Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

merabalar Benim sacım tricolor koyu bronz rengimi cok seviyorum aslında.Eki Görüntüle 807204

su rengi yapabilmem için hangi renge boyamalıyım ve hangi markaEki Görüntüle 807207
yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:

bu saci platin yapmak mumkun mu cok istiyorum yardim lutfen
daha once platindi ama kkumral boyadim tekrar platin istiyorum;

Bu benim kendi saç rengim.Hiç boyatmadım.
2 tane koydum ikisi de benim saçım boyanmamış hali, ama ışığa göre değişiyo daha iyi anlamanız için 2 resim koydum.(İlki daha yakın)

Bu da benim beğendiğim, istediğim gölge...
Kuaföre ne demeliyim, nasıl tarif etmeliyim?
Her kuaföre güvenemiyorum da. Hiç boyatmadığım için bilen birisinden fikir almak istiyorum.

Bu da 2. alternatifim. (Ama 1.si daha çok hoşuma gidiyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş thalia gerçekten teşekkür ederiz... Benim sorum, diplerde oluşan hafif doreliği yoketmekle ilgili. Kendi saçım orta kumral ve açık sarıya boyalıydı, yaklaşık 6 aydır da boyamadım. Dipten çıkanları önce Koleston Yoğun Açıcı ile 45 dk bekleyerek açtım (saç boylarına hiç boya vurmadım), sonrasında Palette 10.1 Küllü Açık Sarı ile komple boyadım. Saç boyları platine dönük bir sarı oldu, hiç yeşillenme veya grileşme olmadı sonuç güzeldi. Ama diplerde halen hafif bir dorelik var, bu doreliği nasıl yok edebilirim? Bir kez daha Palette 10.1 ile boyasam, saç boylarında grileşme olur mu veya ne yapayım?
Yardımın için çok teşekkürler...

Merhabalar,

Sacım 1 sene once ,kendı sac rengım (koyu kestane) uzerıne bakır kızıl boyandı.Zamanla tarçin bakır kullandım.Üzerine kendim kahveye boyadım vs derken 6 ay once dore açık kahve üzerine platin röfle atıldı. Tabi alttaki kızıllık aktıkça berbat bir röfle oldu zamanla (6 aydır sadece dip yaptırıyorum ) Çok siyah olmaması kaydıyla orta koyulukta ve güzel bir kahveye boyamak istiyorum. Market boyalarından ne önerirsiniz? Nasıl toparlayabılırm?

şuanki hali flaşlı cekım

Merhaba,

Şu an saçımda boya yok, koyu kahve saçlarım (omuzlarımda ve katlı kesimli) kahverengi gözlü ve oldukça beyaz tenliyim. uzun ince yapılıyım. oval bir yüzüm var. alnım oldukça açık olduğundan kahkül kestiricem.

Bayrama yeni bir saç kesimi ve rengiyle girmek istiyorum, fikirlerinizi rica ediyorum.

Sizce fotoğraflardaki hangi kesimi ve rengi yaptırmalıyım?

açılmadan o renk tutmaz canım 2 senedeir o rengi kullandım ben. açtırdım boyadım öle tuttu.

Saçlarımın açılmadan tutmayacağını söylemiştiniz ama tam rengi tuttu bu boyayı herkese tavsiye ederim ayrıca arkadaşımın saçları koyu kestaneydi oda bu renge boyadı benim saçımla aynı tuttu üstelik benim saçımda boya olduğu halde tuttu resimde atıyorum :)

Eki Görüntüle 832303

foruma baktım ama bulamadım bu hangi renk canım bence çok hoş olmuş çok yakıştırdım sana güle güle kullan

Aylar geçti valla ama biz toz açıcı kullandık sonra çok beğendi ama 1 ay kadar öyle kullandı açıkçası profosyonel açıcı olduğundan bir sorun çıkmamıştı ama açıcılar saçtaki pigmenti söktüğü için çiğ durmaya başladı sonra 8.1 boyadı çok memnun kaldı malum majirel farkı. Okukda arkadaşları saçlarını çok beğendi (ikiz benimkiler bi erkek bi kız 16 yaşındalar ) dibi çıkınca 7.1 boyadı sonra dokunmadı yaşı küçük tabi saçları kaldırabildi.

Anladımm baya sonra cevaplamışım bende :) dediğim gibide kullanamamış bende aynı hataya düştüğüm için biliyorum çok sevindim.Ne kadarda iyi olsa saçı mahvediyor bende öyle altın karamelde kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…