Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhaba benimde bir sorum olacak.Benim saçım balköpüğü tonundaydı kuaföre boyatıyordum kendim boyamak istedim.İkiside koleston altın sarısı 9.0 ve kumral 7.0 karıştırdım hem koyu hem yeşilimsi oldu.Üstüne palette balköpüğü boyadım pek farketmedi.Yine balköpüğü ya da koyu sarı tonlarına getirmek için ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

boya silici kullanman gerek cnm

aynı hatayı 1 ay önce ben yaptım senelerdir saçlarım röfleliydi değişiklik olsun dedim kızıl yaptım tabii sonuççç pişmanlıkk:)))) tek bir hamlede bütün kızılı yok ettim saçımdan şimdi tekrar sarıya geçişe başladım sanırım 2 boyamada tekrar sarışın olurum :))

Thiala merhaba.benim saçımda balyaj vardı ve ben dipleri 8.0 ile boyuyordum,saçım koyu kızıl bir renk oluyordu.8.0 ile 9.3 karıştırdım son dip boyasına saçım çok renkli olunca saçımı palettenin açıcısıyla açtım tupturuncu oldu,8.1 ile cila yaptım .sonra perfect 8.3 iki kutu aldım 6 lık oksidanla boyadım yine kızıl turuncumsu oldu.hayalindeki renk jennifer Lopez saçıydı. Yani 8.3 üstüne platin ombre tarzı.daha sonra saçıma mavi toz ve 6 lık sıvısıyla kalın balyaj attım.saçım insnilmaz çiğ bir renk oldu.altlarda kalan kalan kısım turuncumsu üstler sarı.araşarda turuncumsu .8.1 ile tekrar cila attım.hafif düzeldi.kalın balyajları boya öncesi attım çünkü Murat kolukırık sitesinde öyle anlatmıştı.altan balyaj uygulaması üstüne 8.3 diye.2 haftadır dokunmadım saçlarıma.benim sorum şu:bu sarı saçıma perfect 8.3 boyasam turuncu olurmu ya da ne renk olur .teşekkürler

Merhaba benim saclarim 4 yildan beri rofleli ve 1.5 ay once kuaforde balkopugu dedigi bi rengeboyadi kuafor evetcok guzel oldu fakat akti altlarndan sarilar cikti fakatbu sarilar kullu sacim kullu sari oldu suan tamamne kullu sari yeryer beyazimsi sanirim yada bana olegelio tsm kestiremedim simdi ben igora 9.1 ile saclwrimi boysmsk istiorum kendim evde istedigim aslnda kullu sari bi renk fakat saclsrim susn xaten kullu bi sari hal aldi evrt mrmnunum bu rengi sevdm ama tam oturmafi burenk ilk donmemdi. Rofleden acik saridan ilk boyamdi cunku ne yspmsliyim ben sence igora 9.1 yada 9.0 mi almam laxim nasil uygulsmsliyim yada senin bana tsvsiyen nedir?bide en onemlisi yesillenmesini hic istemiyorummmm pigmentasyon dediginiz olsyida cok anlsmsdim;(

Son düzenleme:
Merhaba her sayfaya sorar oldum:))

Merhaba kendi saçım siyah bundan 4 ay kadar önce beyazlarım çıktığı için garnier kadife siyaha boyadım Eki Görüntüle 864159

bir hafta öncede palette ultra açıcıyla saçımı açmaya karar verdim Eki Görüntüle 864160
tabi saçımda siyah boya vardı önce boyalı uçlara sürdüm sonra diplere kendi saçıma ama sadece dipler açıldı kahve rengi gibi oldu bir gün ara verip tekrar palette ultra açıcı sürdüm açıcının içine bademyağı ve saç kremide ekledim yıpranmasın diye bu sefer 1 saat uçlarda beklettim sonra diplerede sürüp 15 dk daha beklettim saçım açıldı sonunda koyu karamel gibi oldu tabi ton farklılığı vardı

ertesi günde palette altın karamele Eki Görüntüle 864161

onu da önce uçlara sürdüm 30 dk beklettin sonra diplere sürdüm 10 dk daha beklettim sonuç böyle bir renk olduEki Görüntüle 864163 Eki Görüntüle 864165

ışıkta ilk resimdeki gibi duruyor ama bu rengi yakıştıramadım kendime gözlerim kahverengi şimdi bu saçın üstüne şu renge boyasam palette küllü sarı Eki Görüntüle 864167

nasıl durur ya da sarı olması için nasıl bir işlem yapmam gerekir?

