• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Derdi

Tipini yerim onun 🤗 benim oğlumu da gören kız zannediyor 😅 yüz hatları aşırı narin. Saçları da uzun kıvırcık. O yüzden yukarı topluyor kendini. İslatinca omuzlarını geçiyor. Bir kere baktım park da Ayşe Ayşe diye sesleniyorlar benimkine. Benimki de demiyor ki ben Ayşe değilim 🤦 sesi de ince. Kaç kere söyledim bu çocuk erkek. Bir komşum var mesela bilerek yaptığını düşünüyorum, hala kızın napıyor deyip güya sonra duzeltiyor. Gerçekten çok acayip insanlar var
O komşuyu eşimin bir lafı var onu söyle. Daha ne oğluna kız der ne de seninle konuşur 🤣🤣

C Calcifer iki pipilim var biliyosun, ikisi de uzun sacli. Herkes kestir bebeler sicakta rahat etsin diyorlar, rahat onlar diyorum 😅 geri kalan sexist dusunceleri bana soylemeye cesaret edemiyor olabilirler :KK70:

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Ne kadar emin olsam da arada acaba diyorum işte. Burda da sizin yorumlarınız devreye girdi valla çok da iyi oldu 🥰

Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.

Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorum :KK70: Ben saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Amann boşver ben oğluma bildiğin bariz erkek kıyafeti giydirdgimde bile kız mı diyorlar saçı da uzun değil kız güzeli derler öyle ama yaniii mavi askılı şortlu takıma da kız mı demezsin be teyzecim

bizde kuzenimin saçlarını çok uzun süre kestirmedik, ay kız gibi, kız gibi kestirin artık diye her gören söyledi. ama kuzenim istediği zaman kestirdik, hiçte bir sıkıntı olmadı Hoppa canınızı sıkmayın, ne yaparsanız yapın insanlar illa bir şey bulacaktır:KK200:

Oğlunuzun yaşı daha küçükmüş, el alemin ne dediğinin bir önemi yok ama oğlunuz kendi karar verme yaşına geldiğinde, okul / ana okul çağında falan kendi karar versin bence.

Oğlunuzun yaşı daha küçükmüş, el alemin ne dediğinin bir önemi yok ama oğlunuz kendi karar verme yaşına geldiğinde, okul / ana okul çağında falan kendi karar versin bence.
Kendi kararlarını vermesi yönünden yetiştiriyoruz ve şimdiden kararlarına saygı duyuyoruz. Şimdi bile soruyorum ister misin diye. Hayır sadece ensemi kestirmek yeterli diyor. Bunu diyen çocuğun da saçını zorla kestirmek doğru gelmiyor

Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.

Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorum :KK70: Ben saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Allah saglık versin.Dilin kemıgı yok ıste .Kız güzeli demekkı evladınız.:)

Back
X