Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç derdim var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

doanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
28
5
3
arkadaşlar ..saçlarımı bir kaç kere perma yaptırdm yandılarr..baya kısa kestirdim ama saçımın yeni çıkanları bile kabarıyor saçlarım oldukça uzadı ama ne yaparsam yapayım kabarıyor..hiç ıslaksı görünümde olmuyor nefret ediiyorum saçlarımdan...ne yapcam ben kazıtsam mı :KK43:gerçi baya kısa kestirdim..bu konu da tecrübeli olanların fikirlerine ihtiyacım var

Son düzenleme:
brazilya fönü?? tuzlu.. ama etkili.. hem içinde keratin varmış kuaförlerin iddasına göre, yanan saça ve güçsüz saçada iyi geliyormuş. ben de onların yalancısıyım.

sordum kuaförlere zararlıymış ve saçı oldukça yıpratıyormuş ben doğal yollarla saçlarımın düzelmesini istiyorum..zaten bana düz saç da yakışmıyor :(

Boya moya maşa düzlestirici heryeyden uzak dur dogal haline birak bakim yagi al duzenli olarak bakim yap.

sordum kuaförlere zararlıymış ve saçı oldukça yıpratıyormuş ben doğal yollarla saçlarımın düzelmesini istiyorum..zaten bana düz saç da yakışmıyor :KK43:
Yanlış bilgi... Yanmış, hasara uğramış, açıcılardan dolayı kopmak üzere olan saçları bile brezilya fönü ile düzeltebiliyoruz. Eğer beceriksizin birine denk gelip saçı yakarsa ayrı tabii, olmuyor mu oluyor.

Yalnız eğer düz yakışmıyor diyorsan, keratin yükletebilirsin. Saçı düzleştirmez sadece eksilen keratin dokusunu yeniler.

Saçlarının kabarma sebebi büyük ihtimal keratin zincirinin bozulmasından mütevellti kuruma ve nemsizlik... Google da keratin yükleme diye bakarsan yorumları ve uygulama şekillerini görebilirsin.Sakın kazıma olayına girme...

Ayrıca zeytinyağı bakımı yaparsan fena olmaz.

maskeler yapın saçınıza uygun, bakım yapın besleyici kremler kullanın büyük oranda sorununuz çözülecektir

düzenli olarak maske,dogru sampuan kullan.düzlestirici,fön,maşa gibi seylerden oldukca uzak dur. tabiki ozel gunlerde saclarini yaptir fakat gunluk bu gibi seylerle sacini yipratma.brezilya fönü hakkinda bi fikrim yok.kazitma olayina girme.sacini zaten kisa kestirmissin.bide ozel sac yaglari kullanabilirsin.

Yanlış bilgi... Yanmış, hasara uğramış, açıcılardan dolayı kopmak üzere olan saçları bile brezilya fönü ile düzeltebalabilcegimkn birine denk gelip saçı yakarsa ayrı tabii, olmuyor mu oluyor.

Yalnız eğer düz yakışmıyor diyorsan, keratin yükletebilirsin. Saçı düzleştirmez sadece eksilen keratin dokusunu yeniler.

Saçlarının kabarma sebebi büyük ihtimal keratin zincirinin bozulmasından mütevellti kuruma ve nemsizlik... Google da keratin yükleme diye bakarsan yorumları ve uygulama şekillerini görebilirsin.Sakın kazıma olayına girme...

Ayrıca zeytinyağı bakımı yaparsan fena olmaz.
Su keratin bakimini yaptirayi dedim bayagi bir pahali fiyat aldim kuaforden yaptirmadim.evde yapamazmiyiz bunu ne bilim aktarda keratin tozu vb bisey olurmu yada satin alabileceğimiz bir urun markasi söyleyebilir misin

Su keratin bakimini yaptirayi dedim bayagi bir pahali fiyat aldim kuaforden yaptirmadim.evde yapamazmiyiz bunu ne bilim aktarda keratin tozu vb bisey olurmu yada satin alabileceğimiz bir urun markasi söyleyebilir misin

Keratin yükleme mi yoksa brezilya fönü mü? Ona göre cevap vereceğim çünkü keratin bakımı ortalama 50-60 lira civarı.

perma acaip kötü yapıyor saçı bende üniv. döneminde yaptırmıştım ondan sonra saçımın eski halini alması çok uzu sürmüştü...

kullandigin sampuanlarin icerigine göz at..
saclarini kurutuyor olabilir

veya silikonsuz kullaniyorsan ilk zamanlar öyle olabilir

sacina badem yagi, zeytinyagi vs sürebilirsin hangisi uygunsa artik

yağlar falan kullandım yok saçımın kabarması düzelmiyor.. keratin yüklemesi mantıklı geldi..hemen araştıracam..teşekkür ederim

arkadaşlar bir kaç bayanın yorumu ve internette yazan keratinle ilgili bilgiler şunlar.. kesinlikle kanserojen madde oluşturuyormuş..zaten ben tv den de duymuştum ama gerçek olabileceğini düşünmemiştim.. doğal yollarla düzeltme yoluna girmeliyiz başka çare yok..

arkadaşlar ..saçlarımı bir kaç kere perma yaptırdm yandılarr..baya kısa kestirdim ama saçımın yeni çıkanları bile kabarıyor saçlarım oldukça uzadı ama ne yaparsam yapayım kabarıyor..hiç ıslaksı görünümde olmuyor nefret ediiyorum saçlarımdan...ne yapcam ben kazıtsam mı :KK43:gerçi baya kısa kestirdim..bu konu da tecrübeli olanların fikirlerine ihtiyacım var
Konu en kısa süre içinde ilgili bölüme taşınacaktır,bilginize..

KilicBacs post: 40069519 .!.:
Keratin yükleme mi yoksa brezilya fönü mü? Ona göre cevap vereceğim çünkü keratin bakımı ortalama 50-60 lira civarı.
Keratin bakimi canim.evde kendi imkanlarimizla nasil yapabiliriz.bana 150 TL dedi bir kuaför gerci lux bi yerdi belki ondandir pahali gelmisti

Be
bence senin saclarinin adam akilli bi ilhiye ihtiyaci var dayanabilecegn en soguk su ile dus al .. bn iliktan biraz soguk suya dayanabilyrm .. sonra asla fonle kurutma havluda surme duz tirtiksz bir bez sur dogal kurusun .. sampuanina eczaneden alacagin AMPUL e vitaminini karistr .. bir paketin icinde ne kadar varsa hepsini dok .. eger bulabilirsen ampul b12 de al onusa sampuana karistir .. dustan ciktin saclarin nemli bu esnada elseve mucizevi yagi her sefernde eline bir kez sıkıp saclarina sur iki uc kez yap bunu yeterli olur .. bu sekilde devam et iki hfta sonra bile cok degisim farkedeceksin benim cok isime yaradi saclarim gayet bakimli canli hacimli sekilli duruyor ve tabi saclarini duzlestieici fon gibi seylerden bi sure uzak tutmalisin kendini toparlayana kadar . Ayrica glissin durulanan sac kreminide oneriyorum acik mavi olani kullanyrm

Back
X