E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xyz89
-
ya niye bu bitler bitmiyo arkadaslar cok uzuluyorum sırkelerı temızlıyorum ertesı gun bıt denen asalak sey yıne sırke bırakmıs nasıl kurtulcam
şikayetinizi iyi anladığımı düşünüyorum.saç diplerinize yapışık duran kalın kabuklar var ve kapuğu kopardığınızda saçınızda beraberinde kopuyor.kepeklenmede kepek dökülür ama saçınıza bişey olmaz ama bunda tam tersi oluyor. elinizi saç diplerinizde gezdirdiğinizde elinize küçük tortu gibi taneciklerde geliyordur sanırım. o tanecikleri saç dibinizden aldığınızda saçınızda kopuyor. kaşıntıda oluyor ve kaşımadan duramıyorsunuz. buda saçınızda yağlanmaya neden oluyor.mutlaka dermatoloğa görünün ama seboreik dermatit olduğu kanaatindeyim.tedavisi yok.yağlı yiyeceklerden,uykusuzluktan ve stresten uzak durmak tek çözüm.zamanla kayboluyor,saçınızla oynamak tetikliyor ve dökülmesine neden oluyor.seyrelmenin arttığına şahit oluyorsunuz zamanla.yeniden nüksedebilen bir rahatsızlık bu.bu rahatsızlığa sedef hastalığının light halide deniyor zaten.
ben de doktora gittim ve aynen seboreik dermatit teşhisi konumuştu. bir şampuan ve tonik verdiler kullandım değişme olmadı. buraya da yazmış olmalıyım, benim sorunumu saf zeytinyağı sabunu çözdü. derdim tasam hayatım aynı, aksine daha da arttı. aama artık kıyafetlerimi yarım saatte bir çırpmak zorunda kalmıyorum. herkese de şiddetle tavsiye ediyorum.
ya yardımcı olun bıseyler soyleyıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?