Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dokulmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
118
selam kk nin guzel bayanlari
4 ay once dogum yaptim. Hamilelikte pek sacim dokulmedi normalde ne kadar dokulurse o kadar. Ancak lohusa ve simdi avuc avuc kel kalan bayan olarak tarihe gececegim hormonlardan vs tamam ama gidiyor guzelim saclar Bana bir yardim eli uzatir misimz fenalardayim

Demir ilaçlarından dolayi benim de hamilelikte saçlarım dökülmedi taa ki doğumdan sonraki 4.aya kadar ve 4.aydan sonra avuç avuç dökülmeye başladı ama öğrendim ki dökülen saçlar geri geliyormuş yapacak bişey yok sadece vitamin takviyesi yapabiliriz

Degerlerinize baktırin.
Ben 15 günde bir badem yağı uyguluyorum.sampuanima vitamin ampulleri ekliyorum.Evigen ve bemiks vitamnilerin isimleri.bunlardan birer ampul ekliyorum sampuanima.sac kremi kullanmıyorum.azaldi.Ama benim doğum gibi bir durumun olmadi yine de tavsiye ederim.

emziriyorsan normal? bende tam 4. ayimda uyandigimda yastik oldugu gici sac oluyordu... kip kisa kestirdim... simdi oglum 10 aylik yavas yavas geri geliyorlar

Kelin ilacı olsa diyorum
Konuyu takipteyim
insallah bir ilac buluruz
aa benim o hic aklima gelmedi bende kullaniyorum ama hamileligimde de kullanmistim o zaman boyle olmamisti

Çinko seviyenize baktırıp düşükse takviye alın
aile hekimliginde bakiliyor mu cnm

bende alip deneyeyim ins fayfasi olur. Ozel kullansiginiz bir sampuan mi var yoksa normal market sampuanlarindan mi kullaniyorsunuz

emziriyorsan normal? bende tam 4. ayimda uyandigimda yastik oldugu gici sac oluyordu... kip kisa kestirdim... simdi oglum 10 aylik yavas yavas geri geliyorlar
emziriyorum. Bugun abartmiyorum avucumun ici dopdolu sekilde sac cikti attim. Benim saclarim gur ve ince tellidir kolay kolay cikmaz bile simdi avuc avuc elime geliyor haliyle endiseleniyorum baska bir sey olabilir mi diye

Bakılır
Demir seviyenize ve çinko seviyenize aynı anda baktırın.
Çıkan sonuca göre doktorunuz takviye yazabilir

Normal şampuan kullanıyorum.

emziriyorum. Bugun abartmiyorum avucumun ici dopdolu sekilde sac cikti attim. Benim saclarim gur ve ince tellidir kolay kolay cikmaz bile simdi avuc avuc elime geliyor haliyle endiseleniyorum baska bir sey olabilir mi diye

anannem bebek anneyi tanimaya basladiginda saclari dökülür derdi ne alaka cözmüs degilim...

vitaminli beslen sonucta emziren anne cok vitamin kayip edio. doktorunla konusmadan sakin ek hap alma... benimde baska olaydan dolayi vitamin kullanmam gerekti doktor izin vermedi

Bakılır
Demir seviyenize ve çinko seviyenize aynı anda baktırın.
Çıkan sonuca göre doktorunuz takviye yazabilir

Normal şampuan kullanıyorum.

cok sag olun kizlar en kisa zamanda bir dr a gideyim

Moos die eczanede satılan şapıan var benim saçım çok yağlı ve dökülüyordu 3..4 yıkamada yağlanma azaldı ikinci şampuanda dökğlme durdu çok memnunum

Vitamin eksikliginiz olabilir b 12 cinko gibi daha fazla dökülmeden degerlerinize baktirin degilse dışardan mudahale cok zor

Moos die eczanede satılan şapıan var benim saçım çok yağlı ve dökülüyordu 3..4 yıkamada yağlanma azaldı ikinci şampuanda dökğlme durdu çok memnunum
bir arastrym tsk ederim

Benimde Bebeğim 4aylık ve inanılmaz dökülüyor saçlarım. Çok üzülüyordum herkes yenileri çıkacak yerine diyor heyecanla bekliyorum

Ben de doğum sonrası resmen kelleştim. Kafamın derisi görünmeye başlamıştı. Epeyce böyle gitti. 3-4 ay kadar. Birden fırça gibi bittiler şimdi de uzadı o yeni gelen saçlarım. Inşallah sizin de yeniden çıkacaklar. Endişe etmeyin ama rahat değilseniz tahlillerinizi de yaptırın..

Bakılır,tiroid,kansızlık,vitamin değerlerinize baktırın,tiroid rahatsızlığım var benimde dökülüyor maalesef.

Daha bugün bir arkadaşla konuştuk bu konuyu; şampuanına çam terebentin yağı karistirmis ve 10 günde tamamen durmus sac dökülmesi...Araştır bir dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…