Merhaba. Ben de fikir alayım dedim ama buradaki forumu açan kişi artık cevap yazmıyor.ben julyy ne dediyse yaptım çok güzel oluyor ve hemen Cvp veriyor ve sıkılmadan ilgileniyor. Ben jully ne derse onu yapacağım sen de öyle yapabilirsin. Pişman olmazsın. Sana yorum yapmıştı hatırladığım kadarıyla. Tabii senin kararın yine burda herkes soruna Cvp yazıyor, yanlış bir şey yapıp dönüşünde daha zarar verme bence

Teşekkür ederim evet jully cevapladı açmaya devam edicem:)

Merhabalar bnada yardımci olursanz çok sevinrm benim saçlarım vital karamel tonuydu yıkadkca acılmsti ama hoş bi renkti yinede 2 3 ay boyatmamstm kuaförüme gittim boyatmaya önce diplermi sonra uclarimi boyadi yikandkdn snra saç rengmi begenmdm açık bi renk olmuştu daha snra yıkama setinde cila yapıldı saçlarm daha snra küllü ve grimsydi yıkadkca dahada kötü olmuştu daha snra hangı renge boyadysam tutmadi . yesillik gtti doreye boyatnca ama hafif kumrallık kaldi ne yapmam lazm boya yaptrsamda dıplerm boya tutyur ama uclar tutmuyo ((

Arkadaşlar kaç gündür forumu okuyorum.Okudukca fikirlerimde degisiyor.Su an ki sac rengimi ekliyorum.Ben majirel 7.3 e boyatmayi dusunuyorum.Sizce bu rengin ustune nasıl olur.Saclarim uzun 2 kutu kullanacagim.Oksidani daha fazla mi koysam.Bakirlik gitsin istiyorum.Bundan sonra saclarimi surekli 7.3 ben boyatayim.Kuaforde balyaj atsın istiyorum

Resim ekleyemedim.Telefondan giriyorum o yuzden zannedersem bakirlik var ama nasıl desem.Kestane rengi gibi düşünün.Lutfen gunlerdir majirelin renklerine bakiyorum.En sonunda 7.3 e karar verdim.Sonrada ustune balyaj

Merhaba saçlarım platin sari fakat sıkıldığımdan ötürü kumral kullu yani kendi sac rengine dönmek istiyorum kuaförumde bu renklerin çok zor tuttuğunu soyluyor sizce ne yapabilirim uçlar krepe balyaj paket olup sari kalacak yesil gozluyum tavsiyelerinizi bekliyorum

mrb saclarim siyahtan dondurdum ... iki kez acici uygulayarak (biri kuforde digeri evde) altin sarisina kadar actim. ama ulasmaya calistigim.hayallerimi susleyen renk 8.1 in dogal saca uygulanmis hali. suanda elimde igoradan aldigim 8,1acik.kullu kumral boya ve asiri yapay duran bir altin sarisi olduhu icin rengim bir fasulya kadar koymayi planladigim 0.11 igora sari nötürleyici var ... rengim.bildiginiz kulce altin ssrisi gibi istedim tona nasil ulasirim? bu altin yansimayi nasil krarim yardimci olursaniz cok sevinirim.telefondan.nasil resim ekliyecegimi.bilseydim resimde ekliycektim (ozelden deniycem ama

Son düzenleme:

merhabalar yazınızı görünce yazmak istedim.

saçlarımı boyamak istiyorum benim kaşlarım gözüm koyu renk tenimse daha beyaz bana ne renkler gider sizce eğer cevap verirseniz resimimide yollayıp ona göre fikir almak isterim

Merhabaa uzun zamandır koyu saçlarımı açmak istiyordum sonunda buldum aradığım notu ama bunu tutturmak mümkün mü :18: yardımcı olursanız çokk sevinirim..

slm burdan resim ekliyim en iyisi ben size özel msj atan bayanımEki Görüntüle 995084
bu renk ne acaba açıcam saçımıda bu renk alıyımda açıyım en iisi tşkkrler birde kızılımsı parlamalardan hoşlanmıyorum onu nasıl engellicemtekrar tşkkrler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…