu olan oda bakırın akmış hali alınca üzerine bioblas 7.1sahra kumral boymıştım.ilk görseldeki de o sahra kumral aktıkdan sonra (Buda bir iki ay demek ) garnier 111ve 110u karıştırarak elde ettiğim renk.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sacim 1.ekteki gibi platin ustune loreal koyu sari,loreal kullu sari ve palette papatya renklerini karistirdim yesillendi hemen ustune platin yaptim biraz duzeldi ama halen kulluluk var biraz benim istedigim bu ne yapmam lazim tesekkur ederim

Eklentiler

• 2014-12-12 20.41.42.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 262
Canim ben saclarimi söyle dogal duran, ne cok acik ne cok koyu bir sariya boyamayi ve
daha sonra beleki üstüne 1 iki ton acik balyaj yaptirmayi düsünüyorum.

En büyük korkularimdan biri saclarimin kirmizi-turuncu ve bakir olmasi.
Öte yandan öyle cok acilmasini da istemiyorum. Pilatin sarisi gibi cok acik bir renk istemiyorum.

Wella kolestonla boyamayi düsünüyorum.

9/3 dore yansimali acik sari ile 8/00 dogal sariyi birbirine karistirmam mümkün mü?
Bu arada Wella kolestonun boyalari oldugundan daha koyu cikiyormus.

Bar reafli'nin sac rengini cok begeniyorum.
3. resmi ise interneten tesadüfen buldum buda cok hos bir renk. Aslinda bu bile cok acik geldi gözüme ama ne yalan söyliyim begendim.

Acaba bu renkleri nasil elde edilebilicegini ve kaclik oksidan krem kullanilmasi gerektigini biliyormussun?

Bu arada beyaz tenli, ela yesil gözlüyüm saclarim koyu kumral/kahvemsi.
Cilt alt tonum ise sari.
Küllü kumralin cildimi cok soluk yasimida oldugundan büyük göstercegini söyledi danistigim kuaförlerden biri.
Öte yandan cilt alt tonum sari acaba dorelik olsa saclarimda tuhafmi durur?
Yoksa sade 8/00 dogal sarimi kullanmaliyim?

Bunlarin renklerin hepsi mesela cok hos
Bu tonlardan birini tutrabilirsem süper olur. Yada zemin rengimi altaki renge boyayip üstüne balyaj yaptircam.
sizce bana hangisi daha cok yakisir bir fikriniz varmi?

olmasindan korktugum renklerden biriside su altaki resimdeki ton

Eklentiler

• 2014-Altın-Sarısı-Saç-Renkleri-7.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 264
bu rengi acaba hangi numarayla elde edebilirim?

bu renge boyasam veya bu rengin bir iki daha acik tonuna. ilerde de düplerim cikinca dore altin sariya boyasam sac rengim xesil vs olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…