- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
Tüh planım ifşa oldu20 kişiyle evlenen sahte gelinler gibi birden fazla kişiye mi kertildi bu bebe...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh planım ifşa oldu20 kişiyle evlenen sahte gelinler gibi birden fazla kişiye mi kertildi bu bebe...
Uzun saç benim için de bir cinsiyet ayrımı göstergesi değildir.Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Tarihin Dehşet Dolu Deneylerinden: Ölümle Sonuçlanan Cinsiyet Değiştirme VakasıBilmiyorum ama homo eğilimleri olan kişiler üzerine biraz araştırma yapmıştım. Küçükken kız ya da erkek gibi büyütüldüğünü söyleyenler vardı. Mesela kilotlu çorap giydirilen biri vardı. Hayal meyal hatirlasa da bu onu etkilemiş
Dolandırıcılığını çok önceden sezip bir animeye benzetişimdeki ileri görüşlülüğümü bir kere daha tebrik edesim geldi.Tüh planım ifşa oldu![]()
Seni listenin üst sıralarına çıkardı bu mükemmelliğinDolandırıcılığını çok önceden sezip bir animeye benzetişimdeki ileri görüşlülüğümü bir kere daha tebrik edesim geldi.
Sanırım bu dünya için fazla mükemmelim böyle bir mükemmelliği kaçırmak istiyorsan senin bileceğin iş bişey diyemicem...
Bunu bir de "netfiiiliiikşşte gay lezbiyen göstertiyörler. Gençlerimizi buna yönlendiriyörler" diye apış arasını sokak ortasında düzelten kahve emmilerine okutmak lazım. Hoş kafa neyse algılama da o, sokma akılla yürümez de umut dünyası.Tarihin Dehşet Dolu Deneylerinden: Ölümle Sonuçlanan Cinsiyet Değiştirme Vakası
Bu haberi okursaniz, kıyafetle, oyuncakla, saç uzatmayla hatta hormon vermeyle dahi cinsiyetin değiştirilemedigini anlayacaksiniz.
Homofobikler de lütfen okusun. Çocukken istismara uğramıştır, annesi yeterince erkek cocuk gibi davranmamıştır, toka takmamıştır gibi soylemlerin de ne kadar geçersiz oldugunu okuyun. Nasil doğduysa oyle büyüyor insan. Sonradan verilmiş hormonla bile istenen cinsiyete bürünemiyor, beden kabul etmiyor.
+1Benim kızlara da erkek derlerdi .büyüdüler erkek gibiler dedikleri oldu.
Saç begenmezler kıyafet begenmezler onların adı begenmezler ekibi
Orta okulda maç yapardım+1
Beni de babam erkek gibi büyüttü, mesela kuzenlerimle bir mağazaya giderdik onlara etek tarzı kıyafetler gösterirken beni pantolon kısmına yönlendirirdi. Hiç kız gibi büyümedim bundandır ki etek elbise giymeyi çok sevmem. :)
Ahahba bende, millet naif naif voleybol oynarken biz erkeklerle maç yapardıkOrta okulda maç yapardım![]()
benim babam da erkek gibi ol derdi. arabayı sert kullanmayı öğretti. silah kullanmayı öğretti. hep zorlandım ve istemedim. aslında feminen bir karakterim var çünkü. ama sayesinde ergenlik çağların sporcu braleti, erkek tişörtleri ve bol pantolonlarla geçti. saçım kıvır kıvırmış ama ben bunu 16-17 yaşından sonra öğrendim. bakım denen şeyi bilmiyormuşum çünkü. kendisine göre beni güçlü ve kendini korumayı bilen biri yapmaya çalışıyordu. Aslında ailelerin bu kimliğe çok karışmaması gerekiyor. sonradan çocuklar üzülebiliyorlar bu konulara. konu sahibi için benim tavsiyem saçını kestirip kestirmeme kararını çocuğa bırakması. 3.5 yaşında da olsa saçını arkada toplayıp böyle olsun mu ister misin gibi sorabilir diye düşündüm. çocuk ileride maskülen bir karaktere sahip olursa kısa isteyecektir diye düşünüyorum. Bu arada feminist bir bireyim. Düşüncelerim yanlış yorumlanmaz umarım. sevgiler <3+1
Beni de babam erkek gibi büyüttü, mesela kuzenlerimle bir mağazaya giderdik onlara etek tarzı kıyafetler gösterirken beni pantolon kısmına yönlendirirdi. Hiç kız gibi büyümedim bundandır ki etek elbise giymeyi çok sevmem. :)
