boya silici kullanman gerek cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/640903-yogun-istek-uzerine-sari-saclar-108.html saç rengim bu don hâli . Farklı ışıklarda çektim hepsinde farklı görünüyor ama saç çiğ sarı altlar turuncuya kaçan sarı.forumda senin yazılarını yeni gördüm ve fikrini almak istedim teşekkürler.Eki Görüntüle 860534
Merhaba her sayfaya sorar oldum:))
Merhaba kendi saçım siyah bundan 4 ay kadar önce beyazlarım çıktığı için garnier kadife siyaha boyadım Eki Görüntüle 864159
bir hafta öncede palette ultra açıcıyla saçımı açmaya karar verdim Eki Görüntüle 864160
tabi saçımda siyah boya vardı önce boyalı uçlara sürdüm sonra diplere kendi saçıma ama sadece dipler açıldı kahve rengi gibi oldu bir gün ara verip tekrar palette ultra açıcı sürdüm açıcının içine bademyağı ve saç kremide ekledim yıpranmasın diye bu sefer 1 saat uçlarda beklettim sonra diplerede sürüp 15 dk daha beklettim saçım açıldı sonunda koyu karamel gibi oldu tabi ton farklılığı vardı
ertesi günde palette altın karamele Eki Görüntüle 864161
onu da önce uçlara sürdüm 30 dk beklettin sonra diplere sürdüm 10 dk daha beklettim sonuç böyle bir renk olduEki Görüntüle 864163 Eki Görüntüle 864165
ışıkta ilk resimdeki gibi duruyor ama bu rengi yakıştıramadım kendime gözlerim kahverengi şimdi bu saçın üstüne şu renge boyasam palette küllü sarı Eki Görüntüle 864167
nasıl durur ya da sarı olması için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
Merhaba. Ben de fikir alayım dedim ama buradaki forumu açan kişi artık cevap yazmıyor.ben julyy ne dediyse yaptım çok güzel oluyor ve hemen Cvp veriyor ve sıkılmadan ilgileniyor. Ben jully ne derse onu yapacağım sen de öyle yapabilirsin. Pişman olmazsın. Sana yorum yapmıştı hatırladığım kadarıyla. Tabii senin kararın yine burda herkes soruna Cvp yazıyor, yanlış bir şey yapıp dönüşünde daha zarar verme bence
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
slm burdan resim ekliyim en iyisi ben size özel msj atan bayanımEki Görüntüle 995084Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Merhabaa uzun zamandır koyu saçlarımı açmak istiyordum sonunda buldum aradığım notu ama bunu tutturmak mümkün mü :18: yardımcı olursanız çokk sevinirim..Eki Görüntüle 987951 Eki Görüntüle 987951
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?