• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç depresyonundan çıkamıyorum

Ben de depresyona girip uzun saçlarımı birden kulak hizasından da yukarı kestirdim. Sonra alışkanlıktan ötürü bir boşluk hissi oldu. Dünya para verdim upuzun postiş aldım. Fakat o arada gözüm kısa saça alıştı. Şimdi de kestirip duruyorum. Yüzüm de şişman tombul, yine de kısa saçı çok yakıştırıyorum. Bence size de yakışmış. Depresyonluk hiç bişey yok ve pek kısa değil.

Valla ben bu kuaforlerde paramla rezil ola ola artik mos mehmet tatli erdem kramer ayarinda ki kuaforlerin disina cikmiyorum.
Digerlerine az odiyim derken sonrasinda duzeltmek icin astari yuzunu geciyo ki girdigin depresyon da cabasi

Bence gayet hoş durmuş.. Modern görünüyor..
Hizli uzamasi icin lavanta kürünü tavsiye ederim, hem parlaklik da veriyor..

Kızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi
Neresi yapti ozelde yazarmisin antalyadayim bende:eek:

Profil resminizdeki görüntüden daha iyi görünüyorsunuz. Yaşınızı yansıtan model ve kesim olmuş. Siz ne istediniz de ne yaptı orasını merak ettim. ?
Ya ben kestirmek istemedim ve saçlarımın azıcık açılmasını istedim asla böyle istememiştim ama yaktı ve kesti foto da göstermiştim oysaki

merhaba canim , sormak zorundayim dies kuafore mi gittin, cunku ben de gitmeyi dusunuyordum ve cok iyi bir yer diye duymustum eger oysa sasiririm dogrusu. Aslinda saclarin kotu gorunmuyor gayet hos olmus ama yakip da kesmesi cok amatorce bi davranis .( kuafor dies miydi cevaplarsan sevinirim canim )
Evet dies

Aaaa cok ovuyolardi orayi sasirdim cok kafana takiyosan cakada tres kaynak yaptir hem saca Zarar vermiyor hem uzamasini engellemiyor hemde saclarin cok dogal bir sekilde uzun gorunuyor

Aaaa cok ovuyolardi orayi sasirdim cok kafana takiyosan cakada tres kaynak yaptir hem saca Zarar vermiyor hem uzamasini engellemiyor hemde saclarin cok dogal bir sekilde uzun gorunuyor
Ben bikere o işe girmiştim kafa derim anında sivilcelendi şişti takması çıkarması bir oldu. Maşa yapıp gönderiyolar güzel gözüküyo ama aynı şey benim arkadaşımında başına geldi ya oda yıkadıktan sonra beğenmemişti aynı yerde. Artı kuaför'ü öneririm konyaaltında

Ben 3 yil hic cikarmadan kullandim hicbisey olmadi alla alla hassastir belki deriniz normal kaynak yaptirmadiniz degilmi tres kaynak farkli cunku

Back
X