sanırım benide unuttunuzMerhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
sanırım aynı renk saçları beğeniyoruzinşallah tuttururuz inşallahda yakışır bende açıcam saçımı
bende bunu düşünüyorm ama yakışırmı kiiiiiiii
ne desem yalan olur :18::18::18: inşallah yakışsın yaaa
Merhaba yardımınız için teşekkür ederim şimdiden bugün saçımı amonyaklı bir boya ile boyadım (shea marka) boyamaz olaydım keşke hem rengide bana hiç yakışmadı saç diplerim daha açık uçlarımsa koyu oldu koyu bir kahve tonuna ( syoss oleo yada syoss paris kahvesi var )saçımı boyasam dip ve uç renklerinde çok farklılık olurmu ? Başka bir boya ile boyasam önce diplerinimi yoksa uçlarınımı boyayayım ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buda gündüz gözüyle saçım yani tepem
Merhaba
Thalia konu sahıbı emekli oldu sanırım pek ugramıyor foruma
Yardımcı olmaya çalışayım saçlarınızda siyah boya vardı galiba altta o yüzden yer yer degısık renk olmustur.Bu renk üstüne en iyi heryeri kapatacak eşit olacak renk küllü kumralı önerebilirim
Boyarken nerden başlamanız gerektiği ile ilgili sorunuzun yanıtınıda vereyim .
Enseden başlayın ve heryere esıt uygulayınız.Geçmiş olsun
benım guzelım saclarımın kendısı buydusanırım aynı renk saçları beğeniyoruzinşallah tuttururuz inşallahda yakışır bende açıcam saçımı
kiremit rengi(ırlanda kızılı )merhaba kızlarrr... ya ben buğday tenliyim saçlarım koyu kestane doğal hali. kaşım gözüm kara ama saçlarımı biraz açmak istiyorm ama sizce bana ne giderr ??
Buda gündüz gözüyle saçım yani tepem
benım guzelım saclarımın kendısı buydu
gıttım acıkk kullu kumrala boyadım karamel oldu sarıyada benzıyor ıgrennc
dıplerımden kendı rengım cıktı yarım parmak bogumu kadar
bu rengı boyayla tutturamadım ben denedım de ıkı yıl once de bı hataya dusup
umarım tutturursunuz
kiremit rengi(ırlanda kızılı )
berbat olmus sahıdn
Harbiden iğrençoldu kendimden nefret ettim yani ne güzel tatlı kahve saçlarım vardı siz nasıl düzelttiniz saçınızı peki
küllü kumral guneste sarıya calan saclarım vardı ... mahvettım mahvettım duzeltemedımki . duzeltmeye kalktım ıkı defa . beceremedıler aktıkca karamel oldu aktıkca berbat kızıllastı
nasıl beklıyorum o guzel saclarım gerı dönsun dıye . dıplerımden 1 parmak yarısı kadar cıktı . bı karıs cıkınca o bı karıs saclarımı öylece tepede bırakıp gerısını platınden 1-2 ton koyu ama coooook acık bu yaa denılcek bı sarı yağptırcam . suan öle moda bılıyorsundur goruyorsundur .ışıltı attırmayıda dusundum bu halıne ama iyice cıngene gıbı olursa dıye yanaşmıyorum bekleyısteyım.temmuza kadar saclarımı duzeltmem sart. umarım temmuza dek 1 karıs uzar.
sen nabcaksın smdı?
Benim tenim beyaz olduğu için bu renk bende çok salak durdu açık renkte istemiyorum açıkçası migrostan alıcam syoss oleo 2-10 kahve siyah boyayacağım mecburen şuan aklıma başka bir fikir gelmiyor açıkçası bu kafayla gezemem bennn umarım siz istediğiniz saça kavuşursunuz ben bide acemiyim daha 3. Saç boyamam bu iki defa syoss oleo tatlıkahve boyamıştım çok hoş olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?