• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Derdi

Severim o saçları ben. 😍 Bizim ortaokul dönemimizde de gitar çalma modası vardı ve bazı erkek arkadaşlarımız da bundan çok çekti, o dönem "ne bu tırnaklar kadın mısın" diyenler bu zihniyet. 🙄 Gerçekten yıl 2021, kişisel gelişim kitaplarını geçtim sosyal medya psikolog hesaplarıyla dolu bu millet hala nasıl konuşacağını haddinin neresi olduğunu öğrenemedi ona üzülüyorum. Yavruş mutlu, ana baba mutlu daha kimseye laf düşmez tıka kulakları.

Kreşinde saçlrı uzun arkadaşı var. Zaten öyle dalga geçmeye müsade etmiyorlar. Kreşten yana şanslıyım şükür.
Kendini net ifade eden bir çocuk o yüzden ona soruyorum. İstemediğini söylüyor. Kestirirsem tramva bile yaşayabilir çünkü hiç kısa saçlı görmedi kendini
O zaman hiç de kestirmeyin. çok daha havalı duruyor. Parıl parıl da parlak oluyor saçları mis gibi

Sanane de gec yav. Kizim suandan 2 ay oncesine kadar tayt tisort takiliyodu. Erkek cocugu gibi bu ne bi toka tak cicili bicili sec diyolardi. Sanane la diyordum. Simdi prenses leveline girdik 2 aydir tutu etekler piril pirilli sortlar elbiseler giyiyor. Bu kez de bu ne duzgun bi tayti tisortu yokmu diyorlar.

Derler yani. Bosver.
Benim kızda etek asla sevmiyor. Babası özenip aldı ama asla giymiyor. Varsa yoksa kot pantolon. Ha bir de bizimki üç yaşına geliyor ve bu kış deri ceket reklamı gördüğü anda tutturdu. Gittik bir de 2,5 yaş bebesine deri ceket aldık 😒 Hala dışarıya çıkarken üstünde. Dur bakalım yazın ne yapacağız.

Severim o saçları ben. 😍 Bizim ortaokul dönemimizde de gitar çalma modası vardı ve bazı erkek arkadaşlarımız da bundan çok çekti, o dönem "ne bu tırnaklar kadın mısın" diyenler bu zihniyet. 🙄 Gerçekten yıl 2021, kişisel gelişim kitaplarını geçtim sosyal medya psikolog hesaplarıyla dolu bu millet hala nasıl konuşacağını haddinin neresi olduğunu öğrenemedi ona üzülüyorum. Yavruş mutlu, ana baba mutlu daha kimseye laf düşmez tıka kulakları.
Eşim de etkilendi sanırım kestirelim demeye başladı. O kestirelim dediğinde bir bakış atıyorum oma yetiyor hahaha

Ben toplumsal normlara uygun cocuk yetistirme taraftariyim.allasen benek sevcez kiz sen ne tatliisn diyirum erkek o diyo annesi.oyy oyy yerim seni oglum diyorum kiz diyolar.bebek de sevemiyoz

Ben toplumsal normlara uygun cocuk yetistirme taraftariyim.allasen benek sevcez kiz sen ne tatliisn diyirum erkek o diyo annesi.oyy oyy yerim seni oglum diyorum kiz diyolar.bebek de sevemiyoz
Bu zihniyetteyken sevmeyin zaten. Hele ki hiç tanımadığınız bebeklere dokunmayın bile. Siz kendi normlarınıza uyan çocuk yetiştirirsiniz. Bizim çocuklarımızdan uzak durun yeter

Back
X