- 30 Kasım 2010
- 9.887
- 20.115
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeklere dokunmuyorum hanimefendi.benim cocugum yok.sevmek.icin cocuk mu dogurayimBu zihniyetteyken sevmeyin zaten. Hele ki hiç tanımadığınız bebeklere dokunmayın bile. Siz kendi normlarınıza uyan çocuk yetiştirirsiniz. Bizim çocuklarımızdan uzak durun yeter
Benimki omuzlarını geçti bu ara
Ona siz karar verin ben doğur dedim diye doğuracak değilsinizBebeklere dokunmuyorum hanimefendi.benim cocugum yok.sevmek.icin cocuk mu dogurayim![]()
Aslında var ya buna yapacak bir şey yok. Görmeyi bilmeyen yine görmüyor.Ben toplumsal normlara uygun cocuk yetistirme taraftariyim.allasen benek sevcez kiz sen ne tatliisn diyirum erkek o diyo annesi.oyy oyy yerim seni oglum diyorum kiz diyolar.bebek de sevemiyoz
Hep etek giyiyorsunuz sanırımBen sekilciyim.erkekse erkek gibi giyinmeli
Hele büyük oğlan düz kumral saçları. Omuz hizasında. Kizlar peşinde. Ah o saç telinde bende olsaydim, uzak denizlere yol alsaydımBenimki omuzlarını geçti bu aragenelde omuz hizasında tutuyorum ben de. Çok tatlı oluyorlar ya
![]()
Bebeklere dokunmuyorum hanimefendi.benim cocugum yok.sevmek.icin cocuk mu dogurayim![]()
Nerden araştırdın ablacım, homofobiğiz.com dan falan mıBilmiyorum ama homo eğilimleri olan kişiler üzerine biraz araştırma yapmıştım. Küçükken kız ya da erkek gibi büyütüldüğünü söyleyenler vardı. Mesela kilotlu çorap giydirilen biri vardı. Hayal meyal hatirlasa da bu onu etkilemiş
Parktaki bir anımı anlatayımBu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Homofobik değilim. Hatta heteroflexible ımNerden araştırdın ablacım, homofobiğiz.com dan falan mı![]()
PekiOna siz karar verin ben doğur dedim diye doğuracak değilsiniz
EvetHep etek giyiyorsunuz sanırımTopuklu ayakkabıda giyiyor musunuz?
Ben de keşke erkek olsa, direkt Amerikan tıraşı yaptırırım diyorumBu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Z kusagi bir cocuk musun yoksa z kusagi yetistiren anne mi?nona gore cevap verecegimBencede üremeyin zira Z kuşağı bir çocuk sizin hakkınızdan gelir![]()
Eeee o zaman şekilciyim demeyin zira topuk lu ayakkabı esasen erkeklere özeldir erkekler için icat edilmiştir