- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konumuz bu değil yani nereye çekeceksiniz konuyu daha merak etmiyorum. Konuyu dağıttığınız yeter bence. Size uymuyorsa konu yorum yapmamayı tercih edebilirsiniz ama sizin derdiniz polemik çıkarmak olduğu için yazmaya devam edeceksiniz.Cinsiyetsizlestirmeyi ne kadar kaniksamissiniz cok sasirdim.bence bir erkek makyaj yapmamali mesela.bazi seyler kadina ozgu bazilari erkege ozgu olmali.atiyorum kadinim sakalim cikiyo diye uzatmam gibi bisiy bu
Keyfi ister yapar. Artık çoğu erkek bb cc kullanıyor güneş koruyuculu oldukları için hem sakalı çıkan kadınlarda var ayy erkek gibi mi diyorsunuz böyle kadınları gördükçe? Siz işinize gelen yere çekiyorsunuz bende böyle çekeyimCinsiyetsizlestirmeyi ne kadar kaniksamissiniz cok sasirdim.bence bir erkek makyaj yapmamali mesela.bazi seyler kadina ozgu bazilari erkege ozgu olmali.atiyorum kadinim sakalim cikiyo diye uzatmam gibi bisiy bu
Evet yürürken laf atıp sevenler oluyor. Onlara açıklama yapma gereği duymuyorum ama annemin komşusu oğlum için “Sen ablasısın onun.” deyince dayanamıyorum.Çok teşekkür ederim açıklamalarınız için. Evet mümkün olduğunca bu sorularla muhattap olmasını engelliyorum.
Bir kere göreceğim biriyse bozuntuya vermiyorum ben. Yoksa bazıları gerçekten çok bozuluyor ben üzülüyorum o zaman
Geleceğini gör işte ajaja
Geçenlerde oğluma cok tatli bir toz pembe tsort giydirdim bu arada hep renkli alirim ben de oyle kiz pembe erkek mavi giyer kavrami yoktur saçma sapan bi komşu kılıklı bana ne dese bu çocuğu sen mahvediceksin değişik olur bu bak gör demez mi ben böyle bi kaldimKilotlu çorap giymeyen çocuk var mıtabi hep bu kilotlu coraptan gaylik lezbiyenlik
homo eğilim derken
![]()
Ayyyy severim o minnak kuzuyu ben bayılıyorum boyle tutturuk ne istedigini şak diye söyleyen kendinden ödün vermeyen bebelere cidden cok hayran oluyorum.Benim kızda etek asla sevmiyor. Babası özenip aldı ama asla giymiyor. Varsa yoksa kot pantolon. Ha bir de bizimki üç yaşına geliyor ve bu kış deri ceket reklamı gördüğü anda tutturdu. Gittik bir de 2,5 yaş bebesine deri ceket aldıkHala dışarıya çıkarken üstünde. Dur bakalım yazın ne yapacağız.
İçindeki sesi sustur yoksa gerçek olabilirİcimden bir ses denize de böyle girmek isteyeceğini söylüyor.![]()
Takma kafana ağızlarının paylarını ver sen düşüneceğini bırak onlar düşünsün.Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Çok teşekkür ederim.Ayyyy severim o minnak kuzuyu ben bayılıyorum boyle tutturuk ne istedigini şak diye söyleyen kendinden ödün vermeyen bebelere cidden cok hayran oluyorum.
Bizlere bakiyorum da asla saygi gösterilmemiş bizim yerimize seçmişler bizim yerimize karar vermisler hala da devam.edip gidiyor bu saçmalık pek cok yerde yolu bahti açık olsun kuzunun![]()
İçindeki sesi sustur yoksa gerçek olabilir![]()
Siz değil , onlar çocuğun gelişimini baltalıyor. Böyle bir çevreniz varsa kısa saç kullanın, tabi ki çocuğun cinsel kımlığı acısından degıl, cinsel kimlik boyle sacma seylerden etkılenmez .Çocuk bir sure sonra rahatsız olur bu konuşmalardan o açıdan sadece.Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Çevre için çocuğun sevdiği saçından vazgeçin diyorsunuz. Ben çocuğumun saçını kesmektense çevremi değiştirmeyi tercih ederim.Siz değil , onlar çocuğun gelişimini baltalıyor. Böyle bir çevreniz varsa kısa saç kullanın, tabi ki çocuğun cinsel kımlığı acısından degıl, cinsel kimlik boyle sacma seylerden etkılenmez .Çocuk bir sure sonra rahatsız olur bu konuşmalardan o açıdan sadece.
Yoo asla .Çocuğunuz seviyorsa o ayrı.Tam tersi onu üzmemek adına demiştim ben.Çevre için çocuğun sevdiği saçından vazgeçin diyorsunuz. Ben çocuğumun saçını kesmektense çevremi değiştirmeyi tercih ederim.
Tipini yerim onunİstemiyor çok seviyor saçlarını. Genel olarak tipi kıza benziyor ama lonuşunca erkek olduğu belli oluyor çünkü çok kalın bir sesi var![]()
Çok seviyor hep uzundu saçı. Kestirmek onun çok üzerYoo asla .Çocuğunuz seviyorsa o ayrı.Tam tersi onu üzmemek adına demiştim ben.