• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç depresyonundan çıkamıyorum

Kızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi
Ben de çok beğendim. Rengi de şekli de çok hoş.

Bak dogrudan yazcam alınma: güzel kizsin ama yuz hatlarina uzun sac kezban gibi durur bu ise modern ve havali durmus. Her kadina uzun sac yakiscak diye bisey yok.

Depresyondan çıkamayacak bir durum yokki. Saçınız belinizde olur bu hale gelir anlarım ama anlattığınız kadarıyla 4 parmak falan kesilmiş,hicbirşey yapmasanız 4 ayda eski boyuna gelir. Ayrıca kötüde durmuyor.

Profil fotoğrafındaki saçın şahane ama buda aman aman kötü değil.
Bende ankarada gitmiştim öyle bir kuaföre ve saçımı korku filmlerinde ki çaki gibi kesmişti:)

Herkes gibi bende çok beğendim. Beklenmedik bir değişim olduğu için sarsılmışsın. Çok normal. Ama alışırsın. Çünkü çok yakışmış sana. Çok modern duruyor. Nasılsa uzar bakım yaptıkça. Bence bu modelin tadını çıkar.

İyide kötü olmamış ki ?
Resime bakılırsa gayet güzel

Kızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi
bence çook güzel olmuş yakışmış

3jamiilaa 3jamiilaa Sürekli bdvye alakasız konular açıyorsun. Dikkat çekmeye çalışıyorsun sanırım ama açtığın konular için farklı başlıklar mevcut. Ayrıca saçların güzel olmuş.

Bende vermicektim maşa yaptılar güzel gözüktü kandırdılar resmen duş aldım ve hüsran!!

Kuaförlerin aldatmacası. Sosyal medyada da koyuyorlar before-after şeklinde. İlk saç rengi güzel sadece dibi gelmiş ve fönsüz. Sonrası saç ise boyanmış, maşa yapılmış parlak. Eminim ki sonrasında yapılan saç yıkanınca ilk halinden daha kötü görünüyordur. Basıyorlar saça açıcıyı sonra kopuyor işte.

Boyası mı kesimimi pahalı bilmiyorum ama asla 250 lira olacak saç değil. Birde yakmış saçı. Sanki çok eskiden sık röfle yapılmış da dipleri gelmiş sonradan küt kestirilmiş gibi duruyor. Kötü değil hatta yüzünüze yakışmış ama aa evet yapılmış kuaförün işçiliği iyiymiş diyemeyiz.

Antalya sıcağında en güzeli topuz yaparak yada örgü yaparak kullanmak. Hem derli toplu durur hem kısa olduğunu unutursunuz zamanla da uzar. Geçmiş olsun.

Kızlar kaynak postiş sevmiyorum midemi bulandırıyo hemde kafa derim çok hassas kuru o yüzden yara çıkıyo çoğu zaman yani kullanamam. Çok üzülüyorum çıkamıyorum depresyondan resmen 3 gündür ağlıyorum
çok modern olmus sacların

Bayıldım ben saçının modeline Hoppa
Benim saçlarım yıllardır belime kadardı. Erkek arkadaşımla bir inat, bir iddia uğruna erkek kadar kısa kestim . hiic takmıyorum kökü bizde :KK39:

çok icici bir yüzünüz var her saç yakışır bu yüze.
ayrıca üzülmeyin saç bu uzayacak
benim de kırık aldırma hadisesine sırtımdaki saçlarım boynuma çıktı napalaım.

kaynakla hallet sıkma canını

profil fotona kıyasla, kısa saçlı halinle daha yaşın olmuşsun.

Son düzenleme:
Back
X