Yüzün uzun olduğu için kısada uzun saçta yakışır size. Güzel duruyor, ben beğendim.Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzün uzun olduğu için kısada uzun saçta yakışır size. Güzel duruyor, ben beğendim.Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Bu kadar açma ile saç yanmazYa ben kestirmek istemedim ve saçlarımın azıcık açılmasını istedim asla böyle istememiştim ama yaktı ve kesti foto da göstermiştim oysaki
Zaten aralardaki sarılar yandıBu kadar açma ile saç yanmaz
Bu renge maksimum 5dkda ulaşılır yanmaz, sadece sertleşir o da olağan bişey... Peki siz tepki vermediniz mı kesimine ? Ayrıca güzel olmuş yüzünüz bu şekilde daha iyi durmuşZaten aralardaki sarılar yandı
Teşekkür ederim:) ya orda maşa yaptı ama yinede beğenmedim demiştim maşa yaptı hiçbişey belli olmuyodu tabi bu kesimden çok daha kötüydü yamuk yumuktu 2 gün sonra aynı kuafore gittim ağlayarak bakın dedim sizin orda çalışan x kişisi naptı dedi hepsi saçlarımı görünce şok oldu oranın sahibi geldi boyayalım felan dedi bende istemiyorum kesimi düzeltin sadece dedim düzeltti kırpa kırpa buraya kadar geldi ama bu kesimide hiç beğenmedim neyse uzar diye kendimi motive ediyorumBu renge maksimum 5dkda ulaşılır yanmaz, sadece sertleşir o da olağan bişey... Peki siz tepki vermediniz mı kesimine ? Ayrıca güzel olmuş yüzünüz bu şekilde daha iyi durmuş
İş yeri sahibi dışında gelişen bir olayda iş yerini kötülemek hiç hoş bişey değil .... Demekki sizi önüne oturttan kişi çıraklıktan yeni çıkmaya başlayan kalfa'ydı... Aklınızda bulunsun, saça açma işlemi olacaksa usta dışında kimseyi kabul etmeyin... Depresyona girecek de hicbisey yok tam tersine mutlu olun çünkü sizi olduğunuzdan daha sevimli göstermiş...Teşekkür ederim:) ya orda maşa yaptı ama yinede beğenmedim demiştim maşa yaptı hiçbişey belli olmuyodu tabi bu kesimden çok daha kötüydü yamuk yumuktu 2 gün sonra aynı kuafore gittim ağlayarak bakın dedim sizin orda çalışan x kişisi naptı dedi hepsi saçlarımı görünce şok oldu oranın sahibi geldi boyayalım felan dedi bende istemiyorum kesimi düzeltin sadece dedim düzeltti kırpa kırpa buraya kadar geldi ama bu kesimide hiç beğenmedim neyse uzar diye kendimi motive ediyorumbidaha boyamicamda kesmicemde ordaki kızlar bile hayatımda böyle kesim görmedim çok kötü dediler sonra düzeltti işte adam
Arkadaşımda orda yaptırmıştı oda beğenmedi genel olarak koydukları fotolar herşey aldatmaca ona kızıyorumİş yeri sahibi dışında gelişen bir olayda iş yerini kötülemek hiç hoş bişey değil .... Demekki sizi önüne oturttan kişi çıraklıktan yeni çıkmaya başlayan kalfa'ydı... Aklınızda bulunsun, saça açma işlemi olacaksa usta dışında kimseyi kabul etmeyin... Depresyona girecek de hicbisey yok tam tersine mutlu olun çünkü sizi olduğunuzdan daha sevimli göstermiş...
O zaman bir daha gitmeyin. Referans alabileceğiniz yerleri tercih edin... Tekrar diyorum saçınız olduğundan daha iyi görünüyor. Alışırsınız...Arkadaşımda orda yaptırmıştı oda beğenmedi genel olarak koydukları fotolar herşey aldatmaca ona kızıyorum![]()
Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Keske herkesin depresyona girme sebebi sacının kısaığı olsa hey Allahım yaKızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi
Fikrini kendine sakla byeKeske herkesin depresyona girme sebebi sacının kısaığı olsa hey Allahım ya
Burası fikrini kendine sakla platformu değil farkındaysan o zaman buraya konu acmayacaksın fikirlere tahammülün yoksaFikrini kendine sakla bye
Fikirlere saygım varda saçla alakalı iyi kötü senin yorumun ne alaka şimdiBurası fikrini kendine sakla platformu değil farkındaysan o zaman buraya konu acmayacaksın fikirlere tahammülün yoksa
Tatlım demek istediğim bu kadar üzülecek bir konu değil.İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor biraz sabret uzar yine saçlarFikirlere saygım varda saçla alakalı iyi kötü senin yorumun ne alaka şimdi
Bende özür dilerim hemen çıkıştıysam ama gerçekten benim çok önem verdiğim bi konu olduğu için üzülüyorumTatlım demek istediğim bu kadar üzülecek bir konu değil.İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor biraz sabret uzar yine saçlar
Ayrıca son halin de cok güzel olmus dert etme o kadar :)Bende özür dilerim hemen çıkıştıysam ama gerçekten benim çok önem verdiğim bi konu olduğu için üzülüyorum![]()