Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beyazrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
62
20
18
slm bayanlar saçlarım aşırı derecede döküldü uzun ama çok az saçlarım önlerim acılmaya başladı bi arkadaşımın tavsiyesi şampuana kuru maya ve doğum konrtol hapı dediler bilgisi olan varmı yada fyadasını o_Ogören

slm bayanlar saçlarım aşırı derecede döküldü uzun ama çok az saçlarım önlerim acılmaya başladı bi arkadaşımın tavsiyesi şampuana kuru maya ve doğum konrtol hapı dediler bilgisi olan varmı yada fyadasını o_Ogören

Ben 1buçuk aydır krcderma hair 360 kullanıyorum. O kadar fark ettiki dökülmesi %90 azaldı çok mutluyum , saçlarıma her baktığımda ımutsuzluğa kapılıp strese giriyodum buda kısır bi döngü yaratıyodu , stres dökülmeyi daha çok artırıyodu, bu ürünü kullanıp sonuçlarına bizzat şahit olan arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Bu zamana kadar kullanmadığım ürün kalmamıştı ve aradaki farkı görseniz inanamazsınız. Gelişmeleri yine bildiricem.

yüksek bi yerde yaşıyorsan kanın kalınlaşmıştır. limon tüketimini artır. birde bunu deneyebilirsin

Back
X