Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

staphlye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
4
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar annemin saçları eski resimlerinde kıvırık ve çok gürmüş bi ara kafasında bi yara oluşmuş kaşımış yara büyümüş biraz kafasında büyük bi açıklık var annemin sorunu ora ile değil dzaten yıllardır dökülen saçları. saç tipi çok ince ve her eline attığında avuç avuç eline saç geliyor gitmediği doktor kalmadı çok şampuan denedik hiçbiri fada etmiyor bu konuda yardımcı olabilcek bi öneriniz varmı?

merhaba arkadaşlar annemin saçları eski resimlerinde kıvırık ve çok gürmüş bi ara kafasında bi yara oluşmuş kaşımış yara büyümüş biraz kafasında büyük bi açıklık var annemin sorunu ora ile değil dzaten yıllardır dökülen saçları. saç tipi çok ince ve her eline attığında avuç avuç eline saç geliyor gitmediği doktor kalmadı çok şampuan denedik hiçbiri fada etmiyor bu konuda yardımcı olabilcek bi öneriniz varmı?

saç tellerinin incelmesi , saç dökülmesi ve hatta kelleşme sorunlarında şampuan ve kremler ne yazıkki çözüm sağlamıyor.
Ben kırk yaşındayım ve 3 sene bazı sebeplere bağlı olarak bu şikayetleri bende yaşadım malesef , sayısız doktora gittim birçok farklı vitamin hapı içtim bakımlar vs vs ama bir işe yaramadı.Sonra uzun araştırmalar sonrasında dr.kerem baykal ı buldum , kendisi saç mezoterapisi tedavisi uyguladı ve 10 seansın sonunda saç dökülmelerim tamamen durdugu gibi dökülen saçlarımın yerine çok çok daha sağlıklı kalın telli ve sağlıklı saçlarım çıktı.Ama ben o neredeyse kelleşmeye başladığım kötü dönemde saç sorunumdan dolayı da yaşadığım kötü psikolojiyi unutmadığımdan halen 3 ayda bir seans mezoterapi yaptırıyorum ve allaha şükür çok memnunum halimden.
dr.kerem baykal ı tavsiye ederim , internet sitesinden araştırabilirsiniz ve kendisine ulaşabilirsiniz.Kendisi Life med - Çifte havuzlar'da hastalarını kabul ediyor.

Saç Bakımı burda bazı bitkisel tarifler var deneyen oldumu?

Hepsini denedim sayılır mevsimsel bir dökülmeniz varsa evet işe yarıyor ama demir eksikliği, erkek tipi dökülme, stres kaynaklı vb. bir dökülmeniz varsa saçlarınızı yoruyorsunuz sadece.

Acaba bu milletin amaci ne? Reklam yapiyorlar. Ya sonra? Ellerine bsy gecmiyor ki.. bizi uyardigin icin tsk ederiz kazen!!

yeni bir müşteri, pardon hasta demek istedim...

tamamen duygusal yani

Saç bakımı Hepsini denedim sayılır mevsimsel bir dökülmeniz varsa evet işe yarıyor ama demir eksikliği, erkek tipi dökülme, stres kaynaklı vb. bir dökülmeniz varsa saçlarınızı yoruyorsunuz sadece.

Demekki benim saçlarım mevsimsel dökülüyormuş şuan saç dökülmelerim oldukça azaldı fakat tamamen durdu diyemem buarada yer alan Muz ve Avokado İle Saç Maskesini deniyorum. ilk maske bendede pek işe yaramamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X