Oğluma soruyorum mesela saçlarını bağlayalım mı ya da açık mı kalsın kendi tercihine bırakıyorum. Kestirme konusunda da soruyorum çünkü oğlum kendini hiç kısa saçlı görmedi. berbere gittiğinde sadece enselerimi al diyor berbere. Şimdi bu çocuğun saçını tutup kendim ve çevre istiyor diye kesersem çocuğa daha büyük kötülük yapmış olurum diye düşünüyorumbenim babam da erkek gibi ol derdi. arabayı sert kullanmayı öğretti. silah kullanmayı öğretti. hep zorlandım ve istemedim. aslında feminen bir karakterim var çünkü. ama sayesinde ergenlik çağların sporcu braleti, erkek tişörtleri ve bol pantolonlarla geçti. saçım kıvır kıvırmış ama ben bunu 16-17 yaşından sonra öğrendim. bakım denen şeyi bilmiyormuşum çünkü. kendisine göre beni güçlü ve kendini korumayı bilen biri yapmaya çalışıyordu. Aslında ailelerin bu kimliğe çok karışmaması gerekiyor. sonradan çocuklar üzülebiliyorlar bu konulara. konu sahibi için benim tavsiyem saçını kestirip kestirmeme kararını çocuğa bırakması. 3.5 yaşında da olsa saçını arkada toplayıp böyle olsun mu ister misin gibi sorabilir diye düşündüm. çocuk ileride maskülen bir karaktere sahip olursa kısa isteyecektir diye düşünüyorum. Bu arada feminist bir bireyim. Düşüncelerim yanlış yorumlanmaz umarım. sevgiler <3
Kendimden 2 örnek vereyim, babamın işi daha çok erkeklerin yaptığı işlerdendi, haliyle yanında çalışanlarda erkekti ve işyeriyle evimiz dipdibe.Tarihin Dehşet Dolu Deneylerinden: Ölümle Sonuçlanan Cinsiyet Değiştirme Vakası
Bu haberi okursaniz, kıyafetle, oyuncakla, saç uzatmayla hatta hormon vermeyle dahi cinsiyetin değiştirilemedigini anlayacaksiniz.
Homofobikler de lütfen okusun. Çocukken istismara uğramıştır, annesi yeterince erkek cocuk gibi davranmamıştır, toka takmamıştır gibi soylemlerin de ne kadar geçersiz oldugunu okuyun. Nasil doğduysa oyle büyüyor insan. Sonradan verilmiş hormonla bile istenen cinsiyete bürünemiyor, beden kabul etmiyor.
herkesin evladı kendine tatlı ama benimki çekici bir çocukDemek ki çok tatlıymış senin oğlun, kıskanıldığı için çekemiyorlar :))
Ayrıca bende ergenliğe girene kadar erkek çocuğu gibiydim.
Top peşinde koşar, bol tişörtler, bol şortlar giyerdim.
Zamanla kimliğini buluyor insan hiç dert etme![]()
Ben sevimli buluyorum. Oğlum olursa uzatırım düşüncesi de var. İnsanların dediklerini çokta önemsemeyin. Ne yaparsanız yapın memnun edemezsiniz. Kendi seviyorsa, siz seviyorsanız devam :)Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
herkesin evladı kendine tatlı ama benimki çekici bir çocukÇok mütevaziyim.
Biz sadece bize emanet edilen bireyleri en doğru şekilde hayata hazırlamaya çalışıyoruz bence. Kendi isteklerimiz doğrultusunda şekillendirebileceğimiz bir şey değil çocuk. Çevre istiyor kestir, çevre istiyor erkek gibi giydir tavırlarından hiç hoşlanmıyorum. Eşim de etkilenmeye başladı artık.
Yani ben kimseye laf söyletmem ve kurallarımı kimseye çiğnetmem ama bana bile acaba dedirttirdiler. Hani çok iyi bildiğin bir şeyi bir anda acaba bildiğim yanlış mı diye sorgularsın ya şu an o moda girdi. Neyse ki acaba diyecek bir durum yokmuşO çevre denen güruh hiç bir zaman susmaz zaten.
Kestir kestirme, şöyle giyindir böyle yedir, böyle uyut vs.
Sen benden daha tecrübelisin o konu da nedendir takıyorsun he de geç.
Sen ve eşin bitti.
Senin oğlan da aklı başına gelene kadar sizi bilecek sonra oda kendini yönetecek.
Dediğin gibi bizler sadece aracıyız.
O araya el alem dene zırvalığı sokma Calcifer![]()
Arkadaşın çocuğu da öyle. saçları uzun hafif kıvırcık. Kirli gibi duruyor. Kısa da kesse uzun da kalsa değişik duruyor. Bağlatsa düzgün oluyor aslında. En sonunda o da 3 numaraya vurduracağım diyorduBenimde sorunum 5.5 yaşindaki oğlunun saçını uzatamıyorum. kalın ve duzensiz dalgalı biraz uzasın kotu gorunuyor cevremdeki herkes cocuk bakımsız gorunuyor saçı başı daginık ne bu boyle diyorlar.
Esimde cocugun sacını uzatacagim diye bakimsız görunüyor diye gotürüp 3 e vurduruyor.
Ben de uzatamamaktan muzdaripim uzatabilsem bi kim ne derse desin valla. benim hoşuma gidiyor kucuk erkek cocuklarda uzun saç.