• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Derdi

Hep uzundu saçları. Çocuk saç ile doğdu diyebilirim ,kestirelim oğlum diyorum ağlamaya başlıyor benim canım saçlarımı nasıl kestirirsin diyor 😁

Ya kiyamam 😆 bir süre sonra kendisi zaten kestirmek ister. Su anda bir türk dizisi var (ismini bilmiyorum ama Ekin Koc da var), orda bütün erkeklerin saci uzun. Sorsan ordaki adamlari herkes cok begenir, ama bir erkek cocuk sacini uzatsin "eyvah aboo" yani. Birde benim bildigim Peygamber efendimizin saci da cok kisa degildi (kulak ve omuz arasi yalnis hatirlamiyorsam, hatam varsa düzeltin).

C Calcifer yorumlarına genel anlamda aşinayım,gördüğüm kadarıyla hep mantıklı ve sağduyulu davranan/düşünen bir insansın. bundan dolayı zaten en başta hiç umursamayıp ,insanlara hak ettiği cevabı vermişsin.

ancak bir insanın psikoloisinin üzerine bu kadar gidilirse,aynı şey -dünyanın en saçma şeyi olsa bile- 125696 kere söylenirse, insan doğruluğundan emin olduğu şeyleri bile sorgular hale gelir. haklısın,sen de insansın. bazen böyle duygusal dalgalanmalar yaşaman çok normal.

ancak sana tüm samimiyetimle söylüyorum, senin oğlun dünyanın en ''erkeksi'' (!) insanı da olsa, yine hadsizin biri çıkıp saçma sapan bir şeye takacak. yani demem o ki mesele sende veya oğlunda değil,o insanların zihniyetinin avamlığında.

çok istiyorlarsa kendi çocuklarının saçlarını kestirsinler, başkalarının hayatına karışıp HUZUR BOZMAYI çok seviyorlar. bak özellikle söylüyorum,başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan insanlar var. senin canını sıkabildiklerini fark ettikten sonra bile isteye aynı meseleden yürüyorlar,inadına. lütfen sen kendi doğrularından şaşma.

ayrıca kız istiyordun erkek oldu diye mi uzattın ne demek ya? etrafında böyle cahil insanları barındırma gözünü seveyim. gidip kendi evlerinin oksijenini tüketsinler. dizilerde belki biraz değiştiriliyordur ancak genel anlamda gerçeğe sadık kalınıyor,tarihteki nice ünlü erkeklerin saçları uzun, onların da mı anaları kız istemişmiş?

ay sinir bastı beni:işsiz: senin gibi mantıklı bir kadına da acaba dedirtmişler ya,cehaletin sınırı yok bir kez daha anladım. lütfen kafana takma, yav he he de ge. ciddiyim :63::KK12:
Bir tanesi ile samimiyetim çok yok sosyal medyada hikayeme cvp atardı ne zaman kestireceksin diye. Ben de her defasında tersledim en son çıkardım. Geçen gün bakayım dedim oğlunun saçlarını uzatmış üstüne bağlamış hahaha

Cinsel yönelim doğuştan olan bir şey bakın bunun hakkında bir deney var david reimer bilimsel deneyi diye
Çocuklar aslında erkek olarak doğuyorlar tam hatırlayamıyorum ama sanırım penisleriyle alakalı bir sorun oluyor
Ve bu ikiz kardeşlere vajina yapıp hormon verilerek kız gibi yetiştiriliyor

Ama ne oluyor malesef hiç kadın gibi hissetmiyorlar
Birisi hatta intihar ediyor falan bilimsel bir deneydir bu

e bu deney de kanıtlıyor zaten ters olmaz

Işte bu sıkıntı bence. Çocuk sürekli erkek olduğunu kanıtlamaya çalışırsa, erkek olmanın daha matah bir şey olduğunu düşünebilir mi🤔
Bu pandemide insanlardan uzak olduğu için bu durum azaldı. Zaten biri bu şekilde yaklaşınca ilk tepkiyi biz veriyoruz. Babası da zaten erkeğim diye gezen tiplerden değil.

Bir tanesi ile samimiyetim çok yok sosyal medyada hikayeme cvp atardı ne zaman kestireceksin diye. Ben de her defasında tersledim en son çıkardım. Geçen gün bakayım dedim oğlunun saçlarını uzatmış üstüne bağlamış hahaha
saç kestirme genelgesi yayınlandı da benim mi haberim yok bebeyim deseydin :işsiz:

x kişisi calcifere zehrini akıtmıştır,ardından yine x kişisi:oğlumun saçını uzatam,saçını bağlayam bi de fotoğrafını atam :işsiz::işsiz::KK53::KK53:

Ben çocukların fiziksel olarak kendi bedenleriyle ilgili tercihlerine karışmıyorum.
Küçük oğlum 2.sınıfa giderken uzatmak istedi uzattı saçlarını 1 sene okula taç takarak gitti. Şu an 4.sınıfta 3 numara kestiriyor berbere gittiğinde azıcık uzasa kestirelim diyor.
Oğlun istemiyorsa kestirme calci bizim insanımız konuşmayı sever. Mok bulsalar burunlarını ona da sokmaya çalışırlar.

