Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dıbımdekıler neeeeee

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
KIZLAR BENDE DE var .. bu bir hastalik : ismi de PSORIASIS !!
yani bilmiyorum benim dermatologum böyle demisti .. ben fransizcasini yazmis olabilirim ama aramastirma yapmak isteyenler varsa diye yaziim dedim ..veya resim aramak isteyen ler acaba bende ki de bu mu dur diye ?
bucok fena kizlar .. benim bi ozel sampuan im var ve de bir jel gibi bi sey amaz .. ne yapsam ne etsem geçmiyo .. hep sinirlenince yolasim geliyo hep elim gidiyo canim sikiliyo sonrada ..
2 sene once cikti eskinden yoktu .. ayrica onlar kepek degil de .. bir olusmu plaklar gibi beyaz oluyo .
Ben nasil bu hastaligin benim saçlarimda basladigini bi anlasam .... üzüntüden mi acaba 2 sene oncesine bakiyorum da.. yaa ne biliim .. boyle saçlarimda hiç problem cikmazdi eskiden .. simdi de iste benim doktorum ba,na demisti ki HIIC GECMIYOMUS !! bu hastalik yani egzema gibi bisi !! iste :1no2:

ya saclarında hala varsa bı resmını yollayabılır mısın. ya bak sımdı boyle saca yapısıyo oyle degılmı dıbınden gelıyo kasıyınca cogalıyo boyle bısey mı????

evet kesinlikle ama .. Kasimayin diyolar doktorlar !!! lmaz:
EGER kasirsan daha cogaliyo .. hatta benimde aklima gelmisken ilacimdan koydum dun aksam ve bu sabah ..
kusura bakma canim, cok koymak isterdim ama koyamam .. saçlarimin gözükmemesi için yani kapali oldugum icin
kesinlikle bi dermatolog'a görün derim canim..
ben kendimi yiyip bitiriiyorum , elim hep oraya gidiyo çikartasim geliyo .. o byaz plaklari..:1no2:
sanki yazin bronzlasirsin da derin 'i soyuyomusun gibi !! olur ya ..
Bide annem lavanta kaynatir banyo da kullaniriz .. oda olur bence cunki babam kullaniyo onu .. saç dokulmelerine karsin.. iyi geliyomus !!!
ben YINEDE iki TANE FOTOGRAF koydum bi GOZ atin !!

Eklentiler

• $5-psoCheveuxW.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 172
  • $29.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 209
tesekkur ederım abla resımler ıcın de herhalde sızınkıler de bu kadar fazla degıldır oyle degıl mı benım bu sekılde resımdekı gıbı degıl cunku

benimkiler de bu KADAR degil ... once azcik ve kucuk beyaz seyler gibi oluyo , yoluyosun .. filan .. sonradan buyuyo dikkat etmezsen
BIDE bana abla demezsen sevinirim canim .. ben 17 yasindayim :roflol:

Son düzenleme:
ya pardon kardes kusura bakma ne bılıyım o zman sen buyumus te kuculmus gıbısın cok sey bılıyosun ya baya seyler yazmıssın ya ben senı boyle baya buyuk sandım

Cnm benim kafa derimde sedef var aynı dediğin gibi pul pul dökülüyor kepek gibi
ama kepek değil sedef yanii
Bence doktora görünmelisin egzama yada sedef olabilir Allah korusun :Saruboceq:

Ayrıca sedefinde kesin çözümü yok :gitme:

hımmm pekı sımdılık oyle fazla degıl tek tuk artık eskısı gıbı sacımla oynayıp durmuyorum ellerım sureklı onlardaydı almaya calısırdım sımdı pek ugrasmıyorum azalır mı kı hanı ne de olsa aldıkca daha da cogalıyo gıbıme geldı benım

ya pardon kardes kusura bakma ne bılıyım o zman sen buyumus te kuculmus gıbısın cok sey bılıyosun ya baya seyler yazmıssın ya ben senı boyle baya buyuk sandım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Valla Bilmiyoruum .. küçülmüs büyüsmüyüm diye fisfisfis aslinda
onemli degil

aynı sıkntı bndedee vr yaa saçlarm çk kötü
dibinde bişeler vr ve saçlarım dipten beri başlayark tırtıklıı tırtıklı bi şeklde .. anlamadm nedn böle

benimde ilk aklıma sedef geldi...
bence bir uzmana danış fazla yayılmadan...
acil şifalar...

canım anında bi yerden saf-doğal zeytinyağı sabunu buluyosun saçını onla yıkıyosun. 3 yıkamadan sora gel işe yaramazsa adres veriyim beni döv. :ecrin_bebek:

Benimde saçlarım öle..Doktorada gittim ama Bi vitamin bı demir yazıp gönderio..:çok üzgünüm:

ama bakalım arkadaslar hepımızınkı aynı sey mı benımkı sımdı soyle olmaya basladı kepek gıbı heryerde var ama kuru bırsey degıl sacımın etrafını sarmıslar aynı mı sızınkıyle

canım anında bi yerden saf-doğal zeytinyağı sabunu buluyosun saçını onla yıkıyosun. 3 yıkamadan sora gel işe yaramazsa adres veriyim beni döv. :ecrin_bebek:

sacımı kazık gıbı yapmasın ama denıycem paylasım ıcın sagolvereliniortak

sacımı kazık gıbı yapmasın ama denıycem paylasım ıcın sagolvereliniortak
canım ben ne cildiyeciler egittim ne pahalı ilaçlar aldım banamısın demedi. aynı böle sanki kafanda beyaz bi kabuk var tırnakladıkça böle yaprak yaprak çıkıyo deilmi? hatta akzıdığında kanıyodur da, ben çok kanatmıştım artık kafam yara olduydu manyak gibi. sen dene bak dua etceksin. hem saçın kazık gibi falan olmuyo güzelim güven bana. yeterki "doğal" olanını bul sen.

bana da sedef olabilecegi ihtimali geldi.. oynadıkça çogalır o kaşıyıp yolmaman gerekiyo.. çeken bilirrr:gitme:

ya sımdı pek kasımıyorum pekte yok gıbı ama sac tellerımın ortalarında beyaz bıseyler var yapısmıs kalmıs var oyle saclarımın aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…