- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
Evet onun femina diye bir ürünü, özellikle hamilelik sonrası diye satılıyorCanım bi...CN mi eşim kullanıp onu bnde mı kullansam
Yüzüme asla yapmam deme bence annmn yüzü gözenek doluydu ve cilt tonunda eşitsizlik vardı iki seans yaptirabldk ama %70 farketti harika bişeyDermoroller denen bir zimbirti varmis, insanlar yuzlerini delmek icin kullaniyormus. Dun gordum, sac icinde uygulayan varmis ve sanki guzel sonuc aliniyormus, deneyeniniz var mi? Yuzume asla yapmam (bana gore manyakca!!) ama sac bir nebze sanki! bilmiyorum arastiricam biraz daha, bunula ilgili fikri olan var mi?
Merhaba kızlar bebeğim olduktan snra saclarm çok dökülmeye başladı iyice azaldı ve ben bu duruma çok üzülüorm bana tavsiye edebileceğniz bile varmı yakında kel kalıcam bu gidişlebide saclarm ince telli zaten iyice az gözüküyo
Kızlar çok teşekkür ederim yorumları nız için doktora bi gdiyim su vichy e bakıyım cnm aktatada gdıp bı solıyım bakıım ,:) bütün yolları denicem tek cıksında
Arkadaşlar merhaba. Saçlarım inanılmaz dökülüyordu. Kime sorsam mevsim geçişi günde 100 tel dökülmesi normal diyordu. Aktardan soğuk sıkım ÇAM TEREBENTİNİ aldım 2 kapak şampuanıma koydum. Saç dökülmesi tamamen durdu. Çam terebentini saçı sertleştiriyor . Duşta keratinli bakın kremi duştan sonra Morfose keratin serumu kullanıyorum en son Redist saç köpüğü sürüyorum. Ve hem dökülmesi hem sertliği gitti. Ve saydığım ürünler çok uygun fiyatlara bulunuyor. Deneyin dua ediceksiniz
Canım ürünün adı ne alıyım bnde eczanedn benimde psıkılojım bozuldu ya hiç aynaya bakmak ıstemıormMerhaba arkadaşlar doğum sonrası bu saç dökülmesi yüzünden zamanında denemediği bişey kalmamışlardan biriyim, zamanla düzene giriyor o konuda içiniz rahat olsun, benim yaklaşık 2 yıldır saçlarım acayip dökülüyodu, hem beyazlar çıktı hemde yanlardan iyice seyrekleşmeye başlamıştı. Dr. Nezih Karacanın bir ürün geliştirdiğini duydum kendisinin aynı zamanda hastasıyım dolgu botox vs, 7 ay önce ürünü deneme konusunda gönüllü oldum çünkü çok canımı sıkıyodu bu durum. Şuan aradaki farkı görseniz gözlerinize inanamaz bu bir mucize dersiniz, o boşluklar dolmakla kalmadı yeni çıkan saçlar siyah çıktı, günde 2 defa kullandım seyrekleşen bölgelerde, inanın biraz sabır ve istikrarla bu dertten tamamen kurtulabilirsiniz. Yakın zamanda eczanelerde satışa çıktı haftaya annem için alıp onunda kullanmasını sağlıycam. Önüme gelen herkese anlatıyorum çünkü artık aynaya bakmak istemiyordum. İnşallah sizlerede çare olur
Krcderma çok pahalı değil internet sitesinden gördüğüm kadarıyla şuanda indirimli herhalde satışı, benim için bu mucizevi birşeydi insallah sende faydasını görürsünCanım ürünün adı ne alıyım bnde eczanedn benimde psıkılojım bozuldu ya hiç aynaya bakmak ıstemıormbide fiyatı çok mu pahalıdır ki
İnş canım çok sağol bnde en kısa zamanda alıp denicem allah razı olsunKrcderma çok pahalı değil internet sitesinden gördüğüm kadarıyla şuanda indirimli herhalde satışı, benim için bu mucizevi birşeydi insallah sende faydasını görürsün
Doktora çıkmadınız mı bence bir doktora gözükünİnş canım çok sağol bnde en kısa zamanda alıp denicem allah razı olsun
Gttım canım değerleri hep normal çıktıDoktora çıkmadınız mı bence bir doktora gözükün
Anladım canım geçmiş olsunGttım canım değerleri hep normal çıktı
Tesekkur ederim canımAnladım canım geçmiş olsun
Krc derma hakkinda bilgi alabilirmiyim sampuaninimi spreyinimi kullandiniz internette pek bi bilgi yok yardimci olurmusunuzMerhaba bende bu krcdermayı arkadaşımdan duydum. 1 buçuk aydır kullanıyorum kesinlikle farketti şuan dökülmesi %90 azaldı, hair360 serumunu kullanıyorum. Banyoda taraga gelen saçları gördükçe korkuya kapılılıyodum suan o tutamlar o kadar az ki çok mutluyum yakında dökülenlerin yerine yeniside çıkacak inanıyorum gelişmeleri bildiricem.
Bahsettiğiniz ürün hair360 sprey var o müdür acaba?Krcderma çok pahalı değil internet sitesinden gördüğüm kadarıyla şuanda indirimli herhalde satışı, benim için bu mucizevi birşeydi insallah sende faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?