Bilmiyorum ama homo eğilimleri olan kişiler üzerine biraz araştırma yapmıştım. Küçükken kız ya da erkek gibi büyütüldüğünü söyleyenler vardı. Mesela kilotlu çorap giydirilen biri vardı. Hayal meyal hatirlasa da bu onu etkilemiş
bir erkeğin saçını uzatması sizce cinsel eğilimini etkileyen bir faktör mü gerçekten? gerçekten ama gerçekten şu yorumunuzda saydıklarınızla aynı şey mi? ciddi soruyorum? :KK57:

Bilmiyorum ama homo eğilimleri olan kişiler üzerine biraz araştırma yapmıştım. Küçükken kız ya da erkek gibi büyütüldüğünü söyleyenler vardı. Mesela kilotlu çorap giydirilen biri vardı. Hayal meyal hatirlasa da bu onu etkilemiş
Cümleyi araştırmayı bakış açısını nereden tutsam elimde kalır.
Homo eğilim nedir ya kendinizi ifade etmek için daha iyi bir cümle kurabilirsiniz bence

Etrafınız cahillerle doluymuş.
Bu durumda cocuk da sıkıntılanıyor olabilir.
Oğlunuz karsı cıkmıyorsa biraz kestirin
Kestirmek istemiyoruz. Saçını kestireceğime çevreyi değiştirmeyi tercih ederim. Çocuğumun saçlarını mahalle baskısına kurban etmem 🤷

Yıl olmuş 2021 hala uzun saçın unisex olduğunu kabullenmiyorlar. Sanki çocuğa farklı bir cinsiyet rolü yüklenmiş gibi manasız tepkiler veriyorlar.

Bence kimin ne dediğini hiç umursama. Hem o güzel saçlara nasıl kıyabilirsin ki :)

Ben çocukların fiziksel olarak kendi bedenleriyle ilgili tercihlerine karışmıyorum.
Küçük oğlum 2.sınıfa giderken uzatmak istedi uzattı saçlarını 1 sene okula taç takarak gitti. Şu an 4.sınıfta 3 numara kestiriyor berbere gittiğinde azıcık uzasa kestirelim diyor.
Oğlun istemiyorsa kestirme calci bizim insanımız konuşmayı sever. Mok bulsalar burunlarını ona da sokmaya çalışırlar.
İstemiyor çok seviyor saçlarını. Genel olarak tipi kıza benziyor ama lonuşunca erkek olduğu belli oluyor çünkü çok kalın bir sesi var 😁

Kilotlu çorap giymeyen çocuk var mı 🤔 tabi hep bu kilotlu coraptan gaylik lezbiyenlik 🤦🏼‍♀️ homo eğilim derken 🤔

Kestirmek istemiyoruz. Saçını kestireceğime çevreyi değiştirmeyi tercih ederim. Çocuğumun saçlarını mahalle baskısına kurban etmem 🤷
Valla benim etrafımdaki oğlan çocuklarından sacı uzun olanlar var kimse de cinsiyetten söz etmiyor. Hatta bir arkadasın üç oğlu da uzatıyor saçları da kaliteli sacının dalgası ne güzel dedik delikanlı çocuga. Ben saçla erkekliğin bagdastırılnasını hiç anlayamıyorum. Türk tarihinde de İslam tarihinde de uzun sac var günümüzde erkek kısa saclı olur mantığını kim uydurmuş.
Benim kızlarım anne erkek küpe takar mı diyor isterse takar diyorum.
Siz bu durumda cevre değişim madem

Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.

Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorum :KK70: Ben saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Calcicim salla şimdi ne güzel saçlari vardır onun eminim 🤤🤤 😍 kıskanıyorlar :deli:

bir erkeğin saçını uzatması sizce cinsel eğilimini etkileyen bir faktör mü gerçekten? gerçekten ama gerçekten şu yorumunuzda saydıklarınızla aynı şey mi? ciddi soruyorum? :KK57:
Çocuğun saçını uzatmasindan ziyade çevrenin ona kız demesi ve öyle davranması etkileyebilir diye düşünüyorum

Cümleyi araştırmayı bakış açısını nereden tutsam elimde kalır.
Homo eğilim nedir ya kendinizi ifade etmek için daha iyi bir cümle kurabilirsiniz bence
Ben bir sorun görmüyorum. Daha iyisini siz kurun.

Bizim sutcu geldi bi kere, yaninda bi dunya veledi sahanesi, saclar altin sarisi uzun, gozler boncuk, omrumde boyle yemelik bisey gormedim,adini sordum Deniz dedi, ordan da uyanamadim kiz civciv isiririm senin o etini budunu diye mincirmaya 2 adim attim ki, bizim sutcu yanniz abla, oglan bizim ki dedi😐 ulen o kadar guzel oglani sen nerenden çıkardın diyemedim tabii, bildigin kivanc tatlitugun mikro granül kapsul formu, neyse terliklerine basa basa gitti, icimin yaglari eridi o totoya, yani sekerim kiz saniyolarsa uzulme, kiz guzeli gibi oglun var demek ki, etini budunu, totosunu yesinler onun

Back
X