Külotlu çorap giymeyen erkek çocuğu var mıBilmiyorum ama homo eğilimleri olan kişiler üzerine biraz araştırma yapmıştım. Küçükken kız ya da erkek gibi büyütüldüğünü söyleyenler vardı. Mesela kilotlu çorap giydirilen biri vardı. Hayal meyal hatirlasa da bu onu etkilemiş
Küçük çocukta saçın rengin cinsiyet kavramında sıkıntı yaratacağına inanmıyorum ama konu üstte dursun diye yazdım calcim bilen biri görsün diyeBu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Külotlu çorap giymeyen erkek çocuğu var mı
Demek ki herkesi aynı etkilemiyor. Zor bir konu. Bir şey söyleyemem.Külotlu çorap giymeyen erkek çocuğu var mı
Hala var mi onlardan :)Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Hep uzundu saçları. Çocuk saç ile doğdu diyebilirim ,kestirelim oğlum diyorum ağlamaya başlıyor benim canım saçlarımı nasıl kestirirsin diyorBenim üniversiteden bir arkadasim var. Oglunun saci o kadar uzun ki örüyorlar hep :) hosuna gidiyorsa kalsin. Benim Oglumun da uzun kivircik saclari vardi ama cok terledigi icin kestik. Bana ama ogluma oyuncak mutfak ve temizlik arabasi aldigim icin "senin yüzünden ters olucak bu" diyen oldu. Demek ki salaklar her yerde varkendinizi üzmeyin
Malesef hem de bizim jenerasyon bunlarHala var mi onlardan :)
"Annen gibi sac uzatacagina baban gibi biyik birak" sozunu motto etmis, sozde caddenin agir abileri gibi dolanan ,ozunde zeka seviyesi kasar peniri ve tost makinesinin altinda olan bu insanlardan kaldi mi hala :)
Işte bu sıkıntı bence. Çocuk sürekli erkek olduğunu kanıtlamaya çalışırsa, erkek olmanın daha matah bir şey olduğunu düşünebilir miMalesef hem de bizim jenerasyon bunlar
O kadar sıkıldım ki çocuk büyüdü ve anlıyor tepki veriyor. Ben kız değilim diyor.
Etrafınız cahillerle doluymuş.Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?