Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dökülmesi için vitamin takviyesi önerisi olan varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
35
selam kızlar. ben 2 sene önce 6 ay medobiokompleks k diye bi biotin hapı kullandım. kullandıgım sürece saclarım dolgunlastı parlaklastı bakımlı bi hale geldi. minık minık saclarımda cıkmıstı. ama simdi tekrar basa döndum tekrar dökülmem basladı saclarım seyreklesmeye basladı. bu tarz vitamin hapları kullanıpta gercekten faydasını gördüğünüz bi marka varmı? priorin falan gibi ...

Canim ben birkaç ay öncesine kadar zinco ve b12 kullaniyordum ve 1 ay sonunda kafama isikli bir ortamda baktigimda bir suru minik sac ciktigini farketmistim sonra gerek duymayip tekrardan biraktim simdi zinco, b12 ve buna ilaveten biotin hapi aldim 26 sindan beri her gün iciyorum tok karnina. 62 TL gibi bir rakam odedim hepsine ama gidip hastaneden yazdirirsan daha az odersin. Ben kullandigim donem faydasini gördüm ama dikkat etmen gereken şey çok cay içmemek veya cay içinde 1 saat sonra haplari kullanmak yoksa bir ise yaramazmis. İnşallah sana da faydasi olur :)

Back