- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
Saçınıza birşey sürmeyin doktora gidin dahiliye yada aile hekimine,tiroid,kansızlık,ve vitamin değerlerinize baktırın ben de tiroid hastasıyım benim de dökülüyor kalın telli olan saçım ip ince kaldı.Merhaba kızlar bebeğim olduktan snra saclarm çok dökülmeye başladı iyice azaldı ve ben bu duruma çok üzülüorm bana tavsiye edebileceğniz bile varmı yakında kel kalıcam bu gidişlebide saclarm ince telli zaten iyice az gözüküyo
Dogumdan sonra sac dokulmesi normal. Benim de bebekler 4 aylikken dokulmeye basladi. 3 4 ay dokuldu. Simdi yenileri cikmaya basladi. Cinko eksikligi de sac dokulmesine neden oluyormus. Cinko iceren vitamin alabilirsin. Kuaforum erkek bebeklerde saclarin daha cok dokuldugunu soylemisti. Benimde ikizler erkek. Fena dokulmustu.Merhaba kızlar bebeğim olduktan snra saclarm çok dökülmeye başladı iyice azaldı ve ben bu duruma çok üzülüorm bana tavsiye edebileceğniz bile varmı yakında kel kalıcam bu gidişlebide saclarm ince telli zaten iyice az gözüküyo
Canım Doğumdan sonra 1-1,5 yıl devam eder demişti bana kuaförMerhaba kızlar bebeğim olduktan snra saclarm çok dökülmeye başladı iyice azaldı ve ben bu duruma çok üzülüorm bana tavsiye edebileceğniz bile varmı yakında kel kalıcam bu gidişlebide saclarm ince telli zaten iyice az gözüküyo
Canım Doğumdan sonra 1-1,5 yıl devam eder demişti bana kuaför
Ben şu meşhur şampuan var ya reklamlarda çıkan, saç dökülmesine karşı diye, onun bayanlar için olanı var, eczaneden almıştım, gerçekten çok faydasını gördüm
Genelleme yapamam iyilerde vardr ama saç dökülmesi için gittiğim doktor bi şampuan verdi ama durmadı dökülme hem pahalı hem defalarca aldm banamisin demedi tekrr gttim yapabilcgm bişey yok pskoljktr diyip gönderdi her doktor iyi değildir yani bide babamn enfeksiyon kapıp sonrasında hiçbir tedavi uygulamayı beceremeyip ayagni nerdeyse kaybetmeye kadar götürecek doktorlar gördüm burda konu actm doktor hatası diye kimse kabullenmedi sen doktordn dahami iyi bilcen diyenler oldu sonrasında babamn sonraki doktoru o yanlış bi tedavi uygulams doktor hatası yani diyip kendi aldı amelyta dediğim gibi genelleme yapamam ama her doktor iyi deil çoğu ise yaramz konu sahibi umarım iyisine denk gelirdoktor diye bişey bulduk süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?