merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
her soru itinayla cevaplanacaktır:)
[sıze=3]dipnot[/sıze] : Yoğunluk nedeniyle bazen mesajlar gözümden kaçabiliyor. Bu durumda ya özel mesajla hatırlatınız ya da soruyu bir daha sorunuz. Bu hatadan dolayı özür dilerim.
ramazan ayı boyunca bütün sorular saat 21.00 ile 01.00 arası cevaplanacaktır, anlayışınız için teşekkür ederim.
12 temmuz ile 15 temmuz arası yaşanan gecikmeden dolayı özür dilerim.
yardım ederseniz sevinirimmerabalarBenim sacım tricolor koyu bronz rengimi cok seviyorum aslında.Eki Görüntüle 807204
su rengi yapabilmem için hangi renge boyamalıyım ve hangi markaEki Görüntüle 807207
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
thalia hanım ilgilenmiyor mu artık?:26:
açılmadan o renk tutmaz canım 2 senedeir o rengi kullandım ben. açtırdım boyadım öle tuttu.
Merhabalar,
Sacım 1 sene once ,kendı sac rengım (koyu kestane) uzerıne bakır kızıl boyandı.Zamanla tarçin bakır kullandım.Üzerine kendim kahveye boyadım vs derken 6 ay once dore açık kahve üzerine platin röfle atıldı. Tabi alttaki kızıllık aktıkça berbat bir röfle oldu zamanla (6 aydır sadece dip yaptırıyorum ) Çok siyah olmaması kaydıyla orta koyulukta ve güzel bir kahveye boyamak istiyorum. Market boyalarından ne önerirsiniz? Nasıl toparlayabılırm?
palette schwarzkopf serisinden altın parıltılı toffe öneriyorum anneme bunu boyuyoruz ve gerçekten çok tatlı bir renk oluyor :)
Eki Görüntüle 832304
Thiala merhaba ;
Bu sefer kızım için yazıyorum . Çok karşı cıkmama rağmen saçlarını boyatmak istiyor . Zamanında papatya suyu sürmüştü daha ortaokuldaydı ozaman çok kızmıştım ki saçları yıpranınca oda dersini almıştı . Şimdi bana gelmiş "anne ben sarı saçlı olmak istiyorum" diyor . "Kızım nasıl okula gideceksin ? " dediğimde "Annecim güneşten açıldı" derim diyor. Ay allahım deliricem . Kuaföre falan götürmem seni git marketten al dedim (Çünkü market boyaları "hani şu resimli kit olanlar" doğal saça tutmaz diye düşünüyorum.) sonra Beni tuttu markete götürdü . Reyona geldik allahtan carrefourre daydık yani baya marka baya renk vardı . Ben meyve seçerken bana kit boya olan 7.1 almış bir kahkaha attım . Hiç tutmaz felan demedim . Elindeki boyanın koyu olduğunu bilmiyor birde. Sonra kasaya giderken ped almayı unuttum bahanesiyle tekrardan boya reonuna girdim . Kolestonun tüp boyalarından hani sadece resimsiz kutu olanlar 8.1 aldım ve % 6 oksidan aldım . Eve giderken kızımı eve bıraktım kuaförüme uğradım . Saç açıcı istedim . Bana kova gibi bişey verdi üstünde Platfiz yazıyodu . Bana ondan bir torba verdi . yani buzdolabı poşetinin boyutunda . Yanında 9 oksidan verdi . 45 dk yı geçirtme dedi . bir tane de Loreal majirel 7.1 aldım nollur nolmaz diye şimdi eve geldik . Elimizdekilerin resimlerini koyuyorum şimdi nasıl uygulayacağız ? Doğal saçları var .Kestane . Şimdi tüp boyamı , Kit boya mı yoksa majirel mi ? kızım şuanlık sadece kit boyanın olduğunu biliyor . Yardımcı olursan sevinirim .
Resim koyamiyorum surekli hata veriryor saclarini http://www.istoctan.com/uploads/productsimages/bbcf2db7-47c9-42b9-9915-30f0e45c7081.jpg bu linkteki gibi olsun istiyor ald...altın karamel kullanıyorum ve çok memnunum :)
Saçlarımın açılmadan tutmayacağını söylemiştiniz ama tam rengi tuttu bu boyayı herkese tavsiye ederim ayrıca arkadaşımın saçları koyu kestaneydi oda bu renge boyadı benim saçımla aynı tuttu üstelik benim saçımda boya olduğu halde tuttu resimde atıyorum :)
Eki Görüntüle 832303
Kızınızı bence sarı saçtan vazgeçirin çünkü bende onun gibi inatla sarı istedim ve yaptımda kuaförde saçlarım o mavi orial yüzünden şuan plastik gibi üstelik bana kuaförüm bitkisel dediği halde orial saçın pigmentlerini bozuyor mahvediyor şuan ben orialli olan kısımlardan kurtulmaya çalışıyorum üstelik sarı saç devamlı makyaj istiyor annem bana izin vermemişti ben gittim habersiz boyattım sonrasında pişmanım kızınıza söyleyin eminim oda olacaktir yaşı kaç bilmiyorum ama ben 19 yaşımda yaptım şuan ise altın karamel kullanıyorum ve çok memnunum :)
Eğ
Aylar geçti valla ama biz toz açıcı kullandık sonra çok beğendi ama 1 ay kadar öyle kullandı açıkçası profosyonel açıcı olduğundan bir sorun çıkmamıştı ama açıcılar saçtaki pigmenti söktüğü için çiğ durmaya başladı sonra 8.1 boyadı çok memnun kaldı malum majirel farkı. Okukda arkadaşları saçlarını çok beğendi (ikiz benimkiler bi erkek bi kız 16 yaşındalar ) dibi çıkınca 7.1 boyadı sonra dokunmadı yaşı küçük tabi saçları kaldırabildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?