Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

sanırım benide unuttunuz benim saçlarım koyu kestane sayılır boya tabiki açıcıaldım açık kumral yapmak istiyorum olursa sizin fikriniz nedir sizce ne renk yapmalıyım yeşil gözlü buğday tenliyim kızıl parlamalardan hoşlanmıyorum birde kaşlarım koyu renk değil siyah tonları kullanırken boyamak zorunda kalıyordum tşkkrler

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr... ya ben buğday tenliyim saçlarım koyu kestane doğal hali. kaşım gözüm kara ama saçlarımı biraz açmak istiyorm ama sizce bana ne giderr ??

Merhaba yardımınız için teşekkür ederim şimdiden bugün saçımı amonyaklı bir boya ile boyadım (shea marka) boyamaz olaydım keşke hem rengide bana hiç yakışmadı saç diplerim daha açık uçlarımsa koyu oldu koyu bir kahve tonuna ( syoss oleo yada syoss paris kahvesi var )saçımı boyasam dip ve uç renklerinde çok farklılık olurmu ? Başka bir boya ile boyasam önce diplerinimi yoksa uçlarınımı boyayayım ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394649892490.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $1394649935554.webp
    21 KB · Görüntüleme: 100
Buda gündüz gözüyle saçım yani tepem

Eklentiler

• $1394700994954.webp
    14 KB · Görüntüleme: 88

Merhaba

Thalia konu sahıbı emekli oldu sanırım pek ugramıyor foruma

Yardımcı olmaya çalışayım saçlarınızda siyah boya vardı galiba altta o yüzden yer yer degısık renk olmustur.Bu renk üstüne en iyi heryeri kapatacak eşit olacak renk küllü kumralı önerebilirim

Boyarken nerden başlamanız gerektiği ile ilgili sorunuzun yanıtınıda vereyim .
Enseden başlayın ve heryere esıt uygulayınız. Geçmiş olsun

Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim :)

sanırım aynı renk saçları beğeniyoruz inşallah tuttururuz inşallahda yakışır bende açıcam saçımı
benım guzelım saclarımın kendısı buydu
gıttım acıkk kullu kumrala boyadım karamel oldu sarıyada benzıyor ıgrennc
dıplerımden kendı rengım cıktı yarım parmak bogumu kadar
bu rengı boyayla tutturamadım ben denedım de ıkı yıl once de bı hataya dusup
umarım tutturursunuz
merhaba kızlarrr... ya ben buğday tenliyim saçlarım koyu kestane doğal hali. kaşım gözüm kara ama saçlarımı biraz açmak istiyorm ama sizce bana ne giderr ??
kiremit rengi(ırlanda kızılı )

berbat olmus sahıdn

Harbiden iğrençoldu kendimden nefret ettim yani ne güzel tatlı kahve saçlarım vardı siz nasıl düzelttiniz saçınızı peki

Harbiden iğrençoldu kendimden nefret ettim yani ne güzel tatlı kahve saçlarım vardı siz nasıl düzelttiniz saçınızı peki

küllü kumral guneste sarıya calan saclarım vardı ... mahvettım mahvettım duzeltemedımki . duzeltmeye kalktım ıkı defa . beceremedıler aktıkca karamel oldu aktıkca berbat kızıllastı
nasıl beklıyorum o guzel saclarım gerı dönsun dıye . dıplerımden 1 parmak yarısı kadar cıktı . bı karıs cıkınca o bı karıs saclarımı öylece tepede bırakıp gerısını platınden 1-2 ton koyu ama coooook acık bu yaa denılcek bı sarı yağptırcam . suan öle moda bılıyorsundur goruyorsundur .ışıltı attırmayıda dusundum bu halıne ama iyice cıngene gıbı olursa dıye yanaşmıyorum bekleyısteyım.temmuza kadar saclarımı duzeltmem sart. umarım temmuza dek 1 karıs uzar.
sen nabcaksın smdı ?

Benim tenim beyaz olduğu için bu renk bende çok salak durdu açık renkte istemiyorum açıkçası migrostan alıcam syoss oleo 2-10 kahve siyah boyayacağım mecburen şuan aklıma başka bir fikir gelmiyor açıkçası bu kafayla gezemem bennn umarım siz istediğiniz saça kavuşursunuz ben bide acemiyim daha 3. Saç boyamam bu iki defa syoss oleo tatlıkahve boyamıştım çok hoş olmuştu

benımde ucuncu boyamam
bende beyaz tennlıyım bayagı . dıledıgın gıbı olsun tutar syos kahve zaten. kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…